Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Gaveidé #1: Personlig løbecykel i træ

Hvis dit barn kan lide at køre rundt om sig selv, se motorcykelløb eller lige er begyndt at tumle rundt, er denne personlige løbecykel i træ perfekt! Den er ikke bare sej at se på, den kan også hjælpe barnet med at finde balancen, mens det vokser.

Din personlige løbecykel i træ er lavet af stærkt bøgemultiplex med detaljer i bøg. Dette specielle træ er splintfrit, hvilket gør det helt sikkert for børn. Sadlen har en blød pude for ekstra komfort. Du kan personliggøre cyklen med et navn eller en tekst efter eget valg, hvilket gør den virkelig personlig, ekstra sød og meget Instagram-venlig. En fantastisk gave til dit eget barn eller andre børn i dit liv. Hvem vil du overraske med denne seje løbecykel?

Gaveidé nr. 2: Personligt brætspil

Hvis din lillebror, fætter eller søn kan lide at spille brætspil med sine venner eller familien, hvorfor så ikke lave hans helt eget personlige brætspil? YourSurprise tilbyder forskellige personlige brætspil: skak, dam/checkers, Game of the Goose og et familiespil.

Dit personlige brætspil er lavet af robust hardboard og indeholder alt, hvad du har brug for, såsom skak- eller dam/checkers-brikker eller bønder, så du kan begynde at spille med det samme. Det er nemt at skabe dit eget unikke brætspil! Du skal blot tilføje et foto, et navn og/eller en tekst efter eget valg, så printer vi det på brættet for dig, perfekt og i fuld farve.

Gaveidé #3: Personlig børnebog - Den lille astronaut

Bøger er for alle, unge som gamle. Denne interessante børnebog handler om rummet! I "Den lille astronaut", som er lavet i samarbejde med astronauten André Kuipers, kan dit barn rejse gennem rummet, besøge planeterne og lære alt om dem. Du kan personliggøre bogen med navn, foto og en personlig besked efter eget valg for at skabe en sjov og lærerig gave. Perfekt til enhver lille eventyrer, bare tag din rumhjelm på, og så er du afsted!

Gaveidé nr. 4: Personlig fodbold

Hvis den lille er vild med fodbold, vil du med garanti score et mål med denne personlige fodbold! Fodbolden har det klassiske sort-hvide mønster og kan tilpasses med et navn efter eget valg på ingen tid. Du skal blot tilføje navnet og evt. et af vores sjove designs i vores online editor. Med masser af seje designs at vælge imellem, inklusive flag for forskellige lande, er vi sikre på, at du finder det perfekte at tilføje. Fodbolden er klar til brug, så barnet kan komme i gang med at score mål.

Hvis du stadig har svært ved at finde den rigtige gave til en dreng, kan du kontakte vores kundeservice. De hjælper dig gerne med at finde den perfekte gave!

Trehjulet cykel af træ

Trehjulet cykel af træ

Brætspil

Brætspil

Personlig bog - Lille astronaut af André Kuipers

Personlig bog - Lille astronaut af André Kuipers

Blog

Blog