Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Forretningsgaver

At finde en gave til en forretningspartner, klient eller kollega er ikke altid let. På YourSurprise finder du altid en passende gave. Brug et foto, tekst eller logo til at føje et personligt præg til alle gaverne. Alle gaver kan også bestilles i større mængder. Udover at sende forretningsgaver til partnere og klienter kan du ikke glemme dit eget hold! Overrask din receptionist på den nationale receptionistdag (2. onsdag i maj) med chokolade eller en flaske vin. På Administrativ Dag (27. april) viser du din forståelse for administrationsholdet. Vi har afrundet nogle af de bedste forretningsgaver til dig.

Personlige krus

Når du vil overraske nogen (eller et hold), der nyder en kop te eller kaffe, skal du vælge de personlige krus ! Krusene kan tilpasses individuelt eller kan bestilles i store mængder i samme design. Tilføj firmaets logo, navnet på afdelingen eller gør det ekstra specielt og lav et krus med alles navn. Du behøver ikke altid at vente på en fødselsdag eller en særlig (inter) national dag for at vise værdsætter for dit team, denne gave er perfekt til enhver lejlighed!

Personlig bærbar taske

Nogle mennesker er meget travle og de rejser meget for arbejde og hopper fra møde til møde. De er altid meget velforberedte og leverer stærke taler og inspirerende præsentationer. Dette ville ikke være muligt uden en bærbar computer. Af denne grund er det vigtigt at holde din bærbare computer godt beskyttet. Med en personlig laptop ærme kan du få det til at se ud som professionel eller personlig, som du vil. Har logoet og sloganet af firmaet trykt på den bærbare muffe eller et billede af din familie. Nu behøver du ikke bekymre dig om din laptop længere, du kan fokusere på at være fantastisk på hvad du gør!

Whisky gave

Har du lige landet en massiv aftale eller har du nået et imponerende mål? Dette kræver fester! Behandle din stjerne kollega (er) eller partner (e) med en whisky gave . Skift denne gave til noget personligt ved at designe den luksus træ kasse med dit eget foto og tekst. Du kan også vælge at bruge firmaets logo eller slogan. Udover at bruge denne lækre gave til at fejre dine præstationer, kan den også bruges, når nogen bliver promoveret eller vil nyde hans eller hendes pensionering.