Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Overrask manden eller kvinden i dit liv med en sød valentinsdag gave som ikke koster en formue. En personlig gave betyder mere end store dyre gaver. Overrask din Valentine med små valentinsgaver der går lige i hjertet. 

160 Gaver

Du har set 48 af 160 gaver

Små Valentinsgaver

Valentinsdag er en inderlig fejring af kærlighed og glæde som ofte går hånd i hånd med at udtrykke vores følelser med en betænksom Valentinsgave. Men at udtrykke dine følelser behøver ikke at betyde at du skal ud og bruge kæmpe summer på en ekstravagant gave.

Du kan gøre de elskedes dag til noget helt særligt og helt uforglemmeligt med en billig valentinsgave. Tro det eller ej, gaver der kommer fra hjertet er ofte dem der betyder det meste. Det drejer sig om at finde den perfekte gave, og det er ikke baseret på pris eller størrelse, men kommer an på hvad den betyder for dig og den du elsker.

For at hjælpe dig med at finde små valentinsgaver til en overkommelig pris, har vi samlet et udvalg af billige valentinsgaver som ikke går på kompromis med hverken kvalitet eller sentimental værdi.

Find inspiration til billige valentinsgaver

Gør du dig bekymringer om omkostningerne nu hvor Valentinsdag er rundt om hjørnet, så er du ikke alene. Du leder sikkert efter en gave som viser dine følelser, men som samtidig ikke koster en formue. Det er muligt at finde en valentinsdag gave som er små og betænksomme, og passer til ethvert budget.

Herunder finder du et par valentinsdag gave ideer som er til at betale:

 • En søde lille krammebamse med eget design
 • En hjerteformet magnet med eget billede
 • En personlig nøglering
 • En Toblerone med navn og kærlighedstema
 • Et personligt duftlys

En sød Valentinsgave til en billig pris

For de fleste mennesker måles kærlighed på valentinsdag ikke på størrelsen af gaven, det er mere om tanken og betydningen bag som tæller. Der er masser af små men betydningsfulde gaver, hvormed du kan udtrykke din kærlighed. Nogle små valetinsdag gave ideer er: Et halskæde vedhæng med billede, en indgraveret lighter med billede, et personligt magisk krus, en hjerteformet nøglering med jeres navne, et armbånd med indgraverede initialer, et hjerte af træ med en særlig kærlighedshilsen.

Søde valentinsgaver til ethvert budget

Nogle gange bliver ordet “billigt” uretmæssigt forbundet med dårlig kvalitet. Men det er virkelig muligt at overraske din bedre halvdel til valentinsdag med en sød valentinsgave, som både er lille af størrelse og lille af pris. Og selvfølgelig uden at gå på kompromis med den sentimentale værdi og betydning.

Leder du efter en billig valentinsgave til ham eller hende? Så tjek disse gaver ud:

 • En indgraveret bordlampe med egen tekst eller navn
 • En æske med lækre Valentins Chokolade praliner.
 • Et par sjove strømper med billede
 • En øl gaveæske med lækre øl
 • En flise med print af eget billede
 • Et personligt puslespil med eget billede
 • En snekugle med billede

De bedste små valentinsgaver til ham

Er manden i dit liv en type som sætter pris på en gestus fra hjertet på valentinsdag? Hvis det er tilfældet, så kan det være en god ide at lede efter mindre men mere personlige gaver som viser hvor meget du elsker ham.

Hvad siger du til en læderpung med indgraveret navn, eller et indgraveret armbånd? Et personligt indgraveret ølkrus, en æske med flotte retro billeder, en ny sjov kasket med navn, eller en æske med lækker Milka chokolade?

De mest betænksomme billige valentinsgaver til hende

Hvis du er i gang med at finde en perfekt lille valentinsgave til hende, så er du kommet til det rette sted! Vi har nemlig et kæmpe udvalg af fantastiske og billige valentinsgaver som alle kan personliggøres efter eget ønske.

Har du brug for inspiration? En flaske vin med personlig etikette, et tekrus indgraveret med navn, en gavepakke med blomsterfrø så hun kan plante hendes egne blomster, et romantisk fotoalbum med jeres bedste minder sammen, et hjerteformet vægur, en personlig fotoramme, en hjerteformet personlig gaveæske.