Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Sæt kryds i kalenderen den 11. november, for det er Singles Day. Dagen, hvor du sætter alle dine singlevenner og dig selv i rampelyset! Forskning har vist, at singler har mere dybtgående venskaber, er i bedre fysisk form og sover bedre. Skål for det!

Er du helt i humør til at fejre dit singleliv ordentligt? Vi giver dig 5 sjove tips til at få mest muligt ud af denne fantastiske dag!

Overrask dine langdistance-ungdomsvenner med en personlig gave

Bor dine bedste venner langt væk fra dig, eller er der en anden grund til, at I ikke kan se hinanden? Lad dine venner vide, at du tænker på dem ved at overraske dem med en særlig gave med en særlig tekst eller et billede af jer sammen på. Elsker hun at løbe eller træne? Så kan en vandflaske med tryk eller en linnedpose med navn være en enormt sjov gave!

Arrangér en filmaften

Er I ægte fans af tøsefilm, eller nyder I en god blockbuster i fulde drag? En filmaften med din bedste veninde kan være mindst lige så sjov som en aften med en date. Genoplev gamle minder ved at se jeres yndlingsfilm fra fortiden, eller nyd en ny romantisk komedie. Selvfølgelig er en filmaften ikke komplet uden lækkerier. Overrask derfor din singlekammerat med en lækker gave som f.eks. en personlig Tony´s Chocoloney Giftbox eller en flaske fyldt med festligheder. Det er også sjovt at placere et kæmpe slikglas med klistermærker fyldt med minibjørne, blandet lakrids eller andet slik, du elsker. Og selvfølgelig et personligt fleecetæppe til at putte sig under! Tony's chocolony, bolsjeglas, fest & Mega Milka Bar.

Vine, vine, vine

Den sjoveste fortolkning af Singles Day? Vin, vin, vin med din venindeklub. Arrangér en sjov videoopkaldsaften med pigerne, hvor I drikker, snakker og selvfølgelig nyder! Der er ikke noget sjovere end at planlægge bedre tider sammen i jeres personlige bucket list-bog. Det er også sjovt at lave et fotoalbum sammen med alle de gode billeder fra jeres sammenkomster og weekendture. I kan selvfølgelig også få trykt jeres bedste billeder på retro eller designe et strandhåndklæde til, når I skal på ferie igen.

Arrangér en dating-app-fest

De, der ikke længere ønsker at være single, har brug for at komme i gang; men først og fremmest have det sjovt med andre ungkarle. Så arranger en online date night for dine single BFF'er. Nyd at bedømme, swipe og fnise sammen, mens I nyder venskab og hygge. For at fuldende rammen om din swipe-fest er det selvfølgelig meget sjovt at overraske dine veninder med passende dekorationer. Tænk for eksempel på en pude eller chokolade trykt med billedet af din bedste venindes berømte barndomsforelskelse eller et vinglas trykt med navnene på dine bedste veninder for at sætte stemningen!

Drikkedunk med eget design

Drikkedunk med eget design

XXL Toblerone

XXL Toblerone

Hvidvinsglas med indgravering

Hvidvinsglas med indgravering

Blog

Blog