Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Hjemmet afspejler vores væsen og har altid været kendt som et sted for beskyttelse og hjem for familien, og derfor er det vigtigt at passe bedst muligt på det.

Her er nogle ideer til, hvordan du kan give dit hjems rum nyt liv:

1. Skil dig af med unødvendige genstande.

Vi ved, hvor svært det er at skille sig af med ting, man holder af, men det kan virkelig forbedre rummets udseende og give en følelse af velvære at rydde op. Stil dig selv dette spørgsmål: Hvor længe er det siden, jeg har brugt denne genstand? Hvis du synes, det er længe siden, så skil dig af med den! Du kan lægge den i en kasse og opbevare den i skabet, hvis du ikke vil smide den ud. Du behøver ikke at smide alt ud, som du ikke har brugt i et stykke tid. Hvis du har genstande, der fremkalder positive følelser, som nips eller fotos, har du selvfølgelig ret til at beholde dem, men hvis du ikke lægger mærke til dem længere, kan du prøve at udskifte dem eller flytte dem!

2. Omgiv dig med grønne områder.

Planter med deres farver har en positiv effekt på humøret og gør miljøet sundere ved at producere ilt. Nogle gange kræver de en indsats, og hvis du ikke har grønne fingre, kan du i stedet vælge sukkulenter, som har et godt overlevelsesinstinkt.

3. Vælg den rigtige belysning.

Mørke rum skaber ubehagelige følelser og forbedrer ofte ikke dine omgivelsers potentiale. Ved at tilføje den rigtige belysning kan du give det rum, du er ved at forskønne, et kvantespring. Hvis du kan lave store ændringer, så prøv at lukke mere naturligt lys ind fra vinduerne, men hvis det ikke er muligt, kan du ty til kunstige lyskilder som neon, lamper eller de gode gamle stearinlys. Lys de steder op, som du ønsker at fremhæve, hvor du tilbringer mest tid, eller som fortjener den rette mængde opmærksomhed.

4. vælg den rigtige stil.

Et hus med tilfældige objekter kan være et interessant valg, men kan også være en smule forvirrende. At vide, hvilken stil der passer bedst til dit hjem, kan hjælpe dig med at vælge omhyggeligt, hvilke dekorative elementer du skal tilføje til de grundlæggende møbler. Du kan have et hjem i shabby chic-stil, dvs. antikke møbler med et moderne look og pastelfarver, eller du kan have et hjem i industriel stil med synlige mursten og rør. Find din stil alt efter din smag, og få inspiration til at forbedre dit hjem.

5. Tilføj lidt kærlighed.

Det er nemt at tilføje lidt kærlighed, tænk på, hvad der får dig til at smile, og prøv at tilføje referencer til disse ting i hele dit hjem. Hvis din største glæde for eksempel er din familie, kan du tilføje en række fotoarrangementer eller lave en collage med de smukkeste billeder af jeres særlige øjeblikke. Vælg den rigtige ramme eller det rigtige materiale at trykke på, fx et foto trykt på træ, hvis du har en mere rustik stil, eller et foto på aluminium, hvis du foretrækker en moderne stil.

Her er vores 5 forslag til at give dit hjem et nyt, raffineret look. Se vores sortiment for ny dekorativ inspiration.

Vægur med billede

Vægur med billede

Vægbilleder - Aluminiumsplade

Vægbilleder - Aluminiumsplade

Personlig håndsæbe

Personlig håndsæbe

Bordlampe med indgravering

Bordlampe med indgravering

Minijuletræ i personlig potte

Minijuletræ i personlig potte

Salatbestik af bambus

Salatbestik af bambus

Musemåtte XXL

Musemåtte XXL

Blog

Blog