Hver gave med foto og / eller tekst.

Send gaven direkte til modtageren.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

Hver gave med foto og / eller tekst.

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har oprettet den. Du er sikker på at finde den perfekte gave fra os til enhver lejlighed såvel som de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren.

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega, men du ikke kan møde dem nu, så send gaven direkte til deres adresse, mange af vores gaver kan endda passe ind i postkassen.

Tilføj et gratis lykønskningskort som gave.

I indkøbskurven kan du tilføje et gratis lykønskningskort i henhold til gaven, hvor du kan skrive en personlig besked og afsløre, hvem gaven kommer fra.

Blomster til valentinsdag

Send blomster til valentinsdag

Valentinsdag er tid til romantik og kærlighed, hvilket gør det til den perfekte mulighed for at overraske en særlig person i dit liv. Alle elsker blomster. De er farverige, dufter og er en god detalje i alle rum. Når vi tænker på valentinsdag, kan vi ikke lade være med at tænke på det som den perfekte dag til at overraske nogen med en smuk buket blomster.
Vil du overraske nogen med blomster, men ved ikke, hvor du skal starte? Tag et kig på vores udvalg, og vælg din favorit. Vores personlige blomstergaver kan sendes direkte til modtagerens adresse, hvilket gør det til en rigtig overraskelse!

Derfor er blomster perfekte til valentinsdag

Du synes måske, at blomster er en mindre end original gave til valentinsdag, men at give en buket eller vase med blomster er en klassisk og virkelig romantisk gestus! Blomster bringer glæde med deres søde dufte og smukke farver.
Blomster er ofte den slags ting, som folk ikke køber til sig selv, hvilket betyder, at det er så meget desto mere dejligt at modtage dem i gave. Det er en gestus, der kommer direkte fra hjertet, og som helt sikkert vil røre modtagerens hjerte.

Valentinsdagsblomster


Blomster med et personligt kort

Der er ikke noget mere romantisk end at modtage en buket blomster med et personligt kort, skrevet specielt til dig.
Når du overrasker nogen med blomster, er en hilsen et must! På den måde vil modtageren ikke kun vide, at gaven er tiltænkt vedkommende, men også vide, hvad du ønsker at formidle med din overraskelse.
Det er ikke altid let at skrive et kort. Nogle gange kan du ikke finde de rigtige ord eller er ikke helt sikker på, at du skriver det rigtige. Et godt råd: Du skal ikke bekymre dig om at være romantisk, vær oprigtig omkring, hvordan du har det, så kommer resten af sig selv! Det er nemt at tilpasse dit onlinekort. Du skal blot vælge den blomstergave, du kan lide, vælge dit design og indtaste din særlige besked. Der findes flere romantiske designs.

Tørrede blomster til hjemmet

Hvis du kan lide idéen om at give blomster på valentinsdag, men gerne vil give din elskede noget længerevarende og egnet til vedkommendes hjem, så gå efter tørrede blomsterdekorationer. Denne gave kan gøres personlig og placeres i alle rum for at tilføje et unikt, stilfuldt touch. Tørrede blomster holder også længere, så din kærlighed kan stråle selv efter valentinsdag!


10 % rabatkoden


Få en eksklusiv rabat på 10 % på alle gaver med rabatkoden BLOG10. Indtast rabatkoden ved kassen, når du betaler, hvorefter du med det samme får 10 % i rabat på alle gaver.

*Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner og/eller fragtomkostninger.

alle valentinsdag gaver >>>