Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hvordan holdte du jul sidste år? Sad du ved bordet sammen med din familie og talte med andre familiemedlemmer via et videoopkald? Eller lavede du julemiddag, til nogen du holder af, og leverede den ved døren, så I på en eller anden måde stadig holdte jul sammen? Sidste år gav vi familier det råd, at de kunne hænge billeder af deres kære op i juletræet, da pandemien gjorde det svært for os alle at se vores familie og venner.

Dette år fylder vi juletræet med alle de positive øjeblikke fra det forgangne år. Dette giver os mulighed for at tænke over livet og være taknemmelg for alle de muligheder og gode øjeblikke 2021 har bragt os. Lav en guirlande af retro billederaf de bedste øjeblikke fra 2021, eller lav dem til julekugler. Der har været mange flere smukke øjeblikke, end du måske lige tror. Så stop op, tænk tilbage, kig igennem billederne på din telefon og lav alle de vidunderlige, sjove og særlige øjeblikke om til nogle mindeværdige gaver.

Personlige gaver med fotos til dit juletræ

Det kan være hårdt arbejde at pynte et juletræ, men det er bestemt anstrengelserne værd. Man skal tænke sig om, få lavet flotte farvekombinationer og holde øje med de små samtidigt, hvis man er forældre, så de ikke kommer til at vælte træet ved et uheld. Når først lyskæden er sat på, så begynder alt det sjove med guirlander og kugler. Vores unikke personlige kugler har et dobbeltsidet fotoprint, så du kan se dine gode oplevelser fra alle sider. Hvis du foretrækker retro billeder, så print 12 stykker af dem og lav et hul i dem, så du kan trække en snor igennem og lave en guirlande af dem. Lav en personlig årskaldender med gode oplevelser fra det forgangne år. Vores personlige rektangulære sneglobus egner sig også perfekt til julestemningen i ethvert rum i hjemmet.

Gennemsigtige julekugler

Gennemsigtige julekugler

Fotoprints - Gaveæske

Fotoprints - Gaveæske

Firkantet Snekugle med billede

Firkantet Snekugle med billede

Nøgleringe med billede

Nøgleringe med billede

Personlige gaver med fotos til at lægge under juletræet

Tiden op til jul er skøn med pyntning og udvælgelsen af julegaver, men det sjoveste er, når man endelige får lov til at pakke gaverne op juleaften. Det er en af de hyggeligste stunder i løbet af højtiden. Vælg en unik fotogave til at lægge under juletræet, så du kan overraske dine kære. Tag alle dine foretrukne øjeblikke fra det forgangne år, og lav et personligt fotoalbum, personlige lærreder, personlige puder eller et personligt puslespil.

Se alle julegaver

Bamse bjørn

Bamse bjørn

Foto puslespil

Foto puslespil

Fleecetæppe

Fleecetæppe

Blog

Blog