Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Glæder du dig til august? Eller frygter du at skulle tilbage til skolen? Vi elsker alle sommerferien, så vi kan godt forstå, hvorfor du vil have den til at vare evigt. Disse sjove skoleartikler kan tage brodden ud af at skulle tilbage til skolen igen og give dig mulighed for at bruge alle de sjove sommerbilleder, du tog!

Lav din egen personaliserede skolekalender

Hvis du kan lide at bruge en fysisk skolekalender, har vi det helt rigtige til dig! Og hvad kan være bedre end at have en kalender med dit helt eget design på omslaget? Design din personaliserede skolekalender på ingen tid overhovedet med vores brugervenlige redigeringsværktøj ved at tilføje et foto, et design og/eller en tekst efter eget valg.

Du finder nogle eksempler på design i vores redigeringsværktøj:

  • lyserød med hvide prikker
  • blå med blomster
  • aqua med en citron og følgende citat: '‘’If life gives you lemons, make lemonade’’
  • lyserød med hjerter
  • lyserød med en tiger

Du kan vælge en version med hårdt omslag eller med blødt omslag. Begge versioner viser hver uge fordelt på to sider med masser af plads til klasselister og tidsplaner.

Notesbog med navn

Notesbog med navn

Skolekalender 2023-2024

Skolekalender 2023-2024

Rygsæk i PU-læder

Rygsæk i PU-læder

Rygsæk med navn

Rygsæk med navn

Notesbog med dit yndlingsfoto

Man skulle tro, at de fleste mennesker noterer alt digitalt, men vi kender masser af mennesker, der elsker at skrive deres noter i en fysisk notesbog, hvilket vi forstår fuldstændigt. Hvis du aldrig er uden din egen notesbog, vil du elske at have en personlig en! Upload dit yndlingsfoto fra ferien, og vælg blandt de sjove design i vores redigeringsværktøj for at oprette din helt egen unikke notesbog på ingen tid overhovedet.

Vælg mellem sjove design, såsom et lyserødt omslag med en flamingo, et blåt omslag med to katte, et grønt omslag med en panter eller forskellige botaniske designs.

Unik rygsækLeder du efter en unik rygsæk til dette skoleår? Så design din egen! Du kan trykke dit helt eget design på rygsækken. Vil du gå med et cool foto af dig selv og dine venner? Eller et snap fra familieferien? Eller vil du vælge et af vores design og tilføje dit navn? Vælg mellem forskellige skabeloner og design i vores redigeringsværktøj for at lave din personlig rygsæk. Du kan endda lave en collage eller vælge et sjovt print. Hvis du kan lide at have noget at vælge imellem, kan du også bestillet et ekstra sleeve!

Sleeve til bærbar computer med dit navn

Hvis du vil beskytte din bærbare computer på turen mellem dit hjem og skolen, har du bestemt brug for et sleeve til din bærbare computer. Du kan vælge fra vores seje design eller være kreativ og finde på dit helt eget design. Computersleeves fås i forskellige størrelser:

  • Lille: 34 x 36 cm, velegnet til bærbare computere, der måler op til 30 x 23 cm
  • Medium: 36,5 x 28 cm, velegnet til bærbare computere, der måler op til 33,5 x 26 cm
  • Stor: 40 x 30 cm, velegnet til bærbare computere, der måler op til 38 x 28 cm

Din egen dokumentmappe

Hvis en bærbar computer ikke er nok, og du foretrækker at tage notater på papir i A4-størrelse, kan du vælge vores praktiske dokumentmappe til at holde styr på din notesblok! Dokumentmappen holder din notesblok fin og pæn og kan tilpasses lige til dig. Hvis du bestiller dokumentmappen, medfølger der en notesblok i den rigtige størrelse, så fat din yndlingspen, og du er klar. !

Personaliseret gymnastiktaske

Vores gymnastiktaske er ikke kun praktisk, den er også sjov! Vi tilbyder masser af sjove design i vores redigeringsværktøj, som du kan føje et foto og/eller en tekst til efter eget valg. Der er masser af design tilgængelig for alle. Hvad med en cool flagermus, dinosaur, stjerne eller enhjørning? Eller en regnbue, ræv, panda, hval eller hjerter?

Alle design giver mulighed for at tilføje det navn, du vælger. Hvis du gerne vil tilføje et foto, har vi design, som du kan tilføje både et navn og et foto til. Hvorfor ikke vælge et sjovt feriesnap, så modtageren kan huske de sjove stunder, når de bruger tasken?

Alt hvad du har brug for til frokost

Vi har alt, hvad du har brug for til at få din frokost med i skole: Madkasser, snackkasser, drikkekopper og vandflasker. Hver af disse kan tilpasses med vores sjove design, et foto og/eller en tekst for at gøre dem virkelig personlige. Ikke mere forvirring omkring, hvem ejedelen tilhører, og det giver en ekstra sjov detalje til frokostpausen!

Laptop tasker og sleeves

Laptop tasker og sleeves

Idrætstaske - trixie

Idrætstaske - trixie

Drikkedunk med eget design

Drikkedunk med eget design

Blog

Blog