• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Vedhæng med navn - Rund - RhodiumVedhæng med navn - Rund - RhodiumVedhæng med navn - Rund - RhodiumVedhæng med navn - Rund - RhodiumVedhæng med navn - Rund - Rhodium
Vedhæng med navn - Rund - RhodiumVedhæng med navn - Rund - RhodiumVedhæng med navn - Rund - RhodiumVedhæng med navn - Rund - RhodiumVedhæng med navn - Rund - Rhodium

Vedhæng med navn - Rund - Rhodium

kr. 169
Forretningsordre
  • Leveringsadresse efter eget valg
  • I gaveæske + gratis gavekort
  • 100% kvalitetsgaranti
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Færdiggør din gave med en smuk kæde
Vedhænget er lavet af rhodium med personlig gravering, men det betyder ikke, at du ikke kan gøre dit vedhæng endnu sjovt! Du kan nu færdiggøre din gave med en dejlig kæde, med et valg ud af forskellige størrelser og links. Vedhængene er let knyttet til kæden, så du kan holde varierende med disse unikke kæder og vedhæng.

Flere oplysninger om pendlerne:
Materiale: rhodium
Størrelse: 27 x 27 mm
Form: rund
Indgraveret tekst på bagsiden: max. 15 tegn

Giv et smukt indgraveret vedhæng med et navn som gave!

Overrask din partner, venner eller familie med et smukt indgraveret vedhæng! Et vedhæng er en original gave til en fødselsdag, jubilæum eller som et tegn på kærlighed. Gør denne gave virkelig personlig ved at have dit eget navn indgraveret på forsiden af ​​vedhænget!

Vedhængene er lavet af skinnende rhodium og fås i forskellige former. Disse dejlige vedhæng med navngraver kan gives alene eller i kombination med en smuk kæde. Pendlerne vil blive pakket ind i en dejlig gaveindpakning, så du kan altid være sikker på at overraske med disse smukke og personlige smykkestykker!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Vedhæng med navn - Rund - Rhodium ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?

Kan jeg hjælpe dig?
1 med