Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Velkommen til verden søde lille prinsesse! Har en du kender netop budt en lille pige velkommen til verden så overrask med en personlig barselsgave til piger. Alle gaver personaliseres med eget navn, tekst, fødselsdato og eventuelt billede.

58 Gaver

Du har set 48 af 58 gaver

Fejr den nyfødte med en personlig barselsgave til piger

At byde en lille pige velkommen til verden er en helt utrolig oplevelse som ikke kan sammenlignes med noget andet. En virkelig unik og hjertevarmende begivenhed som skal fejres på behørig vis! Fødslen af en lille pige er ikke kun en tid fyldt med glæde for forældrene, men også noget helt særligt for bedsteforældrene, mostre, onkler, kusiner, fætre og venner som alle er ivrige efter at vise deres glæde- Er der en bedre måde at vise din glæde og kærlighed end med en personlig barselsgave til piger? Fra personlige tæpper til interiør til babyværelset, mulighederne er uendelige. Tjek alle vores barselsgaver til pige ud og personliggør dem med et navn, billede og/eller personlig tekst,

Sådan laver du en personlig barselsgave til pige

En personlig barselsgave til en pige er bare lidt mere betydningsfuldt. Hos YourSurprise kan du lave din helt egen barselsgave til pige og personliggøre den i vores online editor. Du kan f.eks tilføje:

  • Et navn: Navnet kan printes, graveres eller broderes på gaven. Nogle fantastiske gaveideer med navn til en pige er: Tøj såsom huer og babybody’s, babytilbehør som sutter og håndklæder, men også dekoration til børneværelset og legetøj.
  • Et billede eller design: Du kan få printet dit billede eller et unikt design op vores varselsgaver til piger. Hvad siger du til en hagesmæk eller en sparkedragt? Dette er også en fantastisk gave til den gravide!
  • Tekst: Tilføj en sjov hilsen eller en lige fra hjertet. Du kan f.eks tilføje en sjov hilsen som “Jeg har den bedste onkel” på en babybody, eller personliggøre en plakat med alle detaljer fra fødslen.

En personlig barselsgave til pige - Se her nogle af vores populæreste gaver

Fra personlige godnathistorier til plysdyr og krammebamser med babyens navn, eller babytøj og smykker: Mulighederne for personlige gaver er uanede. Nogle af de populæreste barselsgaver til piger er:

  • Personligt plysdyr med babyens navn eller billede
  • Træ legetøj: Fra gåvogne til en unikputtekasse med babyens navn
  • Søde baby håndklæder eller badekåber med navn
  • Broderet legetæppe eller vugge tæppe
  • Unikt tøj med sjove print
  • Og mange flere personlige gaver til baby finder du på YourSurprise’s hjemmeside.

Er en personlig barselsgave til piger dyrere end en almindelig gave?

Nej, det er det ikke! Hos YourSurprise finder du et stort udvalg af barselsgaver til piger til ethvert budget. Fra små gaver til kæmpe gaver, der er noget til ethvert behov. Og personaliseringen er inkluderet i gavens pris!

Skab et varigt minde med en personlig barselsgave til en pige

Der er ikke noget så fortryllende som glæden ved at få en lille pige ind i vores liv. Hvert øjeblik bliver et varigt minde, som efterlader sig spor i hjerterne på de nærmeste.

Hvis du leder efter en personlig barselsgave til pige, så er der et utal af muligheder at vælge imellem. Og selvom det måske er svært at finde den perfekte gave, så kan det hjælpe at fokusere på de nybagtes forældres præferencer eller tilføje et personligt touch giver generelt en gave ekstra betydning. En personlig gave er ikke kun en gave med babyens navn. Det kan også dreje sig om et særligt minde, en særlig dato eller et sødt citat.

For eksempel er personlige babytæpper et populært valg. Blødt og dejligt, disse tæpper kan broderes med pigens navn, fødselsdato eller en betydningsfuld tekst- En anden sentimental gave er vores personlige bøger. Disse unikke bøger indarbejder den lille i historien og giver dem hovedrollen i de mange eventyr.

En anden fantastisk gave kan være en mindeæske med fine billeder fra babyens første milepæle eller en personlig fotobog.

Sådan nogle personlige gaver bevarer ikke kun de særlige første øjeblikke, men er også et helt særligt minde som vil blive værdsat for evigt.