Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Skab dit eget personlige trælegetøj til de mindste i dit liv, med drenge- eller pigenavnet og et sødt design.

6 Gaver

Personligt trælegetøj

Vi tilbyder det bedste personlige trælegetøj her hos YourSurprise Både drenge og piger har timer af sjov med vores vidunderlige legetøj. Vi har en smuk træbarnevogn i hvid, en flot lastcykel af træ med plads til legetøj og en super balancecykel i træ samt en trehjulet cykel til de lidt ældre børn. Til de små, der begynder at tage deres første skridt, har vi en skøn klapvogn og en gåbil.

Alt trælegetøjet kan gøres personligt med et navn efter eget valg. Du kan vælge mellem forskellige sjove design i vores online redigeringsværktøj samt tilføje et navn. Derefter overføre vi designet til trælegetøjet for dig, med stor omhu og præcision, for at lave et smukt stykke legetøj, som modtageren kan have glæde af i lang tid.

Træbarnevogn

Hvis dine små princesser har lyst til at tage deres dukker med alle steder hen, så er vores smukke træbarnevogn lige noget for dem. De kan spille rollen som de stolte forældre, mens de går rundt med deres dukker. Gør barnevognen unik ved at tilføje barnets navn til et af vores sjove designs. Træbarnevognen er lavet af robust birkekrydsfiner med detaljer i bøg og har en blank hvid finish. Barnevognen egner til børn på 1 år og derover.

Trehjulet cykel i træ

Vores personlige trehjulet cykel i træ med modtagerens navn på stellet. Sædet kan indstilles, hvilket betyder, at barnet kan bruge den i længere tid. Den trehjulede cykel egner sig til børn på 1,5 år og derover.

Balancecykel i træ

Vores flotte balancecykel i træ har to hjul og passer til børn, som øver sig i at holde balancen. Balancecyklen i træ egner sig til børn i alderen fra 1-4 år.

Lastcykel i træ

Vores lastcykel i træ er et ægte blikfang, og den har plads til, at man kan have noget legetøj med. Det gør det pludseligt sjovt at rydde op! Lastcyklen i træ egner til børn på 1 år og derover.

Gåbil i træ

Vores gåbil i træ er ikke bare en gammel bil! Den har fire hjul, et styr og har også plads til lidt legetøj. Denne gåbil i træ kan hjælpe dit barn med at lære at skubbe, køre samt samle sit legetøj op - det er en tre-i-en. Gåbilen i træ egner sig til børn i alderen fra 10 måneder og derover.

Klapvogn i træ

Hvis du er på udkig efter et cool retro-look, så er denne trækvogn i træ lige en gave for dig. Kassen måler cirka 35 x 27 x 9,5 cm, hvilket vil sige, at den har plads til masser af legetøj. Du kan få sat et navn på foran efter eget valg. Trækvognen i træ egner til børn på 1 år og derover.

Læs mere om vores personlige trælegetøj

Al vores trælegetøj er lavet af robust, splintefri bøgekrydsfiner med detaljer i bøg. Du kan tilføje et personligt touch til al legetøjet ved blot at tilføje et navn efter dit valg i vores online redigeringsværktøj og/eller vælge fra vores forskellige sjove designs for at opnå en perfekt finish. YourSurprise sørger derefter for at overføre dit design til trælegetøjet med stor omhu og præcision, så du får et stykke legetøj, som ikke blot er smukt men også holdbart.