Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter en dåbsgave til en pige? Lav den perfekte dåbsgave til hende til at fejre denne særlige anledning. Alle vores gaver kan personliggøres med egen tekst og/eller billede efter eget valg.

62 Gaver

Du har set 48 af 62 gaver

Uforglemmelige og unikke dåbsgaver til hende

Barnedåben er et særligt og smukt øjeblik i mange kristne familier. Det er derfor også vigtigt at finde en gave som passer til anledningen og er virkelig betydningsfuld. Vores udvalg af dåbsgaver til hende er lavet helt specielt til at gøre dette øjeblik endnu mere særligt og som minde om den store dag i mange år fremover.

  • En tidløs og klassisk dåbsgave er personlige smykker. Et indgraveret armbånd er en hjertevarm gave. Du kan personliggøre det helt selv med pigens navn eller initialer og give det et personligt touch.
  • Hvis du hellere vil give noget der passer til barnets alder, så er søde bamser og træ legetøj den perfekte dåbsgave. Det vil ikke kun give barnet timevis af sjov leg, men passer også fint til børneværelset. Al legetøj kan personliggøres med navn eller fødselsdato som gør det til et unikt minde fra barnedåben.
  • Leder du efter en mere praktisk gave som barnet kan bruge? Så kan du overveje bestik med indgravering, fine tæpper til tremmesengen med broderet navn eller en fin badekåbe med navn.

En barnedåbsgave til hende som gør indtryk

Leder du efter en mere original dåbsgave, så har vi også et stort udvalg af mere moderne dåbsgaver til hende. Det behøver ikke altid være så traditionelt, vel?

  • Tøj til den lille ny er altid en fantastisk ide! Voes personlige tøj er ikke kun designet til at være behageligt at have på, men personliggøres også med eget design. Du kan for eksempel lave en badekåbe med broderet navn eller en sparkedragt/baby body med eget design, tekst og/eller billede. Meget mere personligt bliver det ikke.
  • Vil du give noget mere sentimentalt? Så personliggør en træ mindeæske som kan indgraveres med et design, navn, dato og/eller tekst efter eget valg. Mindekassen er den perfekte måde at bevare minder fra barnedåben til barnet når det bliver ældre.
  • En anden praktisk men super fin barnedåbsgave er vores lænestol til børn. Disse lænestole er ikke kun møbler, men noget barnet virkelig vil sætte pris på når han eller hun vokser op. Personliggør stolen med deres navn eller en særlig hilsen. Det gør det til en virkelig unik gave som vil blive værdsat i mange år.

Lav din egen personlige dåbsgave til en pige

Barnedåben er uden tvivl en helt særlig anledning som man husker for altid. Personlige dåbsgaver er et charmerende touch, og viser hvor meget du holder af den lille nye baby. Uanset om du leder efter en gave med hendes navn, en særlig dato eller en hilsen fra hjertet, så er vores personlige gaver helt sikkert en virkelig unik gaveide.

Hvad siger du for eksempel til en personlig krammebamse eller et dejligt tæppe med hendes eget navn og/eller billede? Hvis du hellere vil gå efter en gave som barnet kan lege med, så kan du personliggøre vores unikke legetøj af træ med pigens navn. Det er en gave der vil blive værdsat i mange år.

Hvis du leder efter en gave som lægger denne særlige dag fast, så er et billede printet på træ med en holder den perfekte løsning. Du kan personliggøre denne gave med et billede fra barnedåben. Det er et dejligt minde og som hun bliver ældre vil det være noget hun kan se tilbage på med glæde.

Hos YourSurprise finder du personlige dåbsgaver til hende

Leder du efter en personlig dåbsgave til en pige som vil gå i lige i hjertet? YourSurprise har et stort udvalg af dåbsgaver til hende. Du vil helt sikkert finde den perfekte gave. Du kan personliggøre din gave med eget billede og/eller tekst efter eget valg. Sidst men ikke mindst, så husk på at det altid er tanken der tæller. Den kærlighed og umage du ligger i at vælge den perfekte gave til den lille ny er meget vigtigere.