• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Pudebetræk med foto - 60x70cm - bomuldPudebetræk med foto - 60x70cm - bomuldPudebetræk med foto - 60x70cm - bomuldPudebetræk med foto - 60x70cm - bomuldPudebetræk med foto - 60x70cm - bomuld
Pudebetræk med foto - 60x70cm - bomuldPudebetræk med foto - 60x70cm - bomuldPudebetræk med foto - 60x70cm - bomuldPudebetræk med foto - 60x70cm - bomuldPudebetræk med foto - 60x70cm - bomuld

Trykt pudebetræk

kr. 309
Forretningsordre
Materiale
  • Fuldt trykt med klare og smukke billeder
  • Lavet af den blødeste kvalitet bomuld
  • Færdiggør din gave med matchende dynebetræk
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Flere oplysninger om de trykte pudebetræk:
Materiale: 100% super blød bomuld
Kvalitet: 150 gr / m²
Dimensioner: 60x70 cm
Personalisering: fuldfarvet print på forsiden
Vaskinstruktioner: Maskintvask ved 40 ° C
Ekstra: Leveres uden påfyldning og med hvid ryg

Har de sværeste drømme med dit hoved på denne pudebetræk med foto!

Du vil sove som en baby, når du hviler dit hoved på denne superkolde brugerdefinerede pudebetræk. Tilføj dit yndlingsbillede og udødeliggøre dine smukkeste øjeblikke på denne personlige pudebetræk. En superkølet hjemmegift gave, fødselsdag overraskelse eller at give dit eget soveværelse en vidunderlig eyecatcher! Du kan tilføje et billede, du vil have, om det er et naturfoto, familiebillede eller endda en fotokollage. Og hvad med din idol? Vi forstår helt, om du vil hvile dit hoved på en bestemt mister Clooney.

Pudebetræk er lavet af den blødeste højkvalitets bomuld, der ikke bare føles super blød, men også gør dit design skiller sig ud som det kunstværk, det faktisk er. Dit fotodesign udskrives i fuldfarve og i HD-kvalitet på forsiden af ​​sagen. Og du behøver ikke bekymre dig om håndvask af din yndlingspude med foto, fordi det er helt sikkert at vaske det ved 40 ° C. Færdiggør din gave ved at tilpasse et matchende dynebetræk, så cool! Hvad venter du på, lav din egen pudebetræk og overrask dine favoritter!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Trykt pudebetræk ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?

Kan jeg hjælpe dig?
1 med