Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Print dine sødeste minder på et puslespil. Vælg dine yndlingsbilleder, og lav et unikt personligt puslespil.

14 Gaver

Personligt puslespil med billede

Elsker du bare at lægge puslespil, eller kender du nogen, der gør? Lav et personlig puslespil med et billede eller endda en collage af fotos efter eget valg! Det er sjovt at forkæle sig selv med, men det er også perfekt som gave. YourSurprise tilbyder puslespil med 30, 96, 250, 500, 1000 og 1500 brikker. Du vælger helt selv om du vil have et lille personligt puslespil eller går efter en sværere af slagsen.

Et puslespil med eget billede er en original måde at printe dit eget billede på. Det kan for eksempel også bruges som dekoration på væggen, og vil være en sjov gave til hele familien. Det er virkelig nemt at personliggøre et puslespil! Du kan vælge mellem forskellige formater, såsom få brikker til begyndere og svære puslespil for dem der er fan af puslespil. Puslespillet kan tilpasses med et design, der er masser af tilgængelige designs i vores editor, du kan selvfølgelig også lave et selv. På vores puslespil kan du tilføje et billede eller flere billeder i en collage, tekst og/eller navn.

Personligt puslespil med 1000 brikker

Kender du en der elsker at lægge puslespil. Så er vores personlige svære puslespil med 1000 eller 1500 brikker lige det de har brug for for at blive udfordret. Det er det der gør det ekstra sjovt. Indsatsen og engagementet belønnes med et helt personligt billede, trykt på hardboard med en blank finish.

Du kan give puslespillet med billeder til en særlig lejlighed eller blot til dig selv og din familie.

Når du er færdig, kan du faktisk indramme det og hænge det på væggen. Dit hårde arbejde kan du på den måde vise frem!

Personligt fotopuslespil i form af et hjerte

De mest romantiske, især ved en særlig lejlighed som Valentinsdag eller til en bryllupsdag, vil helt sikkert elske det personlige hjerteformede puslespil. Let at lægge, en ægte kærlighedserklæring! Du kan personliggøre puslespillets hjerte med et billede eller en kærlighedserklæring.

Bestil et personligt puslespil online

Det er virkelig nemt at bestille dit personlige fotopuslespil online! Efter at have valgt model og oprettet designet efter din smag i online-editoren, skal du blot gennemføre ordren, og vi fremsender det for dig til en adresse efter dit valg. Du kan også inkludere et gratis kort med ordren med en personlig hilsen til modtageren.

Puslespil til en særlig lejlighed

For dem der ønsker at fejre et betydningsfuldt øjeblik med et uforglemmelig minde, er puslespillet det rigtige valg! Du kan fange dit yndlingsøjeblik og skabe en unik gave. Til mor og far har YourSurprise lavet personlige puslespil til mors dag og personlige puslespil til fars dag med unikke design skabt til disse særlige lejligheder. Vælg mellem 500 eller 1000 brikker, og overrask den specielle person i dit liv!

Fotopuslespil med dit eget foto

Hvis du leder efter en original gave til din ven, mor, kone eller endda dig selv, skal du ikke lede længere. Du kan få et puslespil personaliseret med et eller flere billeder og/eller en tekst, du vælger. Vi har flere forskellige puslespil med billede til rådighed, hvert med et forskelligt antal brikker, så der er et for enhver smag. Fantastisk som en unik gave til enhver lejlighed. Lav dit design i redigeringsværktøjet på ingen tid, så printer YourSurprise dit puslespil med stor omhu og præcision for det bedste resultat.

Hvor mange brikker?

Vidste du, at puslespil med 1.000 brikker egner sig til alderen 12 år og derover? Det holder dem beskæftigede i et stykke tid, det er helt sikkert! Hvis du ønsker at gøre puslespillet lidt sværere at lægge, skal du vælge et foto med masser af gentagne farver eller mønstre.

Hvor svært er hvert enkelt puslespil?

Der er ingen tvivl om, at et puslespil med 23 brikker vil blive afsluttet relativt hurtigt. Jo flere brikker, desto vanskeligere er det at færdiggøre puslespillet, ikke? Både ja og nej. Et puslespil med 500 brikker med et vanskeligt foto kan være vanskeligere at gennemføre end et puslespil med 1.000 brikker med et enklere foto. Sværhedsgraden afhænger virkelig ikke kun af antallet af brikker, men også af det valgte billede.

Hvor lang tid tager det at færdiggøre et puslespil med 1.000 brikker?

Hvor lang tid det vil tage at færdiggøre et puslespil med 1.000 brikker er lidt vanskeligt at svare på. En gruppe på fire personer, der konkurrerede i en konkurrence i 2017, brød rekorden ved at gennemføre et på kun 1 time, 29 minutter og 30 sekunder!

Puslespilsteknikker

Hvad er den bedste måde at lægge et puslespil på? At færdiggøre kanterne først, eller at sorter brikkerne efter farve? Du tror måske, at det ville være nemmere at færdiggøre kanterne først, men eksperter siger, at det er bedre at sortere efter farve først. Det giver dig mulighed for at slå to fluer med ét smæk, da du finder kanterne, mens du gør det.