Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Har du mennesker i dit liv, som altid er der for dig, uanset hvad der sker? Du kan altid regne med dem, og de er simpelthen uerstattelige. Når du spørger dem, hvordan du kan takke dem, vil de altid sige: "Nej, nej, det er ikke nødvendigt at takke, men jeg er glad for at kunne hjælpe! Og de har ret; det er ikke nødvendigt, men det kan være rart at overraske dem med en original, betænksom gave for at sige tak for alt det, de gør for og betyder for dig.

Hvorfor det er sjovt at give gaver

Forskning viser, at folk virkelig nyder at give gaver. Det er en måde at vise dem omkring dig, at du elsker dem eller bekymrer dig om dem. At give gaver styrker også det bånd, vi har med andre. Vidste du, at vores hjerner faktisk reagerer, når vi giver nogen en gave? Det aktiverer belønningscentrene i hjernen, og det er derfor, man bliver glad af både at modtage og give gaver.

Originale gaver

Hvordan kan man sige tak på en original måde? Du kan give dem en generisk gave, f.eks. en æske chokolade eller blomster, eller du kan vælge noget lidt mere personligt, f.eks. med en personlig besked eller et billede af jer to.

Vi har listet de bedste takkegaver til dig nedenfor.

Buket med tørrede blomster

Buket med tørrede blomster

Chokoladehjerter

Chokoladehjerter

Gaver med Vin

Gaver med Vin

Personlige krus med tryk

Personlige krus med tryk

Tak for gaver, der altid virker

Nogle gaver virker bare altid, som f.eks. en flaske vin, et kort eller en lækker æske chokolade. Men hvad med et personligt krus eller en personlig krukke med slik? Personlige gaver er mere end bare gaver. De viser, at man har gjort sig umage, og sætter prikken over i'et. Gaver, der kan personliggøres med et foto eller en tekst efter eget valg:

At sige tak til sin mor

Du har sikkert lyst til at sige tak til din mor for alt det, hun gør for dig. Tilbyder hun altid en skulder at græde ud ved? Giver hun gode råd? Siger hun aldrig "hvad sagde jeg", selv om hun altid ender med at få ret? Er hun altid klar til at babysitte børnene? Uanset hvad grunden er, tænker de fleste mennesker på deres mor som en af de vigtigste personer på planeten. Vi har alt, hvad du skal bruge for at sige tak til hende, for vi har masser af gode gaver, især til mødre! De bedste gaver til at sige tak til din mor med:

At sige tak til din(e) nabo(er)

Alle har brug for gode naboer. Gode naboer er guld værd, ikke bare fordi det er rart at bo ved siden af venlige mennesker, men fordi man kan hjælpe hinanden, når det er nødvendigt. Måske vil du gerne takke din nabo for at fodre katten og vande planten, når du er bortrejst, eller for at komme med dine indkøb, når du er syg. Nogle naboer bager endda til hinanden eller deler måltider for at hjælpe hinanden. Originale gaver, som du kan takke din(e) nabo(er) med:

Forklæde

Forklæde

Vægur med billede

Vægur med billede

Luksus Chokoladegave med eget Design

Luksus Chokoladegave med eget Design

Nøgleringe med billede

Nøgleringe med billede

Blog - Sådan skaber du en særlig overraskelse

Blog - Sådan skaber du en særlig overraskelse

Blog - 20 bedste gaver til din BFF

Blog - 20 bedste gaver til din BFF

Blog - Gaver til din kæreste

Blog - Gaver til din kæreste

Blog

Blog