Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

De fleste af os vil være glade for at ringe det nye år ind i år og lægge endnu et mærkeligt år bag os. Selvom fejringen af nytårsaften ser forskellig ud for alle, er ankomsten af et helt nyt år noget, man ser frem til, og bestemt en god grund til at poppe lidt champagne og tilbringe tid med dem, man holder af.

Unikke godt nytårsgaver

Det er ikke alle, der kan holde nytår med dem, de elsker, så det er en fantastisk gestus at sende en unik nytårsgave. Send din bedstemor det allerbedste i det nye år på en original måde med et chokoladetelegram eller -kort. Tak din bedste ven for at have været der for dig i det forgangne år med et sødt lykønskningskort. Forkæl de små i dit liv med deres helt egne personlige søde sager, som de kan nyde. Mulighederne er uendelige!

Kom med boblerne!

Det har været et intenst år, men også et år med refleksion for mange af os. Prøv at fokusere på det gode og få det bedste ud af det! Åbn en lækker flaske bobler, og find stjernekasterne frem, så vi kan hygge os sammen! Tilføj det perfekte personlige touch til jeres NYE med en personlig Möet et Chandon eller René Schloesser champagnegave, som I kan dele sammen. Du kan endda tilføje en personlig flaske alkoholfri børnechampagne til de små!

Hvidvinsglas med indgravering

Hvidvinsglas med indgravering

Champagne gave - Riondo Prosecco Spumante

Champagne gave - Riondo Prosecco Spumante

Moët et Chandon Champagne i Trækasse

Moët et Chandon Champagne i Trækasse

Øl krus af glas

Øl krus af glas

Spillet er i gang

Gør din aften ekstra speciel ved at gøre noget unikt, som du aldrig har gjort før. Arranger f.eks. en karaokekonkurrence eller en pubquiz derhjemme! Del familie og venner op i hold med trykte skjorter eller trøjer med jeres holdnavn. Skab dine personlige t-shirts >

Sjove aktiviteter nytårsaften

Lav mad til en storm

En anden sjov mulighed er at lave mad sammen og servere et festmåltid for alle. Aftal for eksempel, at mændene laver forretter og desserter, og at kvinderne tager sig af hovedretten. På den måde kan I overraske hinanden og gøre middagen lidt sjovere.

Nytårsforsætter

Nytårsaften er det perfekte tidspunkt at drømme om smukke planer for det nye år! Hvad håber alle på at opnå?

Bliv kreativ

Find ud af, hvem af dine kære der er gruppens Bob Ross, og arranger en malekonkurrence! Den, der laver det smukkeste maleri, vinder en præmie. Hvis du ikke er til at male, så vælg en anden kreativ aktivitet!

Boxershorts

Boxershorts

Chokolade telegram®

Chokolade telegram®

Chokoladegave Milka - Jul

Chokoladegave Milka - Jul

Blog

Blog