Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Juleferien er lige rundt om hjørnet. To ugers fritid med hele familien. Det er selvfølgelig skønt at kokonere med et tæppe på sofaen, men D-vitamin er også meget vigtigt! Syv tips til udflugter i juleferien.

1. Ud i naturen

I juleferien kan der være travlt mange steder, for næsten alle holder ferie. Heldigvis er der altid plads i naturen til en juleudflugt. Find en smuk skov, bjergområde eller kystlinje og udforsk området på en aktiv måde. For eksempel er en gåtur eller en cykeltur rigtig sjov. Mindre indlysende, men lige så sjovt: udforsk området på scooter. Eller måske er det så koldt, at du kan skøjte. På denne måde opdager du ikke kun miljøet, men du er også sund. Så har du virkelig fortjent den varme chokolade, så snart du plapper ned på sofaen med et tæppe igen!

2. Besøg et julemarked

For at komme helt ind i vinterstemningen, besøg et julemarked. Og det fine er, at julemarkeder findes i alle afskygninger. Så der er noget for enhver smag. De fleste markeder består som udgangspunkt af boder med (håndlavede) juleprodukter. Derudover er der madboder, boder med musik og som regel også steder på markedet, hvor man kan nyde vinter- eller traditionelle aktiviteter. Hvert marked fokuserer på noget forskelligt. I Antwerpen, Belgien, kan du skøjte på den 1.200 m2 store skøjtebane. Og i det franske Reims er mange champagnehuse repræsenteret, så man kan smage de forskellige typer af de festlige bobler. Hvert år i den italienske by Gubbio finder du verdens største juletræ. Bjerget, der støder op til byen, er pyntet med lys i form af et juletræ, der er over 650 meter højt.

3. Slip dyret løs i dig

Du tænker måske ikke på en tur i zoologisk have om vinteren, men nu er det ideelle tidspunkt af forskellige årsager. For eksempel er der i de fleste zoologiske haver en del mere stille om vinteren, og du har mere plads og tid til at lære de forskellige dyr at kende i detaljer sammen med din familie. Det er specielt at se og lære om dyrenes adfærd om vinteren. Nogle dyr går endda i dvale. Nogle zoologiske haver er også helt indrettet og indrettet i vinterstemning, super hyggeligt at gå igennem og fordybe sig i vintercharmen. Især i mørke er lysene meget atmosfæriske. Tip: tjek på forhånd, om zoologisk haves cateringfaciliteter er åbne. Nogle restauranter lukker om vinteren. Så medbring din egen vinterpicnic med termokande med varme drikke. Hvor er det dejligt at være sammen med udsigt til dyrene til en picnic?

4. Spil udenfor et spil

Du kan selvfølgelig i det uendelige gås-brætter under juletræet eller være-irre-din-ikke mellem julekransene, men du kan også gå udenfor og spille en leg. På denne måde slår du to fluer med ét smæk: børnene kan miste deres energi, og I kan lave noget sjovt sammen. Hvilke spil er velegnede til at spille udenfor? Der er mange eksterne varianter af klassiske spil. For eksempel er der store skak- og kladdespil, som du kan dyste med udenfor. Er du bange for at blive kold? Så skal du hellere vælge et mere aktivt spil, såsom kubb. Under dette sjove gruppespil forsøger du at eliminere det andet hold ved at vælte træpæle. Og hvis du slet ikke har nogen egenskaber ved hånden, er det heller ikke noget problem. Vælg derefter alle tiders klassikere såsom gemmeleg eller tag. Hvis du har tid, er det også en rigtig god idé at lave en skurvogn. Men uanset hvilket udendørsspil du vælger, vil dine børn ikke længere hjælpe dig, når de har haft det sjovt udenfor.

5. Lys din dag op

Dagene kan være kortere og mørkere, men du kan stadig nyde lyset meget. Derfor arrangeres der lige nu lysfestivaler mange steder. Under disse begivenheder kan du se ægte lyskunstværker. Hvordan dette er designet er forskelligt hvert sted. Hvad er det samme overalt: farverigt lys spiller hovedrollen. I Amsterdam sejler du for eksempel gennem kanalerne og beundrer mere end tyve lette kunstværker lavet af forskellige kunstnere undervejs. I London vil du opdage en magisk og interaktiv 3D-lysverden, mens du går. Under Lux i Helsinki forvandler kunstnere berømte steder og bygninger til urbane kunstværker.

6. Is-is baby!

Det er utroligt, hvad iskunstnere kan lave af is. Under en isskulpturfestival kan du beundre de mest specielle kunstværker. Den gode nyhed: der er masser af den slags festivaler, der finder sted i Europa på denne tid af året. Kunstnerne laver isskulpturer ved at forme skulpturerne med deres redskaber af en solid isblok. Der er travlt med at høvle, hakke, mejsle og slibe, indtil de smukkeste kunstværker dukker op. Den største isskulpturfestival i Europa kan ses i Zwolle. Her finder du 275.000 kilo iskunstværker i op til seks meters højde. I det polske Poznan bliver det gamle marked i midten af ​​december til en rigtig isskulpturhave. Imponerende konkurrencer finder også sted under festivalen, hvor kunstnerne får en dag til at lave det smukkeste billede af en isblok.

7. Gå til en julekrybbe

Måske har du en julekrybbe ved juletræet derhjemme. Det er ekstra specielt at besøge en krybbe i naturlig størrelse. Denne tradition kan findes mange steder i verden. Nogle gange bliver Jesu fødsel genopført med rigtige skuespillere, inklusive dyr. Fantastisk sjovt at gå med børnene og fortælle julehistorien. En af de mest berømte julekrybbe er den i Rom nær Peterskirken på Peterspladsen. Denne julekrybbe har eksisteret siden 1982. På julemarkedet i Soest, Holland, finder du en rigtig levende julekrybbe. Her finder du ikke kun det traditionelle æsel og okse, men også kaniner, høns og kyllinger. Børn kan kæle og kæle med disse dyr til deres hjertens lyst. I Italien er folk allerede vilde med julekrybbe. I den sicilianske landsby Custonaci har du endda en levende julekrybbe i en hule, hvor ikke færre end 160 skuespillere medvirker. De fortæller ikke kun den bibelske historie, men viser også gamle håndværk og skikke.

Leder du efter den perfekte julegaveguide? Se vores bedste julegaver

Kæmpe Milka chokoladebar

Kæmpe Milka chokoladebar

Krus med billede

Krus med billede

Børnerygsæk med navn

Børnerygsæk med navn

Blog

Blog