• Hver gave med dit billede og din tekst
  • Lavet med kærlighed
  • Mere end 2000 personlige gaver!
Alle Sommer gaver
Hvad vores kunder siger
9.9
Se alt 587 anmeldelser
Trine
på 25-03-20

"Super hurtig levering. "

10 fra 10
Vanesa
på 25-03-20

"Super godt "

10 fra 10
Merete
på 24-03-20

"Jeg har nu handlet hos jer 2 gange (2 børnestole) og begge gange er bestilling, betaling og levering.."

10 fra 10

Sommer

Sommertid kan muligvis være den bedste tid på året! Temperaturer stiger, dage bliver længere og himlen er blå. De fleste børn har skoleferier om sommeren. De fleste voksne gør også. Ser du også frem til denne solrige tid på året? Fyld dine dage med at slappe af på stranden og nyde forfriskende drinks med venner og store grill i haven. Vi har afrundet de bedste sommergaver til dig.

Strand tilbehør

Leder du efter køligt og unikt strand tilbehør? Et personlig håndklæde er gaven til dig! Udskriv dit navn eller billede på et håndklæde for at sikre, at ingen kommer til at stjæle din prime spot på stranden. De bløde håndklæder er lige, hvad du har brug for efter en svømmetur. Tag dit håndklæde, solcreme og vandflaske til stranden i din egen strandpose . Ingen vil have den samme taske som dig, fordi du kan designe din taske virkelig nemt selv. Komplet din strand look med personlige flip flops . Vælg en af ​​de solrige design og tilføj dit foto og tekst. Lad ferien begynde!

Personligt forklæde

Efter en solskinsdag på stranden kan du blive lidt sulten. På en smuk dag som denne vil du nyde dagen fuldt ud så hvorfor ikke spise ude også? Ligner en ægte BBQ kok med dit eget personlige forklæde . Ikke bare noget forklæde, en ægte BBQ forklæde! Dette forklæde leveres med en spatel, gaffel og par tang og ovnhandsker. Både forklæde og ovnhandsker er let tilpasset i redaktøren. Nu er dit tøj og dine hænder beskyttet mod forbrændinger og pletter. Slå op den grill!

Brugerdefinerede caps

Vi har alle været der; du har glemt at lægge solcreme på de første dage af sommeren med en ubehagelig solskoldning som følge heraf. Vi lover os altid ikke at gøre det samme næste år. Med en brugerdefineret hætte er det nemmere at holde dette løfte til dig selv. Efter en dag på stranden og en solrig BBQ aften har du sandsynligvis brug for at beskytte dit hoved og ansigt mod mere sol for at forhindre solskoldning. Har et sjovt billede eller tekst trykt på hætten, og du har et sommer tilbehør, som du kan bære hver dag!
Kan jeg hjælpe dig?
1 med