Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter fine glas til kolonihaven eller campingvognen? Hos os kan du få trykt dit eget design, billede og/eller tekst på glas af hårdt plast. De kn faktisk ikke gå i stykker og er derfor også perfekte til mindre børn.

Personlige plastikglas

Et godt alternativ til glas er personlige glas i plastik! Modstandsdygtige, holdbare, men stadig lige så stilfulde som den ægte vare. Desuden er vores plastikglas nemme at vaske op og passer til enhver lejlighed.

Hos YourSurprise bekymrer vi os om kvaliteten af vores produkter, og vi passer på miljøet. Af denne grund er vores glas lavet af copolyester, uden BPA. Det rigtige valg for dem, der leder efter en bæredygtig løsning, men alligevel ikke ønsker at gå på kompromis med kvaliteten.

Hvordan tilpasser man de genanvendelige glas?

Vores plastikglas kan tilpasses med foto, tekst og/eller design. På den måde kan du designe dit glas, eller glassæt efter dine ønsker!

Vi trykker dit design på glasset med en UV-stråleteknik for et unikt resultat. Du kan også printe dit firmalogo eller tilføje forskellige navne for at skabe et sæt glas til hele familien.

Forskellige glas til forskellige øjeblikke

Et sjovt glas til enhver lejlighed!

Spred lidt glæde under en skål, for at fejre en vigtig milepæl, under en romantisk aften, eller overraske en, du holder af med denne unikke gave. Med et personligt genbrugeligt glas kan du skåle for alle de vigtige øjeblikke i livet hvor som helst og når som helst.

Vi har et udvalg af plastikglas til alles yndlingsdrink:

  • Genanvendeligt cocktailglas: Lav din yndlingscocktail i dette sjove, personlige glas!
  • Genanvendeligt vandglas: Det perfekte glas til at pynte på ethvert bord!
  • Genanvendeligt vinglas

Har du en virksomhed og leder du efter en unik måde at promovere den på? Disse plastikglas er gode til enhver begivenhed eller som gave til dine kunder. Du kan personliggøre dem med dit logo og dermed designe dem til enhver lejlighed!

Tip: Design vores genanvendelige glas med dit logo og alles navn til dit kontor. På denne måde kan du sige farvel til engangsplastik én gang for alle!

Hvis du leder efter en anden type personalisering, så tag et kig på vores graverede glas, der også kan personaliseres med logo og navn!