Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Find den perfekte brudepige gave til enten at takke hende efter den store dag, eller måske til at stille spørgsmålet på. Gør øjeblikket hvor du spørger om hun vil være din brudepige til noget endnu mere særligt.

299 Gaver

Du har set 48 af 299 gaver

Den perfekte brudepige gave

Når du går i gang med at forberede dig på din store dag, så er det vigtigt at huske dem som har støttet og hjulpet dig på din rejse, og er der en bedre måde at vise din taknemmelighed og kærlighed på end med en betænksom brudepige gave? Dine brudepiger er ikke kun dine nærmeste veninder, de er dine fortrolige og de støtter dig igennem hele bryllupsplanlægningen. Vi hjælper dig gerne med at finde den perfekte brudepige gave, uanset om du leder efter en gave til at takke din brudepige efter brylluppet eller en gave til at spørge om hun vil være din brudepige. Fra gaver til at spørge om hun vil være din brudepige til budgetvenlige gaver og luksus gaver, vi har et bredt udvalg af personlige brudepige gaver!

Vil du være min brudepige gave: Gør øjeblikket til noget helt særligt

Det er altid et helt særligt øjeblik når man vil spørge sine bedste veninder eller dem der står en nærmest om de vil være brudepige. Så når du endelig vil stille det store spørgsmål “Vil du være min brudepige”, hvorfor ikke gøre det i stil? Personlige gaver er en betænksom og uforglemmelig måde at gøre det på.

Stav spørgsmålet på et chokolade telegram eller en mega chokolade; få det indgraveret på et vinglas eller på etiketten på en flaske vin, eller skriv det på et duftlys.

En anden populær gave til brudepige er en personlig kimono til hver med deres eget navn, og for eksempel “Bridemaid” eller “ Maid of Honor”. I kan alle bruge jeres personlige kimono på selve dagen, når i gør jer klar sammen. Det ser bare fantastisk ud på billederne.

Andre søde ideer til at spørge om hun vil være brudepige er for eksempel en personlig snekugle, et magisk krus hvor teksten først kommer til syne når der hældes varm væske i kruset eller en fin keramisk flise. Det er sådan nogle personlige gaver som gør øjeblikket endnu mere særligt og det viser dine nærmeste hvor meget de betyder for dig.

Brudepige gaver som ikke sprænger budgettet

At planlægge et bryllup er ikke billigt, der er mange ting der skal ses til og ofte vil man gerne holde lidt øje med budgettet. Men bare fordi man gerne vil spare hvor spares kan, så betyder det ikke at du ikke kan overraske med fantastiske brudepige gaver. Vi hjælper dig gerne med at finde de bedste brudepige gaver til din yndlingspiger! Herunder finder du at par ideer til små gaver som ikke sprænger budgettet.

  • En hjerteformet chokolade gaveæske med eget billede og tekst
  • Et graveret vinglas eller cocktailglas med brudepigens navn og måske datoen for brylluppet
  • Et sjovt krus med billede af alle brudepigerne
  • Et hjerteformet puslespil med billede
  • En nuttet krammebamse med billede
  • Et graveret tapasbræt med hendes navn

Tak fordi du ville være min brudepige: Gave til brudepige

Det er ikke et must at vise din taknemmelighed for dine loyale brudepiger, men ville det ikke være en smuk gestus at sætte pris på deres støtte og hjælp i løbet af planlægningen af din store dag?

Det du har brug for er en lille ting som virkelig viser din taknemmelighed og det bånd i har til hinanden. En tak fordi du ville være min brudepige gave gør det muligt at vise din taknemmelighed på en hjertevarm måde.

Smykker er altid et populært valg til brudepige gaver fordi det er et dejligt minde fra den store dag. Du kan for eksempel give dine brudepiger et graveret armbånd med deres navn og datoen for brylluppet eller tilføje en sød hilsen. Andre gode smykke gaveideer er galskæder med gravering med deres initialer eller endda et billede. Det er et subtilt minde som kan bæres i mange år i fremtiden. Smykker til brudepiger er ikke kun en måde at vise din taknemmelighed, men viser også jeres bånd til hinanden mange år i fremtiden.

Andre fantastiske brudepige gaver er et billede på lærred eller vægpanel; et dejligt blødt fleecetæppe med billede; en hyggelig badekåbe med broderet navn; en læder rejsetaske eller håndbagage kuffert med billede; et fotoalbum med alle jeres minder sammen; en graveret nøglering eller en gaveæske med vine og delikatesser.

Ved at vælge gaver som både er praktiske og personlige får du den perfekte gave som både er original og personlig.

De bedste ideer til brudepige gave og gave til Maid of Honor

Vil du gerne overraske din maid of honor og dine brudepiger? Ofte har man et tema til et bryllup og en sjov måde at gøre gaverne helt særlige er ved at indarbejde brylluppets tema i gaven. Så lad os kigge på hvordan du kan give en personlig brudepige gave som passer i brylluppets tema.

Start ud med at overveje brylluppets farvetema. Hvis du planlægger et bryllup i strandtema, så er gaver i farverne hvid og blå gode gaver, som f.eks graverede smykker eller en personlig mulepose. Til et rustikt bryllup i en lade eller på en gård, så kan du overveje graverede skærebræt med monogram eller personlige stearinlys. Holder du et bryllup i haven, så er tørrede blomster et virkeligt udsøgt valg.

Hvis i siger ja til hinanden på en vingård, så er vinglas med brudepigernes navn en både smagfuld og praktisk gave. Hvis du holder dit bryllup et andet sted i verden, så kan du overveje gaver som brudepigerne kan bruge på rejsen: en personlig kuffert med billede og tekst, en toilettaske eller en rygsæk med navn.

Husk på at de bedste personlige bryllupspige gaver ikke kun passer i brylluppets tema, men de viser også din værdsættelse for dine veninders rolle på din store dag.