Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Julegaver og traditioner fra hele verden

Julegaver og traditioner fra hele verden

Har du allerede ordnet dine gaver til alle i år? Er du sikker på, at du ikke har glemt nogen? Hvis du ikke har købt alle dine gaver endnu, så skynd dig, så du er sikker på, at du får dem til tiden!


Hvem overrasker hvem i år til jul?

Vi er nysgerrige efter at vide mere om, hvordan vores kunder har det med at give gaver. Hvad kan I godt lide at forære i gave? Er der noget, som I foretrækker ikke at give? Hvor mange penge bruger I på gaver? Hvordan har I det med digitale ønskelister? Vi har fundet ud af, via en undersøgelse med 2000 deltagere, at vores kunder forære en gave væk mindst en gang per måned, og at de bruger flest penge på deres egen familie, børn og svigerfamilie. Der er så mange mennesker, der elsker at lede efter og finde den helt perfekte gave. Rigtig mange elsker også at give en gave, blot fordi de ønsker at overraske en person, de holder af.
Julegavebudget

Vi fandt også ud af, at vores kunder har et fast budget, når det handler om gaver, men ofte bruger mange penge til jul, inklusive julepynt til dem selv og andre. De pynter deres juletræ med smukke julekugler og guirlander, tilføjer smukke stearinlys til at skabe en hyggelig stemning, og ofte har de en speciel dug til julemiddagen. Alt i alt ser vi ud til at elske at vise vores kære, hvor meget de betyder for os med nøje udvalgte personlige gaver.
Populære julegaver året rundt

Der findes mange forskellige juletraditioner rundt om i verden. Amerikanerne kommer deres gave i en stor julestrømpe, mange hollændere og belgier holder af at gå til midnatsmesse, og englænderne får altid julebudding og mince pies (engelsk julekage). Lad os kigge på nogle flere lande!


Jul i Italien

I Italien fejrer man julen over tre dage. Vores italienske kollega, Feliscia, fortalte os, at man traditionelt spiser fisk og skaldyr juleaften i Italien, hvilket kaldes "La vigilia di Natale". Nogle familier åbner deres gaver juleaften, mens andre åbner dem 1. juledag. Da Italien er et katolsk land, går mange familier i kirke , hvor man samles om en lækker frokost med forret, to hovedretter og en lækker dessert. De traditionelle juledesserter er "Pandoro", en juletræskage og "Panettone", et luksuriøst italiensk brød med rosiner, karameliserede nødder og nogle gange chokoladestykker. Hvilket festmåltid!


Jul i Frankrig

Maxence er vores franske kollega, og han fortæller os at julekalendere er meget populære i Frankig. Både til børn og voksne, og de elsker at lave deres kalendere selv. Maxence og hans famlilie fejrer jul juleaften, hvor de spiser en middag, som kaldes "Le Réveillon". Navnet stammer fra verbet "réveiller", der betyder at vågne. Vi spiser meget til jul, men vi spiser meget langsomt, fortæller Maxence, så vi tilbringer så lang tid ved bordet som muligt. Vidste du, at der i Sydfrankrig er tradition for, at man spiser ikke mindre end 13 desserter? Mums!


Jul i Finland

Ifølge vores finske kollega Jessica, så handler jul i Finland først og fremmest om hygge, stearinlys, kærlighed, familien og glæde. Mange famlier går i kirke juleaften, men de er ikke religiøse, det er blot for at komme i julestemning og være en del af fællesskabet. Honningkagehuse er meget traditionelle i Finland, så samles familien for at pynte huset med søde sager. Julen er et meget vigtig tidspunkt på året, da det betyder, at dagenen bliver længere, og man igen går mod lysere tider. Vidste du, at den ægte julemand kommer fra Finland? Han elver, rensdyr og gavefabrik ligger i det finske Lapland. Den ligger en juleby i Rovaniemi, som er meget populær blandt turister. Her kan du møde både julemanden og hans elver og rensdyr hele året rundt. Så sjovt!Hvordan skal du fejre jul i år? Sørg for at bestille dine gaver i god tid, så du og din familie kan pakke dem op sammen. Vi ønsker dig en Glædelig Jul fra alle her hos YourSurprise!


Hvis du leder efter inspiration, så tjek vores blog, som er fyldt med tips og ideer til julegaver .10 % rabatkoden


Få en eksklusiv rabat på 10 % på alle gaver med rabatkoden BLOG10. Indtast rabatkoden ved kassen, når du betaler, hvorefter du med det samme får 10 % i rabat på alle gaver.

*Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner og/eller fragtomkostninger.

Se alle julegaver>>>