• Mere end 1500 personlige gaver!
  • Hver gave med dit billede og din tekst
  • Spread a little happiness
Hver gave med foto og / eller tekst.
Send gaven direkte til modtageren.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
Hver gave med foto og / eller tekst.
Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.
Send gaven direkte til modtageren.
Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.
Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.
I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.
Alle T-shirt gaver
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 1747 anmeldelser
Dorte
på 26-10-21

"Super, hurtig levering. "

10 fra 10
Inge Lise
på 26-10-21

"Tak for god og fin, hurtig levering "

10 fra 10
Trine
på 26-10-21

"Altid flotte ting "

10 fra 10

Personlige T-shirts

Hvis du leder efter en sjov gave eller har brug for t-shirts til en polterabend, turnering, træning eller weekend med vennerne, så har vi, hvad du leder efter. Hos YourSurprise tilbyder vi t-shirts til mænd, kvinder, børn og babyer i mange størrelser og farver. Der er ingen minimumsbestilling, så du kan bestille fra kun en t-shirt og opefter. Du kan vælge mellem standarddesign eller tekster som: "queen", "relax, it's your birthday", "big sister" or "big brother" samt designe din egen t-shirt med dit eget foto eller tekst.

T-shirts med foto og/eller navn

Vores online Editor giver dig mulighed for at lave personlige T-shirts på ingen tid. Du kan få trykt navn eller tekst efter eget valg eller vælge at få printet dit yndlingsfoto. Det hele leveres i høj kvalitet og flotte farver. Hvis du gerne vil tilføje mere end et foto, skal du oprette en sjov collage. Vask T-shirten med vrangen ud og ved højst 40°, for at skåne printet.

T-shirts til polterabender

Hvis du planlægger en polterabend og har brug for T-shirts til hele flokken, så er du dækket ind hos os! Vi kan lave dine T-shirts i forskellige farver og med forskellige prints. Du kan uploade et foto, som vi kan printe på t-shirtsene, eller tilføje din egen tekst. Hvis du ikke er tryg ved selv at designe, så kan du vælge en af vores standard designs.br/>


T-shirts til en sportsbegivenhed

Mange sportshold bestiller T-shirts til en bestemt begivenhed, fx en hockeyturnering eller en fodboldkamp. Disse T-shirts bæres ikke kun under selve begivenheden, men anvendes efterfølgende til afterparty og før kampene. Hvis du skal bruge den samme T-shirt mange gange, så er det bedst, hvis den er i god kvalitet. Få dit holdnavn trykt på T-shirten, eller tilføj hvert holdmedlems navn på deres egen T-shirt. Du kan også vælge hele pakken og tilføje et sjovt foto på bagsiden. Herefter vil du helt sikkert skille dig ud ved afterpartyet!

T-shirts med logo til et firmaarrangement

Hvis du ønsker, at alle dine medarbejdere skal repræsentere din virksomhed i forbindelse med et firmaarrangement eller fest, så kom til os. Du kan tilføje dit firmalogo foran eller bagpå T-shirtsene eller begge dele. Du kan også sætte firmaets logo på bagsiden og medarbejderens navn på forsiden, alt er muligt. Vores kunder fortæller os, at disse t-shirts eller trøjer bliver til ægte samlerobjekter blandt deres hold.

T-shirts til børn og babyer

Vi tilbyder også T-shirts til børn og babyer i sjove farver som lyseblå, lyserød, rød og gul med sjove designs med enhjørninger, hjerter, talebobler, is, stjerner, bjørne, flamingoer, hvaler og meget mere. Vi tilbyder også T-shirts med sjove tekster, såsom "Dronning", "Slap af, det er din fødselsdag", "Storebror" og "Storesøster". De to sidstnævnte er også en perfekt måde at annoncere en graviditet på! Der er endvidere masser af designs, som du kan tilføje dit eget foto og/eller tekst til og dermed skabe en unik t-shirt.

T-shirts til kvinder

Vi tilbyder en bred vifte af t-shirts til kvinder. Alle T-shirts har pasform, hvilket betyder, at de sidder perfekt. Hvis du, eller den kvinde som du bestiller til, foretrækker en løsere eller bredere pasform, så vælg vores herremodeller, de passer perfekt til dette formål.