< Tilbage
  • Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Sig det med en Milka-gaveæske – Jul 220 gSig det med en Milka-gaveæske – Jul 220 gSig det med en Milka-gaveæske – Jul 220 gSig det med en Milka-gaveæske – Jul 220 gSig det med en Milka-gaveæske – Jul 220 gSig det med en Milka-gaveæske – Jul 220 g
Sig det med en Milka-gaveæske – Jul 220 gSig det med en Milka-gaveæske – Jul 220 gSig det med en Milka-gaveæske – Jul 220 gSig det med en Milka-gaveæske – Jul 220 gSig det med en Milka-gaveæske – Jul 220 gSig det med en Milka-gaveæske – Jul 220 g

Sig det med Milka-gaveæske – Jul

af kr. 149
kr. 109
-27%
Forretningsordre
Indhold
  • Leveringsadresse efter eget valg
  • I gaveæske + gratis gavekort
  • 100% kvalitetsgaranti
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
icon
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Yderlige oplysninger om Milka-julegaven:
Chokolade: Alpemælkechokolade med fyld af hasselnødde- og nougatcreme
Form på pralinerne: hjerteformet
Antal praliner: 40
Vægt: 220 gram
Mål: 29 x 19 x 2 cm
Personalisering: billede, navn og en personlig hilsen
Print: perfekt billede i flotte farver

Godt at vide:
Når udendørstemperaturen overstiger 25 grader, kan vi ikke garantere for chokoladens kvalitet. Hvis du har yderligere spørgsmål angående din bestilling af chokolade, bedes du kontakte vores kundeservice.

Af tekniske årsager er det desværre ikke muligt at skrive kyrilliske, tyrkiske, arabiske, asiatiske eller specielle tegn.

Sig det med Milka under helligdagene med denne personlige gaveæske med print

Når du tænker på jul, tænker du på uendelige mængder chokolade. Kombinér de to, og få denne personlige "Sig det med Milka"-gaveæske. Du kan selv personalisere den med et billede, et navn og en personlig hilsen for at skabe en unik og personlig juleoverraskelse på ingen tid. En skøn gave til din bedstemor, far, kusine eller bedste kollega. Og hvem ved, måske deler modtageren sine lækre chokolader med dig. Mums!

"Sig det med Milka"-gaveæsken indeholder lækre hjerteformede praliner med hasselnødde- og nougatcreme, som vil få dit mundvand til at løbe. Du skal blot uploade dit yndlingsbillede og tilføje navnet og en personlig hilsen. Det er det hele! Så printer vi dit design på æsken i perfekt billedkvalitet og flotte farver. Denne personlige Milka-gave er også en god forretningsgave eller i en julekurv. Julemanden er på vej, så lav din unikke æske nu!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Sig det med Milka-gaveæske – Jul ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?

Kan jeg hjælpe dig?
1 med