Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Stearinlys skaber en varm og romantisk atmosfære. Tilpas dit stearinlys med et foto og/eller en tekst, og overrask en du holder af.

10 Gaver

Lys med foto

Hvis du er på udkig efter en original gave til en housewarming, konfirmation, dåb eller en anden særlig lejlighed, er et personlig lys helt perfekt! YourSurprise giver dig mulighed for at lave dit helt eget personlige lys, med det foto og/eller den tekst, du ønsker. Vores lys fås stykvis og leveres hurtigt.

Personligt stearinlys i glas

Du kan vælge mellem flere forskellige stearinlys, som fx stearinlys i glas eller et separat stearinlys. Lysene, som kommer i glas, er runde og fås i to størrelser; 10 x 10 x 10 cm og 8 x 9 x 9 cm. Det skønne ved stearinlys i glas er, at når stearinlyset er brændt op, kan glasset bruges til noget andet, som fx et fyrfadslys, en penneholder eller som potte til en plante. Virkelig en gave, der kan vare meget længe.

Vi har mange flotte designs, du kan vælge imellem. Du kan uploade et større foto eller tilføje en større tekst. Alternativt, kan du føje dit eget foto til et af vores sjove designs,som fx et design med det første bogstav i modtagerens navn.

Hvis du leder efter en sjov morsdagsgave, så vælg blandt vores mange smukke morsdagsdesigns og overraske din mor.

Stearinlys med tryk

Vi tilbyder muligheden for at trykke dit foto direkte på lyset i følgende størrelser; 9 x 10 cm, 13 x 7 cm og 19 x 10 cm. Hvert lys brænder i 40-60 timer, afhængigt af den valgte størrelse. Det betyder, at lyset kan nydes i rigtigt lang tid! Du kan vælge at tilpasse dit lys med et foto eller lave en hel collage. Du kan vælge mellem mange forskellige designs. Du kan fx give dit lys et tema og gøre det velegnet som gave til jul, babyshower, bryllup eller jubilæum.

Personlige lys til komfirmation, dåb, påske eller advent

Hvis du søger efter et originalt lys til konfirmation, dåb, påske eller jul, kan du bare lave dit helt eget! Vores online editor har mange forskellige designs, med alle disse temaer samt søde illustrationer og skønne tekster. Bare upload dit billede og lav dit personlige lys!

Personligt duftlys

Vores duftlys skaber fantastiske forretningsgaver, takkegaver og gaver til housevarmings. Duftlysene er hvide, dufter af vanilje og kommer i en dåse. Du kan føje foto, logo og/eller tekst efter eget valg, og sætte det på låget til dåsen. Uanset hvad du vælger at tilføje, printer vi det for dig, så du skaber din helt egen gave med duftlys. Duftlysene fås i sæt af 10, 20, 40, 60, 80 og 100.

Personligt mindelys

Mange mennesker vælger at bruge stearinlys som en smuk måde at mindes deres kære, der er gået bort, både ved begravelsen og i deres hjem. Et personlig mindelys kan være den perfekte måde at udtrykke din medfølelsr og fortælle modtageren, at du tænker på ham eller hende.

Folk vælger ofte at lave et sted, i deres hjem, hvor de mindes deres kære, ofte med et foto og et lys. Du kan tilføje varme og omsorg ved at lave et lys med den savnedes foto. Hvis du søger en tankevækkende gave til familiemedlemmer eller venner, der har mistet nogen, de holder af, er et lys i glas en smuk løsning. Glasset kan genopfyldes, når stearinlyset er væk, eller kan bruges med et fyrfadslys. Lyset gør det muligt for de efterladte at skabe et specielt minde om deres kære.