Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Gaver og tip til det sødeste babyværelse

Gaver og tip til det sødeste babyværelse

Der er intet sødere end et smukt babyværelse, hvor det søde tøj venter på den lille. Hvis du venter dig eller leder efter en god babygave, kan du læse vores blog for at få masser af tip til tilbehør til babyværelset og dejlige babygaver.

Babytæppe med babyens navn

En af vores mest populære gaver er dette søde babytæppe. Tæppet er lavet med blødt fleece-stof, hvilket gør det ekstra hyggeligt. Du kan tilpasse tæppet, som du ønsker, ved at vælge fra forskellige søde design i vores redigeringsværktøj, såsom en sky, tipi, bil, bamse eller kanin. Tilføj den lilles navn for at lave dit unikke babytæppe på ingen tid overhovedet.

En anden sjov mulighed er et milepælsbabytæppe, med numrene 1 til 12. Placer din baby på tæppet, og marker antallet af uger eller måneder, der er gået. Det er den perfekte måde at tage et foto af hver uge eller måned, som din baby har været sammen med dig, og se, hvor meget barnet har ændret sig og vokset. En vidunderlig idé til et babyalbum!

Tæppet måler 83 x 87 cm.

>Babytæppe med babyens navn

Design dit babytæppe >>
Design dit milepælsbabytæppe >>

Babypude

Denne bløde babypude måler 40 x 40 cm og er en anden sød mulighed. Du kan tilpasse puden med babyens navn, fødselsdato, vægt og foto. Vælg mellem vores søde design i vores redigeringsværktøj, og tilføj blot oplysningerne. En dejlig gave til forældrene samt en dejlig souvenir.

Babypude med babyens navn

Design din babypude >>
Geboortebord met sterrenbeeld of letter

Babyplakat med stjernetegn eller bogstav

Vi har samarbejdet med Milestone® for at skabe denne søde babyplakat med den lilles stjernetegn eller det første bogstav i barnets navn. Stjernetegnversionen viser stjernernes placering. Bogstavsversionen viser det første bogstav i babyens navn sammen med en sød illustration. Du kan tilføje tre sektioner af tekst til plakaten, såsom babyens fornavn, fødselsdato og et citat. Babyplakaterne er lavet af en robust fiberplade og har en blank finish. De kan hænges på en væg eller stå på en overflade.

Design din babyplakat med bogstav >>
Design din babyplakat med stjernetegn >>
Sødt babyskilt

Sødt babyskilt

Dette søde babyskilt kan fremvises på en væg eller overflade. Vælg mellem de mange søde design for at lave et skilt, der passer ind i din indretning i babyværelse. Afhængigt af det valgte design kan du derefter tilføje et foto, et navn og/eller en ekstra tekst efter eget valg. Skiltet er perfekt til døren til babyværelset, eller som en subtil fødselsannoncering på din hoveddør!

Design dit babyskilt >>
Geboortebord met sterrenbeeld of letter

Vinduesklistermærke med babyens navn

Vores vinduesklistermærker med babyens navn er ekstremt populære. Disse klistermærker kan ikke overses, så de er perfekte til at meddele, at din baby er kommet til verden. De er også perfekte til vinduet i babyværelset og fås i blå, lyseblå, lyserød og grå. Vælg din farve, og tilpas klistermærket efter dine ønsker. Vi har forskellige design til rådighed, som for eksempel indeholder et hjerte, en løve, en giraf eller en stork. Hvis du foretrækker at holde dig til tekst, har vi også tekstdesign, f.eks. 'Det er en dreng' eller 'Det er en pige'.

Tip: Hvis du gerne vil overraske de nybagte forældre ved deres ankomst til hjemmet med deres guldklump, kan du montere vinduesklistermærket, før de ankommer!

Klistermærket er let at montere og let at fjerne.

Design dit vinduesklistermærke >>

Vægklistermærke med babyens navn

Tilføj det perfekte prikken over i'et på din babyværelse med et smukt vægklistermærke. Vægklistermærket fås i 20 x 20 cm, 30 x 30 cm, 40 x 40 cm, 50 x 50 cm og 60 x 60 cm. Det betyder, at du kan gå efter et mindre, diskret navnemærkat eller gå stort med et design, der ikke kan overses. Du kan vælge mellem forskellige design med for eksempel en hval, en stjerne, flere stjerner, en flamingo, en krone, en bjørn, en hjort, to bjørne, en ugle, en ræv eller en raket. Hvert klistermærke giver mulighed for at tilføje babyens navn og skabe et vægklistermærke, der tilføjer et virkelig personligt præg til babyværelse.

Vægklistermærke med babyens navn

Flere søde babygaver

Hvis du leder efter en gave til en nyfødt eller ønsker at fuldende babyværelset med sødt tilbehør, skal du kigge nedenfor for at se 4 søde gaver, der er perfekte.