Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Er hans fødselsdag lige rundt om hjørnet og har du endnu ikke fundet den bedste gave til ham? Tjek vores fødselsdagsgave ideer til ham ud og find den mest personlige og unikke.

195 Gaver

Du har set 48 af 195 gaver

Fødselsdagsgave til ham

En fødselsdag er en helt speciel dag, og en dag man ofte glæder sig til hele året. Det er den ene dag om året hvor man bliver fejret og sat pris på. Lige nøjagtig af den grund kan det være utrolig svært at finde den helt perfekte gave til manden i dit liv, da du selvfølgelig vil ramme plet med en cool og betænksom fødselsdagsgave.

Men her kommer så de gode nyheder… Hvis du nogensinde har været helt i vildrede over at finde en original fødselsdagsgave til ham, eller har du bare brug for inspiration, så er du kommet til rette sted hos YourSurprise.

Vi har ikke kun fundet på nogle helt originale gaver, men også gjort dem helt personlige og særlige ved at personliggøre hver enkelt gave. Så, hvad end dit mål er, så kan du lave en gave der vil varme hans hjerte, der vil gøre ham glad eller vil få ham til at grine! Find ud af mere i den specifikke kategori.

De mest unikke fødselsdagsgaver til en mand

Går du og pønser på at overraske en mand på hans fødselsdag? Først og fremmest, det var da en dejlig ide!

Vi ved at det ikke altid er nemt og få stablet den bedste fødselsdagssurprise på benene, derfor har vi samlet et par ideer herunder som kan give dig inspiration til gode fødselsdags gaveideer til en mand:

 • En særlig middag derhjemme hvor du overrasker med personlige glas med hans navn eller tekst.
 • Gem eller send et specielt lykønskningskort med en personlig videohilsen lige fra hjertet. Det vil vise ham hvor meget du holder af ham på en helt unik måde. Helt perfekt hvis i er i et langdistance forhold.
 • En afslappende dag i et wellness center eller spaophold, hvor du overrasker ham med en personlig fødselsdagsgave, i form af en lækker personlig badekåbe.
 • Du kan gøre gaven endnu mere original ved at pakke den i indpakningspapir personaliseret med dit eget billede og design!

Fødselsdagsgaver til kæreste eller mand

Din elskedes fødselsdag er helt sikkert et af årets største øjeblikke!

Den bliver oftest fejret med forskellige traditioner, men fødselsdagsgaven kommer man ikke uden om. Efter mange år kan det blive sværere at finde på gode fødselsdagsgaver , især når de bedste gaveideer allerede er brugt.

Vi har samlet nogle romantiske gaveideer til kærestens eller din mands fødselsdag, som kan give dig ny inspiration.

 • Chokoladegaver fra kendte mærker med eget design
 • Lækre vingaver eller ølgaver med personliggørelse
 • Et stort puslespil med eget billede som i kan lægge sammen
 • En snekugle med dryssende hjerter med jeres eget billede
 • Et læder forklæde til grillmesteren

Fødselsdagsgaver til manden der har alt: sjovt og originalt

Der er ingen regler når det kommer til at finde den perfekte fødselsdagsgave. Vi mener at det allervigtigste er at det er en betænksom gave som afspejler hans personlighed og jeres forhold til hinanden. Vi er sikre på at hvis du leder efter en original og sjov fødselsdagsgave til en mand, så har i helt sikkert et sjovt og godt forhold til hinanden. Hvorfor så ikke give ham en gave som afspejler dette? Måske har i interne jokes som du kan bruge i gaverne. Vi har et stort udvalg af sjove gaver som helt sikker vil få smilet frem. Herunder et par eksempler:

 • Personliggjorte boksershorts med billede, logo eller egen tekst
 • Til ham der elsker Toblerone, en MEGA Toblerone med eget navn.
 • Sokker til mænd personaliseret med eget billede og design
 • Et vejskilt med hans eget navn, tekst eller billede som kan hænges op i hans personlige mancave eller måske på toilettet?

Kort sagt vi har massevis af sjove og unikke fødselsdagsgaver til ham

Fødselsdagsgaver til bror

Nogle gange elsker man ham, andre gange hader man ham (men selvfølgelig aldrig sådan rigtigt!). Søskende er en del af ens liv, på godt og ondt, og de bliver en fundamental del af dit liv.

Din brors fødselsdag er også et vigtigt øjeblik. Der er typen der bare spørger “Hvad ønsker du dig til din fødselsdag” og så er der dem som gerne vil overraske med en helt særlig og unik gave. Herunder et udvalg af nogle af vores originale og unikke gaveideer til en bror:

 • Lighter med indgravering
 • En fodbold med eget navn til den sporty type
 • En kortholder med indgravering
 • En flaske Whisky i Peaky Blinders stil til broren der elsker serier