Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Bamse med navn

740 stemmer
Leveringsmuligheder
Super blød og huggable
Smuk gravering i smukke skrifttyper
Med hemmeligt rum i fødderne!
Opfylder sikkerhedsmærket til legetøj

Gave specifikationer

Mere information om bamsen med navn: 
Materiale: Super blødt polyester 
Dimensioner (siddende): ± 30 x 30 x 23 cm 
Dimensioner aftagelige fødder: 10 x 9 cm
Personalisering: med navn eller tekst
Metode: Høj kvalitets brodering
CE-mærket: Bamsen opfylder lovkravene for legetøj til børn. 
Godt at vide: begge tekster vil blive broderet på fødderne i samme størrelse. Størrelsen, der vil blive brugt, er størrelsen af ​​det længste navn. 
Vaskeanvisninger: Bamsen er ikke så glad for vaskemaskinen, vask den derfor i hånden og lad den tørre naturligt

 

Overrask en du holder af med en personlig bamse med broderet navn

Leder du efter en personlig og unik barselsgave eller dåbsgave? Overrask med denne super søde bamse med broderet navn og f.eks vægt eller fødselsdato. Helt perfekt til børneværelset eller til de nybagte forældre. Det er også den perfekte gave til kæresten til f.eks valentinsdag, så kan du få jeres navne broderet på bamsen. Det er kun fantasien der sætter grænser for du designer bamsen helt selv med de navne, den tekst eller dato som du vælger. En super sød fødselsdagsgave, til valentines dag eller en årsdag. Det er ikke bare en super fin gave, men også et dejligt minde til senere.

Hvordan laver jeg en personlig bamse?1. Klik på knappen "Start personliggørelse" 2. Vælg farven på din brodering og skrifttype. Du kan vælge i mellem 11 forskellige muligheder. 3. Tilføj personalisering: Et navn, en tekst eller dato.

Bamsen med navn er lavet af det blødeste kramme materiale. Fødderne er udstyret med en lille lynlås som gør at du kan gemme et brev eller en lille gave i fødderne. Det er super nemt at lave en personlig bamse. Du tilføjer bare dit navn eller tekst efter eget valg i vores online editor. Herefter broderer vi dit personlige design med kærlighed og præcision på bamsens fødder. Overrask en du holder af nu med en navne bamse!

Er du interesseret i større mængder? Så kontakt vores erhvervsafdeling, de laver gerne et skræddersyet tilbud til dig.

Vil du hellere have en bamse med billede? Så tjek alle vores personlige plysdyr ud her.

Ofte stillede spørgsmål

Tilpasning og bestilling

Hvad er personalisering og hvordan fungerer det på hjemmesiden?
Du kan begynde at lave din gave ved at klikke på knappen 'start personliggørelse' . I vores gaveeditor kan du personliggøre gaven helt i overensstemmelse med dine ønsker: Tilføj dit eget billede og / eller tekst. Hvis du vil, kan du også vælge et smukt design for at gøre din gave helt unik.

Er personalisering inkluderet i prisen?
Prisen der vises på hjemmesiden omfatter personliggørelse af din gave. Nice and Easy!

Hvordan ved jeg, om mit billede har den rigtige kvalitet?
I gaveeditoren modtager du en besked, hvis kvaliteten af ​​billedet ikke er tilstrækkelig. Er du i tvivl om kvaliteten af ​​dit billede på forhånd eller efter denne meddelelse? Kontakt venligst vores kundeservice; de er glade for at hjælpe dig!

Hvilke formater kan jeg uploade?
Du kan bruge JPG- og PNG-filer til vores editor. Er dette for teknisk eller har du et billede af et andet format, du gerne vil bruge? Kontakt venligst vores kundeservice. De er glade for at hjælpe dig, så du kan lave den gave du vil have!

Hvad hvis den farve eller valgmulighed jeg vil have, ikke er tilgængelig?
Er du på udkig efter en bestemt gave eller gave i en bestemt farve, men er dette ikke angivet på hjemmesiden? Kontakt venligst vores kundeservice; de er glade for at hjælpe dig!

Hvordan tilføjer jeg et kort til min gave? / Hvad er et kort?
Ved at klikke på 'Gratis lykønskningskort' i vores indkøbskurv, kan du tilføje et sjovt kort til din gave. Du kan sætte en personlig besked på dette kort, så modtageren vil vide præcis, hvem du skal takke for denne dejlige overraskelse.

Er min gave indpakket?
I øjeblikket har vi (endnu) ikke en gaveindpakningstjeneste til at pakke din gave. Vi leverer vores gaver i en festlig emballage. Det betyder, at din gave er klar til at blive givet, eller at den kan sendes direkte til modtageren.

Leveringstid, leveringsmuligheder og leveringsomkostninger

Kan jeg vælge en leveringsdato?
Det er ikke muligt at vælge en bestemt leveringsdato.

Hvad er leveringstiden, og hvornår modtager jeg min gave?
Leveringstiden findes på gavens produktside. Du kan stole på, at vores postfirma leverer din gave på denne dag.

Hvilke leveringsmuligheder kan jeg vælge?
I øjeblikket er det ikke (endnu) muligt at vælge en leveringsindstilling. Den gave, du vil bestille, sendes enten som en pakke eller som postkasse levering. Vil du gerne vide hvilken måde din ordre sendes på? Kontakt venligst vores kundeservice.

Betaling

Hvordan kan jeg betale min ordre?
Vi tilbyder følgende betalingsmetoder: Dankort, Paypal, kreditkort, faktura via Klarna eller bankoverførsel. I tilfælde af manuel betaling overførsel, skal du tage højde for en ekstra 3 dage til levering af din gave.

Gave modtaget

Hvad hvis gaven ikke er helt til min smag?
Vi beklager dybt, at din gave ikke er faldet i din smag. Kontakt venligst vores kundeservice, de hjælper gerne med at finde en passende løsning.

Er fakturaen sendt sammen med ordren?
Ingen faktura sendes med din ordre. Du modtager altid fakturaen i bekræftelsesemailen, og du kan altid finde den i din MySurprise-konto. Det betyder at du kan få gaven leveret direkte til modtageren, hvilket gør det til en sand overraskelse!

Erhvervssordre

Interesseret i at bestille større antal af denne gave? Kontakt venligst et øjeblikkeligt tilbud. Vi er tilgængelige på arbejdsdage fra kl. 8.30 til 17.00.

Alle gaver med unik personliggørelse
Afgiv nemt større ordrer
Forsendelse over hele verden
Direkte forsendelse til modtageren

Foretrækker du at modtage tilbudet via e-mail?