Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Sådan siger man

Sådan siger man "Jeg elsker dig" – vores originale tips

Nogle mennesker siger "Jeg elsker dig" hver eneste dag, mens andre har svært ved at udtrykke deres følelser. Hvordan kan det være? Tjah. Nogle gange har folk svært ved at give sig selv lov til at være sårbare, eller også har de været i deres forhold i lang tid og er begyndt at tage hinanden for givet. Hvis du er ved at tage mod til dig til at sige "Jeg elsker dig" for allerførste gang, kan det synes en smule nervepirrende, så vi har lavet en liste med nogle tips, som kan hjælpe dig.

Sig "Jeg elsker dig" på en særlig måde

Måske har I været sammen i 100 år og allerede sagt det til hinanden en million gange, eller måske har I været sammen så længe, at I nu sjældent siger det til hinanden. Vi synes, det er ærgerligt, for det er særlig vigtigt at bibeholde de tætte bånd til hinanden, når man har været sammen i mange år. Det bliver alt for nemt at begynde at tage hinanden for givet og køre fast i trædemøllen, hvis man ikke længere giver udtryk for, hvor glad man er for hinanden. Prioriter at gøre en indsats for hinanden, ikke kun med ordene "Jeg elsker dig", men også gennem handlinger. Lav en lækker middag til din partner, book en romantisk weekend et sted, eller hold en hyggelig picnic i parken – uanset hvad du vælger, så brug tid på hinanden!

Når du skal sige "Jeg elsker dig" for allerførste gang

Hvad skal du gøre, hvis du har til hensigt at fortælle et menneske, at du elsker vedkommende, for allerførste gang? Når du gør det, er der en risiko for, at modparten ikke reagerer, sådan som du godt kunne tænke dig det. Betyder det så, at du skal lade være med at sige det? Nej, det synes vi ikke! For det er ikke kun dejligt at høre, at nogen holder af en, det er også dejligt at fortælle om sine følelser. Hvis den anden person ikke er helt lige så vild med dig, så er det meget bedre at få det at vide jo før jo bedre. Det gør ondt, men så ved du i hvert fald, hvor du står. Men forhåbentlig viser det sig, at modparten elsker dig lige så højt, som du elsker ham eller hende. Det kan være, vedkommende bliver overrasket over dine ord, så hvis der opstår en kortvarig tavshed, skal du ikke gå i panik – bare giv det et øjebliks tid.

Hvornår er det det rette tidspunkt at sige "Jeg elsker dig"?

Et meget almindeligt spørgsmål er, hvornår det er det rigtige tidspunkt at udtrykke din kærlighed. Desværre er svaret ikke almengyldigt, og det varierer fra person til person og (potentielt) par. Ikke alle er klar efter tre eller seks måneder. Måske finder du og din partner ud af, at I elsker hinanden inden for få uger eller dage.
Vi har et par tips til at hjælpe dig med at finde ud af, hvornår det er det rigtige øjeblik – særligt hvis I ikke har været sammen særlig længe:

 1. I elsker at tilbringe tid sammen
 2. I elsker at tilbringe tid sammen i virkeligheden og digitalt
 3. Den anden person er der for dig, når du har brug for ham eller hende
 4. Den anden person er opmærksom på dine behov
 5. I kan se glæden i hinandens øjne, når I er sammen
 6. I har tilbragt længere perioder sammen og ser begge tilbage på det med glæde
 7. Du føler, at modparten er lige så seriøs omkring forholdet, som du er

Skab den rette atmosfære

Hvis du har planer om at sige "Jeg elsker dig" for første gang, eller ønsker at minde din partner, som du har kendt længe, om, at du stadig elsker vedkommende, så skal du vælge den rette anledning. Inviter vedkommende ud på et romantisk måltid eller, endnu bedre, lav en romantisk middag selv. Inviter din partner på en romantisk spadseretur eller picnic i parken. Uanset hvad du bestemmer dig for, så sørg for, at det er i omgivelser, hvor I kan have fokus på hinanden, så du er sikker på, at din partner kan høre dig, når du fortæller vedkommende om dine følelser.

Alternativer til "Jeg elsker dig"

Hvis du er vild med en person, men ikke helt er klar til at sige, at du elsker ham eller hende, så se nærmere på disse sjove alternativer:

 • Jeg kan virkelig godt lide dig
 • Jeg elsker at tilbringe tid sammen med dig
 • Jeg er så glad for at være sammen med dig
 • Jeg er vild med dig
 • Jeg synes, du er den sødeste
 • Jeg synes, du er den bedste
 • Jeg er så glad for at kende dig
 • Du er mit yndlingsmenneske
 • Jeg elsker at være sammen med dig
 • Jeg er taknemmelig for dig
 • Jeg holder virkelig af dig

Sig "Jeg elsker dig" på en original måde

Hvis du er klar til at sige "Jeg elsker dig" for første gang eller til at gøre noget særligt ud af det efter at have sagt det masser af gange, så se vores originale idéer nedenfor. Og bare rolig. Hvis du ikke er helt klar til at fortælle vedkommende, at du elsker dem, så kan du tilføje din egen besked.

