Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gør din vin oplevelse til noget helt særligt med vores udsøgte udvalg af vinglas med gravering. Vælg et hvidvinsglas eller et rødvinsglas og tilføj navn, initialer tekst og/eller design og lav den ultimative gave. 

12 Gaver

Helt personlige vinglas med gravering

Et graveret vinglas er en fantastisk tilføjelse til ethvert bord og en meget stilfuld gave, især når vinglasset er personliggjort med tekst. Indgraver et smukt vinglas med et personligt design og skab en unik gave til enhver lejlighed. Med dit graverede vinglas vil hvert eneste skål være noget helt særligt i sig selv! Tjek alle vores personlige glas ud her.

Vinglas gravering af højeste kvalitet

Graverede vinglas har et stilfuldt og elegant udtryk og er en særlig gave. Vil du gerne overraske en person med stil med en personlig gave? Så få graveret smukke vinglas med navn og/eller tekst og fuldend vinglassene med et unikt design. Hvis du ønsker at indgravere vinglas, kan du vælge mellem personlige hvidvinsglas og personlige rødvinsglas. De fås enkeltvis i sæt med 2 eller 6 stk. Et graveret vinglas er en særlig gave til mange forskellige lejligheder. Det er f.eks. en god gave til et bryllup, et jubilæum eller en fødselsdag.

Vinglas med navn

Personlige vinglas med indgravering er en fantastisk gave til mange forskellige lejligheder. Du kan give vinglas med navn som en gave i sig selv, eller give det sammen med en vin gaveæske. Du kan endda også få indgraveret personlige glasbrikker af enten læder eller med et billede. Vi har et kæmpe udvalg af glas med gravering, blandt andet whiskyglas med gravering og ølglas med gravering.

Design dit eget rødvinsglas med gravering

Vi har både hvidvinsglas, rødvinsglas og champagneglas af højkvalitet som kan indgraveres med en tekst. Det er meget nemt at designe et vinglas. Du kan vælge et af de smukke designs i vores editor og derefter tilføje et navn og/eller en tekst efter eget valg. Vi gør så resten og graverer dit design ind i glasset med kærlighed og præcision.

Hvilke slags vinglas med gravering kan man få?

Du finder to slags vinglas på vores hjemmeside: nemlig hvidvinsglas og rødvinsglas med gravering.

Forskellen ligger naturligvis i typen af vin glasses er lavet til, og varierer i form og størrelse. Rødvinsglas har en større og rundere form, så du kan stikke næsen i glasset og rigtig dufte vinens aroma. Vores rødvinsglas har et indhold på 530 ml. Hvidvinsglas er en lille smule mindre og har en mindre rund form. Disse glas har et indhold på 370 ml. Hvis du er mere til champagne, så er vores champagneglas med gravering et fantastisk valg.

Hvis du vil gøre endnu mere ud af det, så har vi også et udvalg af vin gaver i trækasse med personlig gravering på æsken. Vingaven kan piftes op med matchende glas med gravering, lækre snacks og lækkerier til en hyggelig vinaften.

Hvilken metode bruges til vinglas gravering?

Vores vinglas graveres med højkvalitets laserteknik som gør det muligt at gravere dit design med nøjagtighed og præcision på vinglassene. Den kraftfulde laser graverer ind i glasset og på den måde laves det ønskede design.

Hvordan laver jeg vinglas med gravering?

Det er nemmere end du tror at lave glas med gravering. Uanset om du leder efter en personlig gave eller bare vil personliggøre dine egne glas, så er det nemt og hurtigt at skabe dit eget personlige glas.

  1. Først og fremmest vælger du det glas, du vil have graveret. Vælg et glas der passer til det drikkevare det skal bruges til.
  2. Det næste trin er at designe din gravering. Det kan være et navn, en kort hilsen eller et simpelt design. Fra produktsiden kommer du ind i vores online editor ved at klikke på “Start personliggørelse”
  3. Og det er det! Rund din ordre af, og på ingen tid har du et unikt indgraveret vinglas. Det personlige touch vil gøre enhver fejring til noget helt særligt.

Kan jeg lave vinglas med navn eller en tekst?

Ja helt sikkert! Vores vinglas med gravering kan personliggøres med en tekst eller navn efter eget valg. Tilføj din tekst i vores online editor og vælg hvor det skal placeres. Du kan også tilføje et af vores designs fra vores store udvalg i editoren.

Vinglas med indgravering af logo eller billede

Hvis du bestiller mere end 18 glas, så kan du ikke kun få graveret et navn eller en tekst, men også et billede eller logo. Hvis du har brug for mindre end 18 stk, så tjek vores vinglas med billede ud.

Kan vinglas med gravering tåle opvaskemaskine?

Med den laserteknik vi bruger kan glassene sagtens tåle opvaskemaskine.