Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Er det ikke vidunderligt, hvordan de mindste detaljer kan gøre en stor forskel? Især når det gælder borddækningen til din julemiddag. En smukt foldet serviet kan virkelig forblænde dine gæster og tilføje et strejf af elegance og festlighed til dit måltid. Uanset om det er en familiesammenkomst eller en venskabelig sammenkomst, fortjener dit julebord et særligt touch, og det er her, servietfoldning kommer ind i billedet. Forestil dig overraskelsen og glæden i dine gæsters ansigter, når de ser dine specielt foldede servietkreationer pryde deres tallerkener.

Vi er her for at hjælpe dig med at opnå netop det med vores forenklede trin-for-trin-guide til servietfoldning. Der er ikke brug for origami-ekspertise her!

Slip kreativiteten løs med disse servietfoldningsteknikker, der er nemme at følge i julen 2024

Hvad er de mest almindelige servietfoldningsteknikker til jul?

Du er ikke alene, hvis du overvejer, hvordan du kan gøre din juleborddækning mere festlig og indbydende. Servietfoldning er en fantastisk, omkostningseffektiv måde at tage din julebordsdekoration til det næste niveau. Lad os udforske nogle af de mest populære og elegante servietfoldningsteknikker til jul.

Kom godt i gang: Hvad du skal bruge

  • Servietter:Du kan bruge en hvilken som helst firkantet serviet, men for det ultimative festlige touch, hvorfor så ikke bestille vores personlige juleservietter?
  • Jern:Dette vil hjælpe dig med at skabe skarpe folder, der holder formen.
  • Pinde: Til at holde dine folder på plads.

Servietfoldning med juletræ

Dette er et klassisk og meget populært valg i den festlige sæson. Som navnet antyder, er servietten foldet, så den ligner et juletræ, hvilket er perfekt til at bevare julestemningen under hele måltidet. Sådan gør du:

  1. Stryg din serviet:Start med at stryge din serviet for at fjerne eventuelle folder. En glat serviet gør den lettere at folde og giver et mere poleret look.
  2. Fold servietten diagonalt på midten: Fold servietten diagonalt på midten, så den danner en trekant. Den foldede kant skal være nederst og de tre åbne ender øverst.
  3. Lav harmonika-foldninger: Start i bunden, og lav harmonika-lignende foldninger, cirka en centimeter brede, hele vejen op til toppen. Sørg for, at hver fold er skarp og jævn.
  4. Sikre folderne: Klem folderne sammen forneden, og fastgør dem med en nål. Dette vil skabe bunden af dit træ.
  5. Fluff og form: Til sidst skal du fluff folderne ud for at skabe grenene på dit træ og forme som ønsket.

Servietfoldning med nissehue

Du behøver ikke at være på Nordpolen for at bringe lidt nissemagi til dit bord! Denne legesyge servietfoldning tilføjer et sjovt og finurligt strejf til din juleindretning. Her er en trin-for-trin-guide:

  1. Fold servietten på midten diagonalt, så der dannes en trekant.
  2. Rul trekantens lange kant mod spidsen for at skabe en lang, smal form.
  3. Rul formen til en kegle for at lave nissehuen.
  4. Til sidst sætter du nissehuen fast med et farverigt bånd eller en servietring.

Biskoppens mitra servietfoldning

Denne fold giver et mere sofistikeret og elegant præg. Den ser måske kompliceret ud, men med lidt øvelse mestrer du den på ingen tid. Her er, hvordan du gør:

  1. Fold servietten i kvarte for at skabe en firkant.
  2. Fold det øverste lag diagonalt, så det møder det nederste hjørne, og gentag på det modsatte hjørne.
  3. Vend servietten om, og fold den til en trekant, og stik så siderne ind, så der dannes en lomme.
  4. Til sidst stiller du servietten på højkant og justerer den, så den ligner en biskoppens mitra.

Husk, at øvelse gør mester. Du skal ikke bekymre dig, hvis dine første par forsøg ikke er fejlfri. Bliv ved med at prøve, og før du ved af det, er du professionel i servietfoldning!

Personlige juleservietter: den perfekte tilføjelse til din juleborddækning

Ud over bare at folde servietter, hvorfor så ikke gøre julen 2024 endnu mere speciel med vores personlige juleservietter? De er en fantastisk måde at sætte et personligt præg på dit festbord. Du vil ikke bare skabe en smuk borddækning, du vil også skabe minder.

Vores personlige servietter fås i sæt af 2, 4 eller 6 og er lavet af en polyester/bomuldsblanding af høj kvalitet. De er 45 x 45 cm, store nok til at holde trit med selv de mest rodede gæster. Hver serviet er fuldt trykt på den ene side med foto(er), navn(e) og/eller budskab efter eget valg. YourSurprise tilbyder flere sjove designs at vælge imellem, samt muligheden for at personliggøre med dit eget design. Servietterne kan maskinvaskes ved 40°C, så de er nemme at bruge igen og igen. De vil endda være en vidunderlig festgave, som dine gæster kan tage med sig hjem efter jeres fælles julefejring!

Er du klar til at sætte et festligt præg på dit julebord? Bestil vores personlige juleservietter i dag, og begynd at øve dig. Vi garanterer, at de vil være et hit blandt dine gæster og gøre din julemiddag endnu mere mindeværdig.

Hvis du gerne vil se flere fantastiske borddekorationer, kan du tage et kig på vores udvalg af køkkentilbehør eller på voresJulegaver.

Personlige servietter

Personlige servietter

Bordpynt

Bordpynt

Julegaver

Julegaver

Blog

Blog