Et perfekt match

Tip nr. 1: Et perfekt match

En af de mest originale og sjove måder at sige "Jeg elsker dig" på, er med et puslespil. Du kan gøre det nemt med et 120-brikkers puslespil eller give din udkårne en virkelig udfordring med et puslespil med 1000 brikker. Du skal blot uploade dit yndlingsbillede og tilføje en personlig hilsen. Få din udkårne til at lægge puslespillet uden referencebillede, så resultatet bliver en overraskelse. I kan også lægge puslespillet sammen. Det er en genial måde at tilbringe mere kvalitetstid sammen på.
Hvis du leder efter en original måde til at fortælle en fyr, at du elsker ham, så anbefaler vi et puslespil.

Lav dit eget personlige puslespil >>

Du er lige min kop te

Tip nr. 2: Du er lige min kop te

En genial gave til hende er et sjovt personliggjort krus med dit yndlingsbillede og teksten "Jeg elsker dig". Du kan vælge et almindeligt krus, men vi har også et herligt pink krus og et rødt krus på tilbud. Hvis du er ude efter noget, der er endnu mere specielt, kan du vælge vores krus med hjerteformet hank , eller tilføje dit billede og en besked på et magisk krus hvor designet dukker op, når hun fylder kruset med den varme drik, hun bedst kan lide.

Lav dit eget personlige krus >>

Tip nr. 3: Jeg elsker dig choko-meget

Alle elsker chokolade! Vi er sikre på, at alle og enhver bliver glædeligt overrasket over en sød chokoladebesked! Skab et chokoladetelegram, hvor hvert bogstav består af et stykke chokolade. Der er mange muligheder, hvad angår længden, så du kan enten vælge en kort "Jeg elsker dig"-besked eller en længere besked. Du kan også blande bogstaverne sammen, så dit yndlingsmenneske skal finde ud af, hvad der står, og dermed blive overrasket. En anden original idé er et personliggjort chokoladekort med et valgfrit billede og tekst, eller en personliggjort Milka-chokoladeæske med kærlighedstema og 20 hjerteformede stykker konfekt. Du kan føje dit eget favoritbillede til æsken sammen med et af vores kærlighedsdesigns.

Design dit personliggjorte chokoladekort >>
Design din personlige Milka-gaveæske >>
Design dit personliggjorte chokoladetelegram >>


Jeg elsker dig choko-meget


Send a wooden greeting card

Tip nr. 4: Send et kort af træ

Du kan sende et klassisk kort af papir, men vi tilbyder også en sej version i træ, hvorpå vi kan printe et billede efter dit eget valg. Vi har masser af søde designs med eksempelvis hjerter og teksten "Jeg elsker dig". Du kan naturligvis også tilføje en personlig hilsen.
Kortet af træ leveres med en træstander, så din partner kan stille det frem, hvis vedkommende får lyst til det.

Skab dit eget personlige trækort >>

Læg planer sammen

Tip nr. 5: Læg planer sammen

Hvis du ikke kun har planer om at fortælle din partner, hvor vild du er med vedkommende, men også ønsker at lægge planer sammen med ham eller hende, så forær en personliggjort notesbog i gave. Tilføj en personlig besked på første side, og forklar, at notesbogen er beregnet på fremtidige planer. Han eller hun kan også bruge den som en scrapbog til at dokumentere jeres fælles eventyr.

Skab en personlig notesbog >>
A sweet, small gift

Tip nr. 6: En sød, lille gave

Hvis du er ude efter en lille og sød gave for at fortælle din udkårne, at du er vild med ham eller hende, så kan du få lavet en nøglering med dit yndlingsbillede indgraveret eller få lavet et sæt personliggjorte julekugler. Det er dejlige gaver, hvis I er et nyt par, og du ønsker at fejre en milepæl i jeres forhold.

Lav din indgraverede nøglering >>
Lav dine personlige julekugler >>

Big love

Tip nr. 7: Den store kærlighed

Hvis du er totaaaaalt vild med din partner, så giv vedkommende en kæmpestor bamse! Vælg en megabamse på 60 cm eller en kæmpebamse på 135 cm. Begge bamser er iført en t-shirt, som kan tilpasses med et navn eller foto efter eget valg. VI kan også tilbyde masser af mindre plysdyr for husk: Det er tanken, der tæller, når man elsker et andet menneske!

Lav din egen personlige bamse >>
Celebrate with champagne

Tip nr. 8: Fejr det med champagne

Hvis I har planlagt en romantisk aften sammen eller en lækker picnic i parken, så sæt prikken over i'et med denne smukke gave. Du kan få din besked indgraveret i låget på trækassen, eller du kan få et par champagneglas med indgravering. Fortæl din udkårne, at du elsker vedkommende, og skål derefter på jeres kærlighed!

Skab din personlige champagnegave med indgraverede glas >>
Skab din personlige champagnegave med en indgraveret trækasse >>