Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Vil du lave et personligt smykke? Få lavet en halskæde med navn. Se vores store udvalg af personlige navnehalskæder, der er helt sikkert en du synes om.

10 Gaver

Personaliserede vedhæng

Vil du overraske nogen med en gave, der holder længe? Så er et personligt vedhæng det, du er på udkig efter. Et vedhæng er en original gave, der kan lade den person, der modtager den, vide, hvor meget den betyder for dig. Den kan indgraveres med en særlig besked, modtagerens navn eller endda et foto.

Det er bestemt ikke hver dag, at man modtager en sådan gave!

En personlig halskæde til enhver lejlighed

En personlig halskæde er den slags gave, der passer til enhver lejlighed. Du kan f.eks. give den til din kæreste til en romantisk højtid, som f.eks. Valentinsdag eller jeres bryllupsdag. Måske kan I få indgraveret en særlig sætning, der binder jer sammen, et citat eller et sanguddrag på vedhænget. Hvis følelsen mellem dig og din elskede derimod er nyfødt, men hurtigt er blevet romantisk, kan du erklære din kærlighed på en særlig måde ved at indgravere et "jeg elsker dig" på vedhænget.

Et personligt vedhæng er også en unik gave til andre lejligheder, f.eks. en fødselsdag, eksamen eller kommunion.

Alle graverede vedhæng

Hvis du ønsker at overraske en person med et personligt smykke, kan du vælge mellem flere forskellige vedhæng, der passer bedst til dine behov. Se nogle af vores favoritter nu!

  • Hjertevedhæng: Dette smykke er særligt velegnet til en romantisk partner, men kan også gives til din mor eller en veninde. Du kan vælge mellem guld eller sølv og indgravere modtagerens navn i den.

  • Fotovedhæng: Ved at personliggøre et smykke med et foto bliver det en alsidig og original gave. Du kan give den til din bedstemor med et billede af hendes børnebørn, til en ven med billeder af jeres sidste ferie, eller du kan endda lave en til dig selv med et billede af dit elskede kæledyr!

  • Personligt militær hundetegn: Hvis et ord ikke er nok for dig, og du vil have mere plads til at erklære din kærlighed eller hengivenhed, så er et militær hundetegn lige det, du har brug for. På denne måde vil modtageren altid have din særlige besked med sig!

  • Navnevedhæng: For dem, der gerne vil have et vedhæng graveret med deres navn eller en elsket persons navn, tilbyder vi muligheden for at indgravere et navn på vedhænget. Du kan finde et bredt udvalg af størrelser, lige fra et hjerteformet vedhæng i sølv eller forgyldt sølv til et firkantet eller pladeformet navnevedhæng. Du kan også personliggøre vedhænget med dine initialer!

Personlig halskæde til mænd og kvinder

Vores personlige halskæder er velegnede til alle. Vores kunder foretrækker normalt et militært hundetegn til deres kæreste eller mand og en navnehalskæde til deres kone eller partner, men du kan vælge den halskæde, der passer bedst til modtageren.

Hvordan laver man et personligt vedhæng?

Det er virkelig nemt at lave et personligt vedhæng online!

Vælg det design og den farve, du foretrækker, gå ind i vores editor, og tilføj din personlige tilpasning (foto, navn eller tekst).

Vi lasergraverer din personalisering på halskæden og sender den til en adresse efter eget valg.