Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Find det ultmative personlige ølglas med gravering og lav en helt unik gave til øl-elskeren i dit liv. Graveret ølglas med navn, tekst eller eget design med det samme.

7 Gaver

Graveret ølglas med navn

Hvordan overrasker man en rigtig ølelsker med en flot og original gave? Det ved vi! Nemlig med et flot sæt ølglas med gravering. Vi graverer modtagerens navn på glasset, så du kan overraske ham eller hende med et unikt og personligt ølglas!

Forskellige slags øl glas med gravering

Du kan få indgraveret forskellige typer ølglas. Vi har smukke pintglas, som ofte ses som det klassiske ølglas. Hvis du er rigtig tørstig, så har vi også flotte ølkrus med gravering som kan indeholder 1/2 liter øl. Foretrækker du hvedeøl, så kan du gå efter det stilfulde ølglas med stilk.

Hvad kan man skrive på et ølglas med gravering?

Du kan indgravere hvad som helst på vores ølglas, f.eks. et navn eller et ordsprog. Du kan vælge mellem et af vores smukke designs i editoren og tilføje et navn. Vi har smukke designs til fædre og mødre, som også er særligt velegnede til fars dag eller mors dag. Forestil dig et ølglas med graveringen Daddy Cool, Den bedste far i verden, Den kæreste mor, Superfar eller Jeg elsker far. Men vi har også smukke designs til bedsteforældre. Hvis du foretrækker et generelt design med hjerter, stjerner eller et bogstav, er det også muligt. Du kan tilføje modtagerens navn til et hvilket som helst design og skabe et unikt ølglas på ingen tid. Din tekst lasergraveres ind i glasset, så det tåler opvaskemaskine, og du behøver ikke at bekymre dig om, at det falmer.

Er du mere til vin? Så tjek alle vores vinglas med gravering ud her, og vi har selvfølgelig også mange andre slags glas som kan graveres.

Ølglas med gravering til brudeparret

Leder du efter en original gave til et brudepar, der elsker en god øl? Få lavet et sæt ølglas med gravering med brudeparrets navne som en original og sjov bryllupsgave. Sættet med to ølglas er også meget fint til par, der fejrer deres bryllupsdag eller årsdag. I vores redaktør finder du flere smukke designs til Mr & Mrs-glas, som kan indgraveres på forskellige typer ølglas.

Ølkrus med gravering - Personligt og Unikt

I vores udvalg af ølkrus, har vi både et ølkrus af glas og et keramisk ølkrus i rigtig retro stil. På det keramiske ølkrus kan du endda få indgraveret et billede. Vores ølkrus med gravering rummer begge 1/2 liter, og tåler opvaskemaskine.

Personlige Øl gaveæsker til en ølelsker

Vil du gerne tilføje endnu mere farve og smag til dine graverede ølglas? Du kan gøre dette i kombination med et smukt designet, udsøgt øl gaveæske med et udvalg af lækre øl fra hele verden.

Hvilken slags graveret ølglas skal jeg vælge?

Vores udvalg af ølglas med gravering indeholder forskellige slags ølglas som passer perfekt til forskellige slags øl og skaber en helt unik oplevelse. Det klassiske pintglas, robust og stort; Ølglas med stilk, stilfuldt og perfekt til hvedeøl eller et cool ølkrus, til dem der godt kan lide Oktoberfest stilen.

Hvis du vil overraske en særlig person i dit liv og give en unik ølgave så er vores ølglas med gravering den perfekte gave. Du kan kombinere det med en personlig ølgave æske og sætte prikken over i’et på din gave.

Hvad kan hvert enkelt øl glas med gravering rumme?

Er du ikke helt sikkert på hvilket graveret ølglas du skal købe? Herunder en oversigt over hvor meget hvert enkelt glas kan rumme:

  • Vores ølglas med stilk rummer ca. 490 ml øl
  • Vores klassiske pintglas rummer op til 680 ml øl
  • Vores ølkrus rummer op til 500 ml øl

Hvordan personliggør jeg øl glas med gravering?

Så snart du har udvalgt dit ølglas, så er det tid til at personliggøre det. Følg disse simple trin:

  1. Vælg dit ønskede ølglas og antal af glas du vil købe.
  2. Klik på “Start Personliggørelse”
  3. I vores online editor har du forskellige muligheder. Du kan tilføje tekst, vælge et af vores designs og generelt alt du vil personliggøre glasset med. Choose your desired type of beer glass and select it.
  4. Hvis du gerne vil tilføje tekst, så kan du også vælge imellem forskellige skrifttyper og stile, så ølglasset får det look du er ude efter.
  5. Tjek at dit design er som du gerne vil have det i det viste eksempel.
  6. Når du er tilfreds med resultatet så tilføjer du bare dit ølglas til indkøbskurven

Sådan! Du har personliggjort dit eget ølglas med gravering. Nemt og simpelt!

Ølglas med gravering kan købes allerede fra 1 stk, og fås også i sæt med 2, 4 og 6 stk. Ved at købe ølglas i sæt får du endnu mere rabat.

Kan man få ølglas med logo eller billede?

Det er muligt at lave ølglas med logo eller billede hvis man bestiller mere end 18 stk. Hvis du er interesseret i større mængder til din restaurant, bodega eller café, så kontakt vores erhvervsafdeling som med glæde vil lave et skræddersyet tilbud til dig.

Glas med gravering

Leder du efter andre slags glas med gravering, så har vi blandt andet også et stort udvalg af personlige vinglas, whiskyglas og champagneglas.