Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Brugertilpassede kuglepenne er en unik gave til enhver lejlighed: studentereksamen, start på et nyt job og så videre. De er også gode som en forretningsgave. Se vores store udvalg af tilpassede penne, der kan lasergraveres.

28 gaver

Kuglepen med indgravering

Hvis du gerne vil give en af dine kære en smuk og praktisk gave, kan du ikke gå galt med en fyldepen eller kuglepen med indgravering af det navn eller den tekst, du vælger.

En pen med indgravering er en fantastisk gave til: *et arbejdsjubilæum *eksamensgave *pensiongave eller bare fordi de elsker at skrive og altid er der for dig.

Fyldepen med indgravering

Hvis du gerne vil overraske en i din familie, en ven eller en kollega med en smuk Parker-pen, finder du et udvalg af fyldepenne i vores sortiment. De kan hver især personaliseres og bestilles online på ingen tid overhovedet. Angiv om modtageren er højre- eller venstrehåndet, og tilføj en tekst på op til 12 tegn, der skal indgraveres. Hvis du ønsker det, kan du endda tilføje et lille symbol, såsom et hjerte, en elegant hvirvel eller en blomst.

Kuglepen med indgravering

Vi tilbyder kuglepenne fra Waterman, Parker og Viva Pens i forskellige farve som en del af vores sortiment. Vælg den ønskede pen, og tilføj den tekst, du ønsker at få indgraveret.

Flere seje kontorartikler

Hvis du gerne vil tilføje en ekstra gave, tilbyder vi et udvalg af andre kontorrelaterede gaver, som også kan tilpasses. Vi har personaliserede kalendere eller personlige notesbøger, som du kan føje det design til, du ønsker. Upload dit yndlingsfoto, tilføj vores sjove designs og et navn for at skabe en cool gave på ingen tid overhovedet.