Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter en fødselsdagsgave til en 60 årig? Overrask fødselaren med en særlig personlig gave. Alle vores 60 års gaver kan personliggøres med et billede, navn og tekst.

274 Gaver

Du har set 48 af 274 gaver

60 års fødselsdag: find de bedste 60 års gaver

Fylder din mand eller kone 60 år inden for kort tid? Årene flyver afsted, men denne milepæl lader man selvfølgelig ikke flyve forbi i stilhed. Det er nemlig en helt særlig alder, og det skal fejres med en lige så særlig 60 års gave. Overrask med en helt unik 60 års fødselsdagsgave. Alle vores fødselsdagsgaver personliggøres med eget billede, navn og/eller tekst.

Skal du til 60 års fødselsdag? Tjek de bedste gaveideer ud her

Er du stadig på jagt efter en fantastisk gave til en der bliver 60 år inden længe? Vi har masser af gode gaveideer til en 60 års fødselar! Hvad med at overraske med morgenmad på sengen på den store dag? Men ikke en hvilken som helst morgenmad, overraskelsen ligger nemlig i den personlige serveringbakke med billede og tekst! Du kan vælge i mellem flere fine designs og tilføje et billede af fødselaren som printes på den flotte serveringsbakke. På den måde behøver du ikke en gang at tænke på gavepapir! Du kan også overraske fødselaren med en hyggelig aften inklusiv personligt ostebræt. Du serverer nemlig dit ostebord på et personligt ostebræt af træ med gravering og skuffe med flotte osteknive.

En 60 års fødselsdagsgave som går lige i hjertet

Det kan være noget af en udfordring at finde den perfekte fødselsdagsgave, og især til en der fylder 60 år. Du vil selvfølgelig ikke endnu en gang komme anstigende med en buket blomster eller et kedeligt gavekort! Så gør det lidt mere spændende i år. Du vil finde masser af gode 60 års gaver i vores store gaveudvalg. En populær 60 års fødselsdagsgave er f.eks vores unikke hængslede fotoramme, hvor du selv tilføjer et billede og eventuelt en sød hilsen. Et billede siger mere end 1000 ord, så det vil med garanti være en fantastisk gave. Leder du efter en lille gave men sød gave? Så er vores personlige duftlys en helt fantastisk gave. Gå på opdagelse i vores store gave sortiment, og find den perfekte gave til din fødselar.

Den perfekte gave til mand på 60 år er personlig og unik

Bliver din far, bror, nabo, ven, morfar eller farfar snart 60 år? Til en hvilken som helst mand i dit liv som holder 60 års fødselsdag, finder du nemt og simpelt en fantastisk fødselsdagsgave til hos os. Den perfekte gave til 60 årig mand afhænger naturligvis af hans interesser og behov, men herunder finder du et par sjove og søde ideer til en gave til mand på 60 år.

 • Et læderforklæde med graveret navn, super fed gave til grill mesteren eller bare til at have på i køkkenet.
 • Til en 60 årig mand som elsker en lille sjus er en trækasse med deres yndlingsdrink en perfekt gaveide. Trækassen eller endda etiketten på flasken personliggøres efter eget ønske. Sådan bliver det endnu mere særligt at udbringe en skål på fødselsdagen.
 • Til morfaren eller farfaren er gaver med billeder af børnebørnene altid et stort hit. Tænk for eksempel på en personlig dørmåtte med eget billede, eller et dejligt billede trykt på lærred eller træ til at pynte på væggen.

Inspiration til den bedste gave til 60 årig kvinde

Leder du efter en gave til din mor, farmor eller mormor, der fylder 60 år? Så ved vi, hvordan du kan overraske hende. Mødre og bedstemødre kan jo aldrig få nok af billeder af deres (børne)børn. Herunder finder du inspiration til gave til kvinde på 60 år:

 • Et krus med billede - flere modeller såsom cappucino krus, tekrus og kaffekrus
 • Et vægur med eget design er også en meget populær gave som virkelig pifter køkkenet op
 • Et personligt puslespil med eget motiv til kvalitetstid med hele familien

Hvad venter du på? Find dine dejligste billede og gå i gang med at lave din gave med det samme! Har du for mange billeder at vælge i mellem så lav en helt personlig fotobog med dejlige billeder af jer sammen, som evigt minde. Til en 60 årig kvinde der elsker en god kop te, kan du også få lavet et helt unikt tekrus med gravering eller en tekasse af træ med personlig indgravering. En dejlig personlig overraskelse. Og ved du hvad ville gøre det endnu bedre? Hvis du kan hygge dig på sofaen under et dejligt blødt tæppe. Så fuldend din gave med et personligt fleecetæppe med eget design, billede og/eller tekst. Vil du have endnu mere insppiration? Så tjek alle vores fødselsdagsgaver til hende ud lige her.

