• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Bedstefar-krus med billedeBedstefar-krus med billedeBedstefar-krus med billedeBedstefar-krus med billedeBedstefar-krus med billedeBedstefar-krus med billedeBedstefar-krus med billede
Bedstefar-krus med billedeBedstefar-krus med billedeBedstefar-krus med billedeBedstefar-krus med billedeBedstefar-krus med billedeBedstefar-krus med billedeBedstefar-krus med billede

Bedstefar-krus

kr. 89
Forretningsordre
  • Rydeste print med munter design
  • Fuld allround print
  • Højeste kvalitet keramik med opvaskemaskine-proof print
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Mere information om bedstefar-kruset med billede:
Materiale: Keramik
Højde: 9,5 cm
Diameter: 7,5 cm
Indhold: 325 ml
Ekstra: Tåler opvaskemaskine

Lav et personligt krus med billede til din bedstefar!

Du har selvfølgelig den bedste bedstefar i verden, men husker du at fortælle ham det? Fortæl din bedstefar, hvor meget du elsker ham ved at overraske ham med et smukt krus med billede. Vælg et af vores smukke designs, og tilføj din bedstefars navn og billede på det. Det kunne også være fint at uploade billeder af børnene eller en fin børnetegning f.eks. En munter og personlig overraskelse til hans fødselsdag, til højtiderne eller bare fordi din bedstefar er for sej.

Bedstefar-kruset er 100 % lavet af keramik af høj kvalitet med en blank finish, der gør din kreation endnu mere unik! Dit design med et billede og en tekst trykt i fuld farve og HD-kvalitet på kruset. Bedstefar kan komme hans personlige krus i opvaskemaskinen, så han kan drikke af din gave hver dag. Et andet tip fra os: invitér din bedstefar på en kop kaffe og servér det i hans unikke bedstefar-krus, det vil virkelig overraske ham! Hvad venter du på, lav en personlig overraskelse til din bedstefar nu!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Bedstefar-krus ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?

Kan jeg hjælpe dig?
1 med