Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

En personliggjort pyntegenstand er noget, der kan få hjemmet til at føles mere personligt og fyldt med varme. Puder, stearinlys, blomster, vægdekorationer og mange andre ting kan gøres personlige til dit hjem eller en, du holder af.

43 Gaver

Personaliserede gaver til boligindretning med dit foto og navn

Hvis du har nogle gode feriebilleder, billeder af dine børn eller bryllupsbilleder, bør du lave noget kreativt med dem! Der er mange forskellige måder at vise dine billeder frem på i dit hjem, som at få dem printet på et lærred, plexiglas eller aluminium. Derudover har vi mange andre originale idéer til dig. Læs videre for at få mere inspiration.

Få dine yndlingsbilleder forvandlet til udsmykning til din væg

Du kan lave noget sjovt med dine billeder. Mange vælger at få et billede tryk på et lærred. Du kan vælge at få dit billede trykt på aluminium eller plexiglas, der både er velkendte og smukke løsninger. Den type materiale, du bør vælge, afhænger af dit billede. Tryk på plexiglas er blanke og fungerer godt til billeder med masser af dybde. Aluminium giver et mere industrielt look. Lærred er mere klassisk. Hvis du gerne vil gå efter noget helt andet, kan du sammensætte en collage af fotopaneler. Denne type vægdekoration består af 4, 6 eller 9 paneler, der danner et foto sammen eller hver viser et forskelligt foto.

Billedrammer

Hvis du ikke nødvendigvis ønsker at vise dit foto på din væg, men hellere vil stille det på en overflade, har vi også muligheder for dette. Hvad med en fiberplade med fod, hvor dit foto er trykt på? Andre originale ideer er en fotoblok i akryl, en fotoramme i glas, en hængslet fotoramme eller en fotoramme i masonit.

Originale pyntegenstande til mindre rum

Du behøver ikke altid have et foto trykt i stor størrelse, da du kan lave mindre personlig boligindretningsdetaljer med dit foto. Hvad med en sæbeholder med et foto af dine børn eller familiens kæledyr? Eller sjove coastere med dine bryllupsbilleder? Denne sidste mulighed er også en vidunderlig gave til et par, der fejrer en årsdag. Vi tilbyder også et sjovt personligt nøglestativ, som er en garanti for, at du får set dit yndlingsbillede, hver gang du tager fat i dine nøgler. Andre tip er et indgraveret spejl og pyntegenstande i aluminium eller træ med foto og/eller tekst efter eget valg.

Personaliserede stearinlys

Hvis du er på udkig efter en sjov indflyttergave eller en gave til en, der elsker lys, kan du ikke vælge forkert med vores personaliserede lys. Vi tilbyder både almindelige lys og lys i glas. Hvis du har brug for mange lys til at give i en goodiebag eller som gave til dine gæster, er vores duftlys i dåse helt perfekte. Du kan selv gøre dåserne personlige ved at tilføje et navn, et billede, et logo og/eller en tekst, som springer i øjnene.

Dekoration til babyværelset

Det er godt at udsmykke barnets værelse med fine og hyggelig pynteting. Et par ting, du ikke kan undvære, er en pose til opbevaring af legetøj, en knagerække, en børnestol og en sød pude. Du kan også tilføje en sjov babyplakat med barnets navn og oplysninger eller en sticker til væggen eller vinduet. Vælg mellem forskellige design, som du kan tilføje barnets navn til.

Udsmykning til din sofa: puder og et fleecetæppe

Hvis du eller modtageren elsker hjemlig hygge og nyder at hygge på sofaen med en varm kop te og et tæppe, så har vi det, du skal bruge. Vi har puder i forskellige former, størrelser og farver, som du kan tilføje et foto og/eller en tekst til. Hvis du vil have en original måde at holde varmen på, kan du lave dit helt eget fleecetæppe.

Borddækning: duge, servietter og dækkeservietter

Hvis du arrangerer et middagsselskab, kan du udsmykke dit bord til dine gæster for at tilføje det perfekte finish og skabe en fantastisk atmosfære. Få en dug, et sæt servietter og dækkeservietter tilpasset med det foto og/eller den tekst, du vælger. De perfekte rammer til at ses med familie eller venner.

Julepynt

Jul er den perfekte anledning til at pynte dit hjem med fine ting. Fuldend juletræet med et sæt julekugler med et foto og/eller en tekst, du selv vælger. De er en fantastisk måde at fejre babyens første jul eller jeres første jul som par med. Andre sjove dekorationer inkluderer vores personlige snekugler, som er smukke og nostalgiske.