Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

11 gaver

Lys med foto

Hvis du er på udkig efter en original gave til en housewarming, konfirmation, dåb eller en anden særlig lejlighed, er et personlig lys helt perfekt! YourSurprise giver dig mulighed for at lave dit helt eget personlige lys, med det foto og/eller den tekst, du ønsker. Vores lys fås stykvis og leveres hurtigt.

Personligt stearinlys i glas

Du kan vælge mellem flere forskellige stearinlys, som fx stearinlys i glas eller et separat stearinlys. Lysene, som kommer i glas, er runde og fås i to størrelser; 10 x 10 x 10 cm og 8 x 9 x 9 cm. Det skønne ved stearinlys i glas er, at når stearinlyset er brændt op, kan glasset bruges til noget andet, som fx et fyrfadslys, en penneholder eller som potte til en plante. Virkelig en gave, der kan vare meget længe.

Vi har mange flotte designs, du kan vælge imellem. Du kan uploade et større foto eller tilføje en større tekst. Alternativt, kan du føje dit eget foto til et af vores sjove designs,som fx et design med det første bogstav i modtagerens navn.

Hvis du leder efter en sjov morsdagsgave, så vælg blandt vores mange smukke morsdagsdesigns og overraske din mor.

Stearinlys med tryk

Vi tilbyder muligheden for at trykke dit foto direkte på lyset i følgende størrelser; 9 x 10 cm, 13 x 7 cm og 19 x 10 cm. Hvert lys brænder i 40-60 timer, afhængigt af den valgte størrelse. Det betyder, at lyset kan nydes i rigtigt lang tid! Du kan vælge at tilpasse dit lys med et foto eller lave en hel collage. Du kan vælge mellem mange forskellige designs. Du kan fx give dit lys et tema og gøre det velegnet som gave til jul, babyshower, bryllup eller jubilæum.

Personlige lys til komfirmation, dåb, påske eller advent

Hvis du søger efter et originalt lys til konfirmation, dåb, påske eller jul, kan du bare lave dit helt eget! Vores online editor har mange forskellige designs, med alle disse temaer samt søde illustrationer og skønne tekster. Bare upload dit billede og lav dit personlige lys!

Personligt duftlys

Vores duftlys skaber fantastiske forretningsgaver, takkegaver og gaver til housevarmings. Duftlysene er hvide, dufter af vanilje og kommer i en dåse. Du kan føje foto, logo og/eller tekst efter eget valg, og sætte det på låget til dåsen. Uanset hvad du vælger at tilføje, printer vi det for dig, så du skaber din helt egen gave med duftlys. Duftlysene fås i sæt af 10, 20, 40, 60, 80 og 100.

Personligt mindelys

Mange mennesker vælger at bruge stearinlys som en smuk måde at mindes deres kære, der er gået bort, både ved begravelsen og i deres hjem. Et personlig mindelys kan være den perfekte måde at udtrykke din medfølelsr og fortælle modtageren, at du tænker på ham eller hende.

Folk vælger ofte at lave et sted, i deres hjem, hvor de mindes deres kære, ofte med et foto og et lys. Du kan tilføje varme og omsorg ved at lave et lys med den savnedes foto. Hvis du søger en tankevækkende gave til familiemedlemmer eller venner, der har mistet nogen, de holder af, er et lys i glas en smuk løsning. Glasset kan genopfyldes, når stearinlyset er væk, eller kan bruges med et fyrfadslys. Lyset gør det muligt for de efterladte at skabe et specielt minde om deres kære.