• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Forretningsgaver
Bestilt i dag, afsendt i dag
Bestilt i dag, afsendt i dag
Alle Logo gaver gaver
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 591 anmeldelser
Ayman
på 02-04-20

"Tak for god service. "

10 fra 10
Karin Majbritt..
på 02-04-20

"Intet overhovedet, har self kun handlet hos jeg 1gang,så hvis det går lige så godt næste gang jeg må.."

10 fra 10
Javiera ignacia..
på 30-03-20

"Very nice ! I like very much this page , beautiful gifts "

10 fra 10

Forretningsgaver

At finde en gave til en forretningspartner, klient eller kollega er ikke altid let. På YourSurprise finder du altid en passende gave. Brug et foto, tekst eller logo til at føje et personligt præg til alle gaverne. Alle gaver kan også bestilles i større mængder. Udover at sende forretningsgaver til partnere og klienter kan du ikke glemme dit eget hold! Overrask din receptionist på den nationale receptionistdag (2. onsdag i maj) med chokolade eller en flaske vin. På Administrativ Dag (27. april) viser du din forståelse for administrationsholdet. Vi har afrundet nogle af de bedste forretningsgaver til dig.

Personlige krus

Når du vil overraske nogen (eller et hold), der nyder en kop te eller kaffe, skal du vælge de personlige krus ! Krusene kan tilpasses individuelt eller kan bestilles i store mængder i samme design. Tilføj firmaets logo, navnet på afdelingen eller gør det ekstra specielt og lav et krus med alles navn. Du behøver ikke altid at vente på en fødselsdag eller en særlig (inter) national dag for at vise værdsætter for dit team, denne gave er perfekt til enhver lejlighed!

Personlig bærbar taske

Nogle mennesker er meget travle og de rejser meget for arbejde og hopper fra møde til møde. De er altid meget velforberedte og leverer stærke taler og inspirerende præsentationer. Dette ville ikke være muligt uden en bærbar computer. Af denne grund er det vigtigt at holde din bærbare computer godt beskyttet. Med en personlig laptop ærme kan du få det til at se ud som professionel eller personlig, som du vil. Har logoet og sloganet af firmaet trykt på den bærbare muffe eller et billede af din familie. Nu behøver du ikke bekymre dig om din laptop længere, du kan fokusere på at være fantastisk på hvad du gør!

Whisky gave

Har du lige landet en massiv aftale eller har du nået et imponerende mål? Dette kræver fester! Behandle din stjerne kollega (er) eller partner (e) med en whisky gave . Skift denne gave til noget personligt ved at designe den luksus træ kasse med dit eget foto og tekst. Du kan også vælge at bruge firmaets logo eller slogan. Udover at bruge denne lækre gave til at fejre dine præstationer, kan den også bruges, når nogen bliver promoveret eller vil nyde hans eller hendes pensionering.