Hvad er en god 60 års gave til mor?

Hvis din mor har fødselsdag inden længe, og du vil fejre hende lidt mere end normalt, så er en personlig 60 års gave den bedste gave du kan give hende. Uanset om hun sætter pris på boligindretning, mode, smykker eller madlavning, så har vi en 60 års fødselsdagsgave i vores gaveudvalg som du kan personliggøre. Vælg et smukt vedhæng og få det graveret med hendes navn og 60 års fødselsdag. Hvis hun har børnebørn så er en fotobog fyldt med alle minder en fantastisk 60 års fødselsdagsgave. Eller måske et krus med et billede af jer to sammen?

Tips og inspiration til en fantastisk 60 års fødselsdagsgave

Uanset om du leder efter en seriøs 60 års fødselsdagsgave eller en sjov 60 års gave, så finder du det i vores gave sortiment. Nogle gode ideer som for eksempel passer til en som elsker at lave mad, eller hygge på sofaen kunne for eksempel være:

 • Et forklæde med billede
 • Personlig opskriftsbog med alle hendes yndlingsopskrifter
 • En personlig serveringsbakke med billede til kaffehygge
 • En hyggelig bordlampe med eget design til at stille i nærheden af hendes yndlings lænestol
 • En personlig wellness gaveæske til dem der gerne forkæler sig selv lidt
 • En dejlig personlig badekåbe til søndag morgen hygge
 • Tekasse af træ med gravering til te elskeren
 • Grillredskaber i læder etui til grillmesteren
 • Cocktail gaveæske med glas med gravering
 • Chokolade praliner med billede til ham eller hende med en sød tand

Dette er bare en lille oversigt af hvad man kan give i gave til 60 årig. Det er ligegyldigt om det er en 60 års fødselsdagsgave som man kan bevare, spise eller drikke. Det, der gør det til noget særligt, er selve personaliseringen.

Den fedeste 60 års gave til far finder du her

En 60 års gave til far som gøres helt unik og personlig vil altid være et hit hos far. Det er altid en god ide at vælge en 60 års gave til far som han har brug for og/eller minder ham om denne store milepæl. Ofte har 60-årige fædre alt hvad hjertet kan begære, så er en personlig gave lige sagen! Et personligt krus med billede af ham og dig eller et cognacglas med indgraveret navn til kolde vinteraftener foran pejsen er helt sikkert gaver han vil værdsætte.

Gave til 60 års fødselsdag kvinde eller mand

Hvis du vil give en 60 års fødselsdagsgave til en mand eller kvinde, så er vores bedste råd at overveje jeres forhold til hinanden. Hvis det er en, du kender godt, så kan du helt sikkert gå efter en sjov 60 års gave. Helst noget som demonstrerer jeres forhold og noget sjovt i har oplevet sammen. Måske har du et billede fra en rejse eller fra da i var børn? Vælg en gave der passer til personen og personliggør det med et eget billede.

Hvis personen er mere en bekendt end en god ven, så kan du måske bedre give en mere neutral gave, men stadig gøre den helt unik og personlig. Ved at få indgraveret personens navn, bliver det et livslangt minde. Et glas, en karaffel eller en flaske af fødselarens yndlingsdrink er altid en god 60 års fødselsdagsgave. Hvis du vil fejre en kollega, så kan du give noget arbejdsrelateret. Måske en computertaske eller en pen med gravering?

Vores sidste tip er at give fødselaren en praktisk gave. Noget han kan bruge til dagligt uanset om det er et dejligt fleecetæppe med billede til filmaften på sofaen eller et termoskrus med billede når han eller hun er på farten. .

Kreative og personlige 60 års gaver laver du nemt og simpelt hos os!

Det er ikke alle der er lige kreative, og det kan virke uoverskueligt at lave en kreativ fødselsdagsgave. Men det er her YourSurprise kommer ind i billedet, for vi sørger for at ALLE kan lave en personlig og kreativ gave. Det er super nemt at personliggøre vores gaver. Du tilføjer bare billede, navn og/eller tekst i vores online editor, så sørger vi for resten! Vi har et gaveudvalg med alt fra boligindretning til køkkenudstyr, fra chokolader til tøj og tekstil, drikkevarer og meget meget mere.