Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Julegaveetiketter

Julegaveetiketter

Kirsebæret på toppen af ​​en dejlig gave er et smukt gavemærke. YourSurprise har lavet specielle gaveetiketter til højtiden, som du kan downloade gratis. Du skal blot printe julegaveetiketterne og sætte den perfekte prikken over i'et på dine julegaver!

Det er nemt at bruge disse julegaveetiketter. Læs nedenstående trin.

Du skal bruge:

- (farvet) A4-papir, gerne pænt tykt
- saks
- kuglepen, blyant eller tusch
- snor eller bånd
- hulmaskine



1. Download filen ved at klikke på den.

download labels


Christmas gift labels
2. udskriv derefter filen på A4. Tip: print på farvet papir for det bedste resultat. Vælg en lysere farve, da du muligvis ikke kan se illustrationerne på mørkere farver. Det er også vigtigt, at din papirfarve matcher blækfarven, da det ikke vil se pænt ud, hvis de støder sammen.

3. Du har nu dine trykte julegaveetiketter. Der er fire runde og fire rektangulære. Det næste trin er at klippe etiketterne ud langs de stiplede linjer. For det bedste resultat skal du sørge for at skære den stiplede linje af, så den ikke er synlig på dine etiketter. Brug dine bedste saksefærdigheder!

4. Tilføj nu modtagerens navne til side a og derefter dit eget navn til side b. Hvis du foretrækker ikke at sige, hvem gaven er fra, kan du blot sætte 'julmanden' i stedet for. Brug en smuk farve til at skrive dine etiketter for et endnu bedre resultat. Du kan vælge at tilføje dine navne efter trin 5, men vær opmærksom på, at der er en chance for, at de kan trykke videre til den anden side af papiret.

5. Tid til at færdiggøre etiketterne. Du skal bruge noget lim eller klæbende tape til dette. Sæt 'side a'- og 'side b'-delene sammen for at skabe dine etiketter.

6. Prins et hul i etiketten gennem cirklen vist på etiketten. Den bedste måde at gøre dette på er at bruge en hulmaskine, selvom du kan gøre dette med en saks, hvis du ikke har en.

7. Nu kan du fastsætte etiketten til gaven ved at tilføje et stykke snor eller et bånd gennem hullet i etiketten og derefter vedhæfte dette til din gave. Helt færdig! Din gave er perfekt, og du er klar til det bedste, som er at give din gave til modtageren!

Leder du efter julegaveinspiration? Tag et kig på vores fantastiske julegaveudvalg.

Se alle julegaver >