Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Du designer de bedste skoler forsyner dig med dit eget navn eller foto

Skolestart: din helt egen kalender, et penalhus og andre skoleartikler

Glæder du dig til august? Eller frygter du at skulle tilbage til skolen? Vi elsker alle sommerferien, så vi kan godt forstå, hvorfor du vil have den til at vare evigt. Disse sjove skoleartikler kan tage brodden ud af at skulle tilbage til skolen igen og give dig mulighed for at bruge alle de sjove sommerbilleder, du tog!

personaliserede skolekalender med dit eget navn eller foto

Lav din egen personaliserede skolekalender

Hvis du kan lide at bruge en fysisk skolekalender, har vi det helt rigtige til dig! Og hvad kan være bedre end at have en kalender med dit helt eget design på omslaget? Design din personaliserede skolekalender på ingen tid overhovedet med vores brugervenlige redigeringsværktøj ved at tilføje et foto, et design og/eller en tekst efter eget valg.

Du finder nogle eksempler på design i vores redigeringsværktøj:
  • lyserød med hvide prikker
  • blå med blomster
  • aqua med en citron og følgende citat: '‘’If life gives you lemons, make lemonade’’
  • lyserød med hjerter
  • lyserød med en tiger
Du kan vælge en version med hårdt omslag eller med blødt omslag. Begge versioner viser hver uge fordelt på to sider med masser af plads til klasselister og tidsplaner.

Her er et par eksempler på vores design:

design din egen skoledagbog med foto eller pænt design

Design din egen skolekalender >>

Notesbog med navn eller foto

Notesbog med dit yndlingsfoto

Man skulle tro, at de fleste mennesker noterer alt digitalt, men vi kender masser af mennesker, der elsker at skrive deres noter i en fysisk notesbog, hvilket vi forstår fuldstændigt. Hvis du aldrig er uden din egen notesbog, vil du elske at have en personlig en! Upload dit yndlingsfoto fra ferien, og vælg blandt de sjove design i vores redigeringsværktøj for at oprette din helt egen unikke notesbog på ingen tid overhovedet.

Vælg mellem sjove design, såsom et lyserødt omslag med en flamingo, et blåt omslag med to katte, et grønt omslag med en panter eller forskellige botaniske designs.
Her er et par eksempler på vores design:

design din egen notesbog

Design din egen notesbog >> >
Rugzak met eigen naam en print

Unik rygsæk

Leder du efter en unik rygsæk til dette skoleår? Så design din egen! Du kan trykke dit helt eget design på rygsækken. Vil du gå med et cool foto af dig selv og dine venner? Eller et snap fra familieferien? Eller vil du vælge et af vores design og tilføje dit navn? Vælg mellem forskellige skabeloner og design i vores redigeringsværktøj for at lave din personlig rygsæk. Du kan endda lave en collage eller vælge et sjovt print. Hvis du kan lide at have noget at vælge imellem, kan du også bestillet et ekstra sleeve!
Her er nogle få eksempler på vores design:Design din egen rygsæk >>
Laptopsleeve met naam

Sleeve til bærbar computer med dit navn

Hvis du vil beskytte din bærbare computer på turen mellem dit hjem og skolen, har du bestemt brug for et sleeve til din bærbare computer. Du kan vælge fra vores seje design eller være kreativ og finde på dit helt eget design. Computersleeves fås i forskellige størrelser:
  • Lille: 34 x 36 cm, velegnet til bærbare computere, der måler op til 30 x 23 cm
  • Medium: 36,5 x 28 cm, velegnet til bærbare computere, der måler op til 33,5 x 26 cm
  • Stor: 40 x 30 cm, velegnet til bærbare computere, der måler op til 38 x 28 cm

Her er et par eksempler på vores design:

de bedste bærbare ærmer med dit eget navn

Design dit eget computersleeve >> >

Dokumentmappe med navn

Din egen dokumentmappe

Hvis en bærbar computer ikke er nok, og du foretrækker at tage notater på papir i A4-størrelse, kan du vælge vores praktiske dokumentmappe til at holde styr på din notesblok! Dokumentmappen holder din notesblok fin og pæn og kan tilpasses lige til dig. Hvis du bestiller dokumentmappen, medfølger der en notesblok i den rigtige størrelse, så fat din yndlingspen, og du er klar. !
Her er et par eksempler på vores design:

Design din egen dokumentmappe

Ontwerp je eigen schrijfmap >> >
gymnastiktaske med navn

Personaliseret gymnastiktaske

Vores gymnastiktaske er ikke kun praktisk, den er også sjov! Vi tilbyder masser af sjove design i vores redigeringsværktøj, som du kan føje et foto og/eller en tekst til efter eget valg. Der er masser af design tilgængelig for alle. Hvad med en cool flagermus, dinosaur, stjerne eller enhjørning? Eller en regnbue, ræv, panda, hval eller hjerter?

Alle design giver mulighed for at tilføje det navn, du vælger. Hvis du gerne vil tilføje et foto, har vi design, som du kan tilføje både et navn og et foto til. Hvorfor ikke vælge et sjovt feriesnap, så modtageren kan huske de sjove stunder, når de bruger tasken?
Her er et par eksempler på vores design:

Personaliseret gymnastiktaske

Design din egen gymnastiktaske >> >

Alt hvad du har brug for til frokost

Vi har alt, hvad du har brug for til at få din frokost med i skole: Madkasser, snackkasser, drikkekopper og vandflasker. Hver af disse kan tilpasses med vores sjove design, et foto og/eller en tekst for at gøre dem virkelig personlige. Ikke mere forvirring omkring, hvem ejedelen tilhører, og det giver en ekstra sjov detalje til frokostpausen!

Penalhus

Disse penalhuse er praktiske, seje og meget oldschool. Opbevar dine yndlingsblyanter og penne i dit helt eget personlige penalhus. Du finder masser af sjove design i vores redigeringsværktøj, der indeholder seje illustrationer. Bare tilføj det valgte navn og/eller foto, eller upload dit eget design, hurtigt og nemt.

Her er nogle få eksempler på vores design:

Design dit eget penalhus

Design dit eget penalhus >> >Har du ikke fundet de skoleartikler, du leder efter endnu? Se alle vores skoleartikler >> >