Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

 Leder du efter en stilfuld og flot kuglepen med gravering? Så få indgraveret en luksus kuglepen med initialer eller navn og giv en helt unik gave. Personlige kuglepenne er også en fantastisk gave til alle mulige anledninger, som studentergave, et nyt job eller til et jubilæum. Vi kan også indgravere kuglepenne med logo som gør det til den perfekte firmagave eller reklameartikel. 

28 Gaver

Giv en kuglepen med gravering som gave

En kuglepen med gravering er en betænksom gave som er perfekt til mange forskellige anledninger. Kuglepenne med gravering er ikke bare en praktisk nødvendighed til at skrive alle dine tanker ned med eller til referere vigtige punkter fra et møde. Det er også et statement og en unik måde at fejre en du holder af på. Personlige kuglepenne kan gives som gave til en fødselsdag, et jubilæum, som gave til en der har fået nyt job eller som afskedsgave til kollega som går på pension.

En kuglepen med gravering kan også bruges til at fejre en særlig anledning eller som reklameartikel til din virksomhed. Du kan indgravere kuglepennen med et navn, en særlig dato eller endda en sød hilsen. Det er da virkelig en mindeværdig gave!

Vælg den helt rigtige personlige kuglepen som passer til dine behov

Når du skal vælge den perfekte kuglepen til modtageren, så er det vigtigt at tage hensyn til et par ting.

  1. Pris: Kuglepenne og fyldepenne fås i mange forskellige prisklasser. Så det er vigtigt at vide hvad dit budget er før du går i gang med at købe en graveret kuglepen. Afhængigt af materiale og kvalitet kan prisen variere enormt. Hvis du er interesseret i større mængder, så kan det være en ide at gå efter en til en lavere pris. Hvis du virkelig vil give en særlig og unik gave, så kan du gå efter en højere kvalitet, som en Parker pen.
  2. Farve og stil: Selvfølgelig spiller udseendet også en vigtig rolle. Vælg din yndlingsfarve i et udvalg af unikke og klassiske farver.
  3. Venstre eller højrehåndet: Vidste du at du kan vælge kuglepenne som passer til den hånd du skriver med? Glem ikke at vælge den rigtige, så du får den ultimative komfort.
  4. Materiale: Leder du efter en kuglepen af plastic? Eller vil du heller have noget mere bæredygtigt som metal? Måske er du fan af miljøvenlige materialer? Det er ikke bare udseendet det handler om men også hvordan det føles i hånden.

Så tag disse overvejelser med og du vil helt sikkert finde den perfekte personlige kuglepen til dine behov. Happy shopping!

Hvordan laver jeg personlige kuglepenne?

Det er super nemt at personliggøre en kuglepen. Det eneste du behøver gøre er at vælge den kuglepen du bedst kan lide, og gå ind i vores online editor. Der kan du vælge et lille ikon som du kan tilføje til din tekst. For eksempel en studenterhue til vennen der lige er blevet student eller et andet ikon efter din smag. Derefter tilføjer du bare din tekst, navn, dato eller hilsen og vælger du den skrifttype du bedst kan lide. Med det samme ser du resultatet i forhåndsvisningen.

Kuglepen med gravering: Muligheder for personliggørelse

En kuglepen kan indgraveres med:

  • Et navn
  • En tekst
  • En dato
  • Kontakt og firma information
  • Et logo (Er du interesseret i større mængder så kontakt vores erhvervsafdeling)

Indgravering kuglepen: udstråler professionalitet og success

Der er ikke noget bedre end at skrive med en kuglepen som er helt din egen og ikke bare en gammel kuglepen fra skuffen. Ikke alle kuglepenne er de samme. Hos YourSurprise kan du endda personliggøre kuglepenne fra de bedste mærker som Parker, Viva Pens og Waterman.

Vælg den perfekte personlige kuglepen: Kuglepen vs fyldepen

Er du ikke helt klar over, hvad forskellen er på en kuglepen og en fyldepen?

Personlige kuglepenne

Kuglepenne er de mest almindelige penne som vi alle kender. Blækket der bruges i disse penne er oliebaseret og spredes over den lille spids for enden af kuglepennen. Disse kuglepenne er perfekte til dagligdags brug. De holder længe, er pålidelige og kan skrive på stort set alt slags papir. Kuglepenne er generelt billigere end fyldepenne, som gør det til et perfekt valg for de mere budget bevidste mennesker.

Personlige fyldepenne med indgravering

Fyldepenne er adelen indenfor kuglepenne verden. De benytter sig af vandbaseret blæk som fyldes fra en lille holder. Blækket flyder igennem pennen og ud i spidsen, som er det der kommer i kontakt med papiret. Hvis du foretrækker en mere elegant og klassisk skriveoplevelse så er fyldepenne lige noget for dig. Fyldepenne fyldes igen og igen hvilket gør dem til en mere bæredygtig løsning i sammenligning med de almindelige kuglepenne.

Personliggjort til erhvervsformål: Gør dit samarbejde endnu stærkere

Kuglepenne med indgravering er også et stærkt marketing- og reklameredskab. En diskret påmindelse om dit brand, som alle og enhver bruger dagligt! Kontakt vores erhvervsafdeling hvis du vil vide mere om alle mulighederne for f.eks at indgravere et logo på en kuglepen, og meget andet til at reklamere for din virksomhed.