Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Blomster til valentinsdag

Send blomster til valentinsdag

Valentinsdag er tid til romantik og kærlighed, hvilket gør det til den perfekte mulighed for at overraske en særlig person i dit liv. Alle elsker blomster. De er farverige, dufter og er en god detalje i alle rum. Når vi tænker på valentinsdag, kan vi ikke lade være med at tænke på det som den perfekte dag til at overraske nogen med en smuk buket blomster.
Vil du overraske nogen med blomster, men ved ikke, hvor du skal starte? Tag et kig på vores udvalg, og vælg din favorit. Vores personlige blomstergaver kan sendes direkte til modtagerens adresse, hvilket gør det til en rigtig overraskelse!

Derfor er blomster perfekte til valentinsdag

Du synes måske, at blomster er en mindre end original gave til valentinsdag, men at give en buket eller vase med blomster er en klassisk og virkelig romantisk gestus! Blomster bringer glæde med deres søde dufte og smukke farver.
Blomster er ofte den slags ting, som folk ikke køber til sig selv, hvilket betyder, at det er så meget desto mere dejligt at modtage dem i gave. Det er en gestus, der kommer direkte fra hjertet, og som helt sikkert vil røre modtagerens hjerte.

Valentinsdagsblomster


Blomster med et personligt kort

Der er ikke noget mere romantisk end at modtage en buket blomster med et personligt kort, skrevet specielt til dig.
Når du overrasker nogen med blomster, er en hilsen et must! På den måde vil modtageren ikke kun vide, at gaven er tiltænkt vedkommende, men også vide, hvad du ønsker at formidle med din overraskelse.
Det er ikke altid let at skrive et kort. Nogle gange kan du ikke finde de rigtige ord eller er ikke helt sikker på, at du skriver det rigtige. Et godt råd: Du skal ikke bekymre dig om at være romantisk, vær oprigtig omkring, hvordan du har det, så kommer resten af sig selv! Det er nemt at tilpasse dit onlinekort. Du skal blot vælge den blomstergave, du kan lide, vælge dit design og indtaste din særlige besked. Der findes flere romantiske designs.

Tørrede blomster til hjemmet

Hvis du kan lide idéen om at give blomster på valentinsdag, men gerne vil give din elskede noget længerevarende og egnet til vedkommendes hjem, så gå efter tørrede blomsterdekorationer. Denne gave kan gøres personlig og placeres i alle rum for at tilføje et unikt, stilfuldt touch. Tørrede blomster holder også længere, så din kærlighed kan stråle selv efter valentinsdag!


alle valentinsdag gaver >>>