Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Det er helt fantastisk: Din kæreste, søster, veninde eller allerbedste kollega er gravid og mors dag står for døren. En perfekt anledning til at overraske the mum-to-be med en sjov gave eller endda en fest. På denne side finder du en masse kreative og unikke ideer til at gøre mors dag noget helt særligt for en kommende mor.

Originale gaver til en kommende mor og hendes baby

Mors dag er noget helt særligt for en der venter sig. Den gravide vil sikkert være ekstra opmærksom på babyen i hendes mave på denne særlige dag, og vil sikkert reflektere over hvordan hendes liv som mor vil se ud. Og måske endda også hvordan hun kommer til at fejre mors dag fremover. Overrask hende allerede nu med en populær mors dag gave.

Herunder finder du et par gode ideer som inspiration:

  • En personlig bog: Vælg en flot billedebog og skriv en sød hilsen til babyen på den første side. Det vil være et varigt minde for både mor og barn.
  • En baby bodystocking med eget design: Vælg et af vores fine designs og få printet en sød hilsen til babyen på bodyen.
  • En børnetallerken: Design selv en børnetallerken til den lille ny.
Sparkedragt til første mors dag

Sparkedragt til første mors dag

Babybog - Velkommen til verden

Babybog - Velkommen til verden

Puslespil - Mors Dag

Puslespil - Mors Dag

Badekåber til kvinder

Badekåber til kvinder

Ved at give en mors dag gave som er rettet mod babyen, viser du den kommende mor at du er ved hendes side i denne spændende tid i hendes liv.

De bedste gaver til gravide kvinder på Mors dag, specielt lavet til hende.

En gave som retter sig mod den kommende mor er også en alletiders ide. Når babyen er født vil hun alligevel drukne i gaver til den lille ny. Derfor kan det også være en fantastisk ide at give en gave som er lavet et helt særligt til hende. En graviditet er ikke altid super nem, og bliver kun hårdere jo længere hen man kommer. En wellness gave med fokus på afslapning vil helt sikkert blive værdsat. Herunder et par sjove ideer til inspiration:

  • En blød badekåbe med broderet navn: Så kan den kommende mor tage en tur på spaophold med hendes egen badekåbe, eller nyde en graviditetsmassage.
  • Indgraveret tekasse med te og flotte tekrus: Med denne te gaveæske kan du hjælpe hende med at slappe af på sofaen. På tekassen kan du f.eks få indgraveret et fint design og en egen tekst, som f.eks Verdens Bedste Mor.
  • Mega Milka chokolade med navn: Sammen med en kop te hører sig selvfølgelig noget sødt. Og hvad er mere lækkert og sjovt end næsten 1 kg Milka chokolade med hendes navn på? På emballagen kan du også få printet en sød og personlig hilsen.
  • Luksus wellness gaveæske fra The Gift Label: Vælg en gaveæske med lækre produkter til personlig pleje. På emballagen kan du tilføje en personlig hilsen og et billede hvis du vil.
  • Graviditets billede i ramme: Få printet et billede fra graviditeten som overraskelse
Personlig Teæske med 2 krus

Personlig Teæske med 2 krus

Kæmpe Milka chokoladebar

Kæmpe Milka chokoladebar

The Gift Label hudplejesæt

The Gift Label hudplejesæt

Chokoladehjerter

Chokoladehjerter

Tips til en Mors Dag fest for en vordende mor

Vil du virkelig gøre noget helt særligt for en vordende mor? Så overvej at planlægge en særlig fest for hende på Mors Dag. Det kunne være en brunch, frokost, high tea eller en drink, afhængigt af hvad hun er til. Endnu en fordel: Du kan kombinere et baby shower med mors dag, det gør det virkeligt til noget helt særligt.

Planlæg en Mors Dag fest for en gravid veninde, en trin for trin guide

Herunder finder du en guide til at holde en næsten-mors dag fest for hende.

Trin 1: Vælg beliggenhed

Vælg en beliggenhed som er egnet til en fest. Det kan være derhjemme, eller på en restaurant eller i den lokale park.Du skal selvfølgelig sørge for at beliggenheden ikke er for svær at nå frem til for din gravide veninde.

Trin 2: Inviter gæsterne

Inviter din venindes venner og familie til festen. Sørg for at din veninde ikke er en del af planlægningen, for det skal selvfølgelig være en overraskelse.

Trin 3: Planlæg aktiviteter

Hvis du vil, kan du også planlægge sjove aktiviteter for at give festen et sjovt indslag. Sørg selvfølgelig for at det er aktiviteter som passer til en gravid kvinde. Aktiviteter som en bage workshop bliver ofte sat pris på.

Trin 4: Lav maden

Lav mad som din veninde er vild med, og som gravide kvinder selvfølgelig må spise. Du kan også få alle gæsterne til at tage en ret med. På den måde kan du nemt og simpelt samle en super lækker buffet.

Trin 5: Lav et gavebord

Lav et gavebord til gaverne til din veninde og hendes baby. Find masser af gaveideer i denne blog.

Trin 6: Glem ikke udsmykningen

Sørg for flot dekoration, som ballonner og guirlander, så bliver det endnu mere festligt. Hvis du kender babyens køn kan du tilpasse dekorationen til en specifik farve.

Med denne guide organiserer du en fest som din gravide veninde sent vil glemme.

Med alle disse gaveideer, og måske endda en fest har du helt sikkert fundet inspiration til at overraske en gravid kvinde på Mors dag! Held og lykke!

Børne tallerken

Børne tallerken

Plade Chokolade med Billede

Plade Chokolade med Billede

KitKat Mini Mix-gaveæske

KitKat Mini Mix-gaveæske

Blog

Blog