Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Den smukke gave under juletræet har blinket dig i ugevis. Hvad er der mon i den? Smukt indpakkede gaver er virkelig spændende. Fem indpakningstip til at få dine julegaver til at stråle under træet.

Indpakningstip nr. 1

Vælg dit indpakningspapir med omhu

Indpakningspapiret, du bruger, afgør stort set resultatet. Indpakningspapir kommer i alle former og størrelser. Tykt papir ser ofte pænere ud end meget tyndt papir. Vi vil råde dig til at vælge festlige farver, såsom guld, sølv og blå med glitter, der straks giver gaven et chic look. En gave ser også bedre ud, hvis du lægger et lag gennemsigtig cellofan over indpakningspapiret. Du kan endda designe dit eget indpakningspapir.Det vil virkelig stjæle showet!

Indpakningstip nr. 2

Intet slår en sløjfe!

En sløjfe giver din gave et øjeblikkeligt løft, uden den helt store indsats. Alt, du behøver, er et smukt bånd eller en snor, eller to snore eller bånd i forskellige farver blandet sammen omkring gaven. Hvordan laver man en smuk sløjfe? Klip først snoren eller båndet i den rigtige længde, så der er nok til at vikle rundt om gaven to gange. Læg derefter båndet henover forsiden af gaven på langs. På bagsiden af gaven snoer du enderne af båndet rundt om hinanden og drejer båndet en kvart omgang. Sno derefter båndet rundt i gavens bredde. Lav en sløjfe der, hvor båndene krydser. Det var det hele! Tip: Prøv på ikke at placere sløjfen præcis i midten. Det er meget svært, og man vil straks lægge mærke til det, hvis det ikke er lykkedes. Det er bedre at vælge at sætte sløjfen på siden med vilje, hvilket giver den et kreativt udseende.

Indpakningstip nr. 3

Lav en fold

Dette tip kræver en meget lille indsats og gør en stor forskel. Det fungerer bedst, når du har gavepapir med forskelligt tryk på hver side. Hvis indersiden og ydersiden er ens, er effekten mindre, men det kan stadig tilføje en flot detalje. Klip indpakningspapiret cirka fem centimeter længere end nødvendigt. Fold derefter papiret tilbage i hele dets længde, så papirets inderside vises over den strimmel. Sæt det fast med noget tape. Pak dernæst gaven ind. Folden vil give julegaven et elegant look.

Indpakningstip nr. 4

Tilføj et til og fra-kort

Tilføjelse af et til og fra-kort er prikken over i'et og fuldender looket. Du kan lave dit eget, eller vælge vores Julemærke,, som vi har designet, flot og nemt!

Indpakningstip nr. 5

Tilføj et strejf af jul

Tilføj en juledetalje for yderligere at fremhæve juletemaet. Det kan være hvad som helst, så længe det vækker en julefølelse i dig. Noget kristtorn eller en fyrrekvist du fandt i skoven. Eller tilføj en lille julekugle, engel eller stjerne til din gave. En anden god idé er at tilføje en juledekoration i træ, indgraveret med en personlig besked til modtageren.

Hvis du har brugt alle disse tips, vil du helt sikkert stjæle showet denne jul!

Nu ved du, hvordan du pakker en gave smukt ind, men hvis du stadig mangler selve gaven, så tjek vores fantastiske julegaver ud!

Kæmpe Milka chokoladebar

Kæmpe Milka chokoladebar

Krus med billede

Krus med billede

Kæmpe XL Toblerone chokolade med navn

Kæmpe XL Toblerone chokolade med navn

Blog

Blog