Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Leder du efter en fødselsdagsgave til en 60-årig? Overrask fødselaren med en særlig personlig gave. Alle vores fødselsdagsgaver til 60-årige kan personliggøres med et billede eller en tekst.

541 Gaver

Du har set 48 af 541 gaver

Gave 60 år til 60 år til mand eller kone

Er din kone eller mand blevet 60 år? Årene flyver af sted, men vi lader ikke denne alder flyve af sted. Det er en særlig alder, og du ønsker at fejre den med en særlig gave. Overrask den 60-årige i år med en unik gave. Alle vores gaver kan designes med dit eget navn, tekst og billede!

Skal du til 40 års fødselsdag? Tjek de bedste gaveideer ud her

Leder du efter en gave til en person, der er 60 år og snart har fødselsdag? Kan du ikke komme uden om en buket blomster med et sødt kort? Overrask den 60-årige med morgenmad på sengen. Dette er ikke bare en hvilken som helst morgenmad, for den virkelige overraskelse er bakken med billede og tekst. Vælg et af de sjove designs, og upload et billede af personen, der fylder 60 år. Du sparer også gavepapir på denne måde! Du kan også overraske fødselaren med en hyggelig aften med et lækkert ostebord. På denne måde serverer du de lækre snacks på et personligt serveringsbræt i træ.

Fødselsdagsgave 60 år

Det er altid svært at vælge en fødselsdagsgave, især en fødselsdagsgave til en person, der fylder 60 år. Du ønsker ikke at ankomme med et gammelt gavekort, så køb noget anderledes i år. En perfekt overraskelse er vores canvas og fotolærred, hvor du sætter dit eget billede og en sød besked ind. Et billede siger mere end tusind ord, så dette kan ikke undgå at være en god gave. Foretrækker du at give en lidt mindre gave, og elsker den 60-årige vanilje? Så er dette personlige vanilljelys også sjovt at give. Tag et hurtigt kig på vores gaver og vent ikke længere med at bestille.

Gave til ham 60 år

Bliver din far snart 60 år? Eller er din onkel ved at puste 60 lys ud? Eller er det din bedstefar, der snart fylder 60 år? Uanset hvilken mand i dit liv der når denne særlige alder, finder du altid en fin gave hos os. En gaveidé er f.eks. et læderforklæde med fødselarens navn indgraveret på det. Sejt til bag grillen eller i køkkenet. Til 60-årige, der godt kan lide en drink i tide og utide, er det sjovt at give deres yndlingsdrink i en personlig æske. Det gør det endnu sjovere at skåle på fødselsdagen! Bedsteforældre elsker næsten altid børnebørnene. Et tip til Farfar eller Morfar, der fylder 60 år, er at give en gave med et billede af børnebørnene. Overvej f.eks. en dørmåtte med et billede af børnebørnene. Eller et flot billede trykt på træ til at hænge på væggen.

Gave til hendes 60-års fødselsdag

Leder du efter en gave til din mor, farmor eller mormor, der fylder 60 år? Så ved vi, hvordan du kan overraske hende. Mødre og bedstemødre kan jo aldrig få nok af billeder af deres (børne)børn. Så vælg en gave til denne 60-årige med et billede af (børne)børnene på. For eksempel et krus eller en cappuccino-kop. Et ur med et foto er også altid godt. Eller en dørmåtte med det sødeste billede kan også varmt anbefales! Hvad venter du på? Find de bedste fotos og begynd at lave en gave! Kan du ikke beslutte dig for, hvilket billede du skal bruge? Så lav en fotobog med alle billederne i og giv den som gave. Til 60-årige damer, der elsker en kop te, kan du få lavet tekrus af glas med et navn indgraveret på dem. En dejlig og personlig overraskelse! Det er trods alt meget sjovere at drikke te fra dit eget te-krus. Og ved du, hvad der gør det endnu sjovere? Når du samtidig sidder under dit eget tæppe i sofaen. Så for virkelig at fuldende gaven, kan du personliggøre et lækkert fleecetæppe med dit yndlingsbillede.