• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Godfather øl gaveæske - belgiskGodfather øl gaveæske - belgiskGodfather øl gaveæske - belgiskGodfather øl gaveæske - belgiskGodfather øl gaveæske - belgiskGodfather øl gaveæske - belgiskGodfather øl gaveæske - belgiskGodfather øl gaveæske - belgisk
Godfather øl gaveæske - belgiskGodfather øl gaveæske - belgiskGodfather øl gaveæske - belgiskGodfather øl gaveæske - belgiskGodfather øl gaveæske - belgiskGodfather øl gaveæske - belgiskGodfather øl gaveæske - belgiskGodfather øl gaveæske - belgisk

Godfather øl gaveæske- belgisk

kr. 179
Forretningsordre

Jeg erklærer herved, at jeg er mindst 18 år gammel og har lov til at købe alkohol lovligt, min fødselsdato er: dd-mm-yyyy (forpligtet)

  • En gave til toast hver særlige lejlighed
  • Fem forskellige lækre øl i en pakke
  • I en munter gaveæske med navn og billede
Lavet med kærlighed
Vi laver gaven præcis som designet af dig.
100% kvalitetsgaranti
Leveres med gratis gavekort

Flere oplysninger om belgisk øl sæt:
Indeholder: Carolus Classic (330ml), St. Bernardus (330ml), Omer (330ml), Tripel Karmeliet (330ml), De Koninck (330ml)
Antal flasker: 5
Personalisering: gaveæske udskrevet med billede og tekst

En personlig gudfader øl gave sæt fyldt med fine belgiske øl!

Denne lækre gudfader øl gave sæt er den perfekte gave til gudfædre, der nyder en fin håndværk øl. Skål til enhver lejlighed med din gudfader med denne tankevækkende gave. Ølflaskerne er pakket i en smuk gaveæske, som du kan personliggøre ved at designe den selv. Tilføj et værdifuldt billede af de to af dig, et barns tegning og / eller en besked til designet og lav en unik gave på ingen tid. Vis din pærefader, hvor meget han betyder for dig ved at give ham denne brugerdefinerede pigefruølle til sin fødselsdag, som en tak eller bare fordi han er sådan en god fyr!

Den belgiske øl sæt består af et udvalg af fem fine belgiske håndværk øl herunder Tripel Karmeliet og De Koninck. Dit design vil blive udskrevet på gaveæsken i HD-kvalitet og fuldfarve. Den unikke kombination af håndværk øl i din personlig designet gaveæske vil gøre en virkelig uforglemmelig gave. Hvad venter du på? Start med at designe med det samme og overraske gudfaren, du elsker så meget med et meget specielt ølgavesæt!

Et øjeblikkeligt pris tilbud for en Godfather øl gaveæske- belgisk ?

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.30.

89 87 27 88

Passer ind i alle forretningspapirer
Gaver laves og sendes samme dag
Mere end 1200 forskellige gaver
At personliggøre fra 1 stk

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?