Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Sig skål til nytår med vores personlige champagneglas

Fejr nytår med din familie, venner og nogle bobler

Kunne du godt tænke dig at overraske en person med en flaske bobler? En god flaske champagne er nærmest obligatorisk til nytårsaften. Hos YourSurprise kan du designe din helt egent personlige etiket til en flaske champagne, eller du kan vælge at få en lækker trækasse til champagnen, som trykkes med dit eget design. Begge muligheder er perfekte til nytårsaften! Læs videre for yderligere information om de fire slags champagne vi tilbyder. Skål!

personlige Moët & Chandon Champagne

Personlig Moët & Chandon champagne

Moët & Chandon (offficielt Moët et Chandon) er det største champagnefirma i verden og har eksisteret i over 250 år. Denne Moët & Chandon er en skøn boblende champagne. Den er lavet af forskellige druer, Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier, der alle kommer fra Frankrig. Brut Impérial har en snert af limeblomst og frisk gær, der giver den dens bløde, sprudlende smag. Denne flaske champagne passer perfekt til østers og egner sig til enhver særlig anledning.


personlig Piper Heidsieck champagne

Personlig Piper Heidsieck champagne

Piper-Heidsieck Brut er Piper-Heidsieck champagnes stolthed. Den laves af Pinot Noir druer samt forskellige druer fra Pinot Meunier og Chardonnay. Piper-Heidsieck Maison er en af de ti ældste champagnefirmaer, som har overlevet i flere tidsaldre, krige, regeringer og dårlige høste. Piper Heidsieck Brut har en frugtagtig smag med et pift af æble og pære, der giver den dens juiceaftige åbne karakter.


personlig Cava Palau Gazo Brut champagne

Personlig Cava Palau Gazo Brut champagne

Palau vinmarkerne ligger i den smukke Penedès-region i Spanien. Her egner klimaet sig perfekt til at dyrke tre forskellige slags druer, Macabeo, Xarel-lo og Parellada. Denne cava (mousserende vin) har en rig frugtagtig smag med en smag af grøn æble.


personlig René Schloesser champagne

Personlig René Schloesser champagne

René Schloesser er grundlæggerende af den berømte franske champagne, Tribaut-Schloesser. Da han var teenager, begyndte han at arbejde i vinmarkerne i Schweiz rundt om Reims, men skiftede over til champagne på grund af den økonomiske krise. Det er vi glade for, da denne blanding af Pinot Noir, Chardonnay og Pinot Meunier druer er ganske udsøgt. Denne René Schloesser champagne har fine aromaer af æble, abrikos og tørret frugt. Absolut skøn at nyde nytårsaften!


Personligt champagnetilbehør og bobler uden alkohol til de små.

Vi må ikke glemme det perfekte tilbehør til champagnen! Sørg for, at din champagne er godt kold nytårsaften, så alle kan få et lille "spark" af de friske bobler. Det perfekte afsluttende touch ville være, at alle har deres eget personlige glas at skåle i! Og vi må heller ikke glemme børnene. Vores Kidibul er en børnechampagne, der smager af æble og jordbær og har bløde bobler. Tilføj nogle smagfulde lækkerier, så en den succesfulde aften hjemme.
Du ønskes Godt Nytår fra alle os hos YourSurprise!