Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gode råd til barselsbesøg

Gode råd til barselsbesøg

Mange mennesker elsker at besøge en helt ny baby, andre finder det lidt skræmmende. Kommer jeg til at holde barnet? Må jeg tage barnet op? Er der nogle uskrevne regler, jeg bør kende til?

Vi bad nogle nybagte forældre om deres tip og tricks, så du kan føle dig godt forberedt, når du besøger en nyfødt og forældrene!

Mad tak!

Næsten alle forældre vendte tilbage med dette tip, så derfor er det helt øverst på vores liste: Medbring mad, der ikke kræver tilberedning, helst noget sundt.
Måske noget lasagne, en tærte eller en pastaret. Ved at gøre dette får de nye forældre mindre at tænke på, når det kommer til at lave mad og tage i supermarkedet. Hvis du ikke betragter dig selv som den bedste kok, er det naturligvis ok at springe denne mulighed over.

En tur i supermarkedet

Hvis du har tid til overs og gerne vil hjælpe de nye forældre, hvorfor så ikke tilbyde at hente nogle dagligvarer til dem? Dette er især gavnligt for forældre med mere end et barn, da det sparer dem for at skulle ud at shoppe alle sammen. De forventer ikke, at du skal handle ind for hele ugen, men måske kan du hente nogle vådservietter og et par madvarer.

Hvem kommer?

Bedsteforældre, tanter, onkler og venner er alle meget velkomne, men husk på, at mor lige har født og er ved at komme sig. Det betyder, at det kan være bedre at lade dine egne børn blive hjemme, når du tager på besøg, for at holde besøget stille og fredeligt. Du bør helt klart tale med de nye forældre og blive enige om, hvem der kommer på forhånd. Og husk, at det er mor, der bestemmer!

Undgå myldretid

Afhængigt af hvor mange børn der er, kan forældrene opleve myldretid flere gange om dagen, normalt omkring måltiderne. Familien skal lave mad, spise, fylde i opvaskemaskinen eller prøve at få barnet til at sove. Disse øjeblikke er ikke de bedste øjeblikke at tage på besøg, både for familien og dig selv. Tal med forældrene på forhånd for at blive enige om et godt tidspunkt at komme på besøg, og hold dig til det tidspunkt. Hvis du er forsinket, kan du ødelægge deres tidsplan, som er særlig vigtig på dette tidspunkt.

Ingen billeder, tak!

Vi forstår, at du gerne vil tage masser af søde fotos og dele dem på sociale medier, men næsten ingen nybagte forældre vil sætte pris på dette. Undgå at dele billeder af den nyfødte på sociale medier uden først at spørge om deres tilladelse, selvom I er barnets bedsteforældre. Forældrene vil måske være de første til at dele det eller ønsker slet ikke at dele fotos på sociale medier.

Har du det lidt skidt? Bliv hjemme.

Hvis du er forkølet eller din næse løber, så fortæl forældrene det, især i disse hidtil usete tider. De foretrækker måske, at du kommer på besøg, når din forkølelse er gået over, hvilket de har ret til. Husk på, at et simpelt forkølelsessår kan få konsekvenser, hvis du ved et uheld giver virussen videre til barnet.

"Vinduesbesøg"

Som tingene er i øjeblikket, vil nogle nybagte forældre måske ikke føle sig godt tilpas med at modtage besøgende i deres hjem, men vil stadig gerne vise den nye tilføjelse til deres familie frem. Spørg dem, om de foretrækker at have et "vinduesbesøg", hvor du stadig kan se barnet, men de kan også føle sig trygge. Det er lidt mindre sjovt for dig, men igen; lad forældrene beslutte det.

Rør ikke (uden tilladelse)

Det kan være meget fristende at røre ved eller tage en sød, blød, lille nyfødt op, men spørg altid forældrene, om det er ok, før du gør det. De har sandsynligvis ikke noget imod det, men det er bedst at respektere deres ønsker.

Det samme gælder omvendt; forældrene bør spørge, om du har det godt med at holde babyen, inden de afleverer den til dig, da det kan være noget, du ikke føler dig klar til at gøre, eller som du foretrækker at sidde til. Hvis de prøver på at give dig babyen uden at spørge, og du ikke har det godt med det, skal du bare sige det på en venlig måde.

Før du køber en gave

Der er så mange søde gaver til babyer! Inden du går amok i at købe bodystockings, sokker og babyhuer, skal du huske, at forældrene måske allerede har masser af disse, især hvis det ikke er deres første barn.
Det kan være bedre at finde en alternativ gave, en der er specielt beregnet til den nyfødte baby. Hvad med et personligt bestiksæt indgraveret med babyens navn eller en personaliseret børnebog,, hvor barnet kan spille hovedrollen? De er måske ikke gaver, der kan bruges med det samme, men de holder meget længere og giver dejlige minder.
Hvis du gerne vil se på mere sjove gaver, kan du tjekke vores tip nederst på denne side eller se alle gaverne til babyer.

En gave til mor

Næsten alle mødrene indikerede, at mindst en af deres besøgende medbragte en gave til dem, hvilket fik dem til at føle sig som noget helt særligt. Det er så ofte kun babyen, der modtager gaver som en bodystocking, nuttet legetøj eller sokker, men mor vil meget gerne modtage et dejligt wellness-gavesæt eller noget lækkert chokolade.

Det er tid til at gå

Vær opmærksom på ethvert hint, som forældrene kan give om, at det er tid til at gå, da de måske kæmper med at spørge dig direkte, selvom de er udmattede, fordi de værdsætter jeres venskab eller forhold. Husk, at et besøg højst skal vare omkring en time eller højst to timer. Hvis du hører dem sige ting som 'Jeg er så, så træt.' Eller 'Jeg er ved at være klar til en lur!', så er det tid til at gå. Fortæl dem, at du bliver nødt til at tage afsted, og at du kommer tilbage på endnu et besøg, når det passer dem. Hvis de gerne vil have, at du bliver lidt længere, fortæller de dig det.

12 skønne babygaver

Hvis du føler dig klar til dit besøg og bare har brug for den perfekte gave, kan du se vores 12 yndlingsbabygaver nedenfor eller se alle vores babygaver.

Hvis du ikke har mulighed for at komme på besøg, skal du ikke bekymre dig; vi leverer din personlige gave direkte til deres adresse. Tilføj et personligt kort for at fortælle dem, at gaven er fra dig.To all blogs