Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gør enhver fejring endnu mere særlig og et strejf af elegance med vores smukke champagneglas med gravering. Hvert glas laves med omsorg og præcision og graveres med navn eller tekst, som går hver tår til en mindeværdig oplevelse. Personliggør dit sæt allerede i dag, og skål på uforglemmelige øjeblikke i stil.

Personaliserede champagneglas med gravering

Intet andet glas er så godt til at skåle og fejre særlige øjeblikke som champagneglasset, også kendt som en fløjte. Vores personlige graverede champagneglas med gravering er perfekte til at nyde mousserende vin eller champagne, prosecco, spumanti, cava og endda alkoholfri mousserende vin eller mousserende vin til børn. At fejre vigtige øjeblikke med dine personlige champagneglas er prikken over i'et. Hos YourSurprise finder du alt, hvad du behøver for at tilpasse dine briller på ingen tid.

Indgraverede champagneglas

Hos YourSurprise bruger vi en meget speciel teknik til at personliggøre champagneglas. Ved hjælp af lasergravering af høj kvalitet graverer vi dit navn, dato, besked eller endda logo efter eget valg på glassets overflade. Det betyder, at graveringen er permanent, langtidsholdbar og tåler opvaskemaskine, så modtageren kan bruge og værdsætte dem som et minde om et særligt øjeblik, de har delt sammen.

Personaliserede champagneglas til særlige lejligheder

Vi elsker alle en god skål, og der er mange lejligheder, hvor vores graverede champagneglas kan bruges perfekt. Hvad med en 18-, 30- eller 40-års fødselsdag? Fødselsdagsbarnet vil blive glad for at få sit eget glas indgraveret med sit navn eller fødselsdato, som vil være en konstant påmindelse om den særlige dag, når det bruges. En anden meget speciel lejlighed, hvor graverede champagneglas er en vidunderlig gave, er et bryllup! Du kan endda give et personligt Moet & Chandon-champagnesæt med glas, der består af en trækasse, en flaske champagne eller prosecco og et par personlige champagnefløjter. Mens vi taler om romantik, er disse champagneflutes også en original idé til Valentinsdag eller et jubilæum. Skab et sæt graverede champagneflutes til parret ved at personliggøre hver flute med et navn og datoen.

Design dit eget champagneglas

Lad fantasien få frit løb, når du designer dine personlige champagneflutes. Med vores online-editor kan du oprette din gave på ingen tid overhovedet. Du kan vælge mellem en række forskellige designs eller blot tilføje den tekst, du ønsker, det er helt op til dig. Sæt prikken over i'et med et personligt lykønskningskort eller en flaske champagne.