Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Vidste du, at Kvindernes Internationale Kampdag fejres hvert år den 8.marts? Det er den perfekte dag at overraske kvinden i dit liv med en lille erkendtlighed eller en gave. I Italien er der for eksempel tradition for at give en mimose, en gul blomst, der repræsenterer kvinder, men der er mange andre små gaver, der også ville være gode.

Hvorfor fejrer vi Kvindernes Internationale Kampdag?

Denne fejring startede med de første politiske feministiske bevægelser, der krævede kvinders rettigheder og blev hurtigt et symbol på at øge bevidstheden om forskellige kvindespørgsmål. I dag er det mest en anledning til at huske på, hvor hårdt kvinder har kæmpet gennem årene og reflektere over, hvordan det står til med ligestillingen.

Hvorfor give en gave til Kvindernes Internationale Kampdag?

Du behøver selvfølgelig ikke give en gave til alle kvinder i dit liv på denne særlige dag. Du kunne i stedet bruge dagen på at reflektere og sende en besked til en, du holder af, eller støtte en sag, der er vigtig for dig.

Hvis du gerne vil finde en ekstra særlig ting til din kæreste eller veninde, har vi samlet nogle gode, men prisvenlige gaveidéer til Kvindernes Internationale Kampdag. Se lige her!

Blomster til Kvindernes Internationale Kampdag

Blomster er et populært valg til denne anledning, fordi de er farverige, dufter og generelt bliver værdsat. YourSurprise tilbyder også mulighed for at sende din blomstergave direkte til modtagerens adresse og at tilføje et gratis kort med en hilsen. Glem ikke at fortælle, hvor meget hun betyder for dig!

Tørrede blomster med personligt kort

Tørrede blomster med personligt kort

Lykønskningskort af Træ

Lykønskningskort af Træ

Tørrede blomster i holder af træ

Tørrede blomster i holder af træ

Chokoladehjerter

Chokoladehjerter

Gaver til Kvindernes Internationale Kampdag

Hvis du kunne tænke dig at gå efter noget andet end blomster i år, så tag et kig på vores små gaveidéer, og find den perfekte gave til din bedste ven, din kollega, din bedstemor eller andre kvinder i dit liv!

Se alle gaverne til hende

Milka Chokoladegave - Hjerte

Milka Chokoladegave - Hjerte

Bloklys i Glas

Bloklys i Glas

Krammebamse

Krammebamse

Blog

Blog