Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Personlige ansigtsmaske

Er ansigtsmasker obligatoriske? Design din egen

Det har været normalt i de asiatiske lande i et stykke tid, men vi ser nu, at lande over hele verden bruger ansigtsmasker. Dette skyldes, at regeringer har pålagt obligatorisk brug af ansigtsmaske i visse tilfælde. Derfor, får du højst sandsynligt brug for en ansigtsmaske, når du bevæger dig udenfor i år. Så hvis du skal bære en, hvorfor så ikke gøre det med stil?

Regler for ansigtsmaske

Hvis du gerne vil vide mere om råd om iført ansigtsmasker, kan du tjekke regeringen internet side.

Den bedste ansigtsmaske er den, du selv designer

Hos YourSurprise kan du designe din egen ansigtsmaske. Du kan uploade dit eget foto eller vælge fra vores designs. Vores designteam har sammensat et sæt sjove, farverige design.

Vores design har blandt andet:Se nogle af vores sjove designs her:
ansigtsmaske med en tigeroverflade
tunge ud ansigtsmaske
haj tænder ansigtsmaske
monster ansigtsmaske
whiskers ansigtsmaske
hund ansigtsmaske
donut ansigtsmaske
lynlås ansigtsmaske
Design din egen ansigtsmaske >>

Personliggør din ansigtsmaske!

Uanset om du gerne vil personliggøre din egen ansigtsmaske eller ønsker at lave en ansigtsmaske til hvert enkelt familiemedlem, så giver vores Editor dig mulighed for at tilføje dit navn på hvert enkelt design på ingen tid. Hvis du foretrækker det, kan du endda uploade et foto efter eget valg, som vist i eksemplet herunder:

personlig ansigtsmaske med foto

Hvis du foretrækker kun at tilføje tekst, fremfor et billede, er dette også muligt!
Tilbage til alle blogs