Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Barnedåben for en lille nyfødt dreng er et helt særligt øjeblik, og det skal fejres med en tidløs og elegant gave. Gå på opdagelse i vores udvalg af dåbsgaver til ham, alt sammen personliggjort med navn, billede og/eller tekst.

62 Gaver

Du har set 48 af 62 gaver

En uforglemmelig dåbsgave til dreng

En barnedåb er et helt særligt øjeblik i de nybagte forældres og barnets liv. Ofte indebærer det også traditionelt set dåbsgaver. Dåbsgaver er ikke helt almindelige gaver, men er ofte minder som barnet kan have glæde af i mange år. Fra sentimentale gaver til praktiske gaver, vi har et stort udvalg af dåbsgaver til drenge, som alle kan personliggøres med eget design. Lad os gå på opdagelse i nogle personlige barnedåbsgaver til drenge som du kan personliggøre med et billede, navn eller tekst.

De bedste dåbsgaver til ham

Det er altid en stor glæde at være en del af en barnedåb. Det er et øjeblik hvor man fejrer det lille barns og familiens religiøse rejse, eller bare et højtideligt øjeblik hvor man officielt navngiver sit barn. Selvfølgelig vil du være en del af det og fejrer det med en dåbsgave til drengen. Omend udvalget er stort og varierer voldsomt så har vi masser af ideer til dåbsgaver som kan hjælpe dig med at vælge den perfekte gave.

Personlige smykker er altid en populær dåbsgave, som barnet senere i livet vil sætte pris på. Andre typiske dåbsgaver er tøj og tilbehør.

Populære Barnedåbsgaver til ham

Traditioner varierer fra familie til familie, men der er nogle ting som altid er utroligt populære dåbsgaver. Nogle eksempler er indgraverede sølv armbånd eller halskæder med babyens navn eller initialer. Et varigt minde fra barnedåben!

Andre populære barnedåbsgaver er gaver som har barnets udvikling i fokus. Tænk for eksempel på indgraveret bestik, eller en indgraveret mindeæske hvor alle minderne kan opbevares i de næste mange år.

Tøj til den lille nye er også en populær dåbsgave, såsom sparkedragter, eller baby tilbehør som babyhuer, en sut, hagesmække og meget mere.

Ideer til dåbsgaver til dreng

Er du direkte familie, og leder du efter en dåbsgave fra bedsteforældre for eksempel. Så er en helt unik ide, f.eks at åbne en opsparingskonto til den lille guldklump. Hvert år kan i lægge penge til side som drengen må få når han når en bestemt alder. Det kan virke lidt kedeligt, men det er noget både barnet og forældrene vil sætte stor pris på.

Hvis du ikke er til at give penge som gave, eller måske er du ikke så nært et familiemedlem, så er baby tilbehør den helt perfekte dåbsgave. Et legetæppe med eget design, eller en tæppe til vuggen eller tremmesengen med broderet navn. En anden sød ide er en dejlig varm badekåbe med barnets navn broderet på. Vores badekåber fås både i baby og børne størrelser.

Ting til børneværelset er også altid et hit. Tænk for eksempel på en pude med barnets fødselsdetaljer på, eller en lænestol med barnets navn. En anden sjov ide er en flot plakat til børneværelset, med barnets stjernetegn, navn og personlig information.

Dåbsgave til dreng som ikke koster en formue

Personlige gaver er fantastiske! Det koster nemlig ikke kassen at lave en personlig gave, men det vil gøre stort indtryk og virkelig blive værdsat. I sidste ende er det ikke prisskiltet der betyder noget når man køber dåsbgave, men tanken bag.

Hvis du leder efter en dåbsgave som ikke koster en formue, men alligevel vil være noget helt særligt, så er du kommet til det helt rette sted hos YourSurprise. En børnebog er for eksempel en helt fantastisk ide. Vores personlige børnebøger kan personliggøres med eget navn og billede. Det vil sige at det er barnet selv der spiller hovedrollen i historien. Helt personligt og unikt og med garanti noget der vil blive værdsat når der læses godnathistorie.

En fotoramme eller fødselsplakat er heller ikke dyre dåbsgaver. Det vil give et helt personligt touch til den lille babys værelse.

Bamser og plysdyr er også ytroligt populære dåbsgaver som ikke koster alverden. Få broderet barnets navn, og du har en helt personlig gave, og en trofast følgesvend som barnet vil have glæde af i hele barndommen.