Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Der er et kinesisk ordsprog, der siger: "En god nabo er en uvurderlig skat", og vi er tilbøjelige til at være enige! Uanset om deres børn leger med dine børn, de har ladet dig låne deres plæneklipper, eller I bare nyder at mødes til en snak, er gode naboer virkelig de bedste. Derfor har vi sammensat denne blog fuld af ideer til, hvordan du kan overraske dine naboer og vise dem, hvor meget du sætter pris på dem.

Sådan takker du din nabo

Nogle naboer hjælper med at holde øje med nabolaget. Andre naboer vander dine planter, når du ikke er hjemme. Måske lufter naboens børn din hund nogle gange, fordi de elsker din kælne pelsbold. Du kan ofte regne med dine naboer, så det er vigtigt at lade dem vide, hvor glad du er for at have dem omkring dig. Tak dine naboer med en XXL Côte d'Or chokoladebar

Hvis du gerne vil takke dine naboer på en meningsfuld måde, skal du vælge denne Côte d'Or-chokoladebar! Denne XXL-chokoladebar indeholder 5 chokoladebarer i mælk, mørk chokolade og mælk-hasselnød. Vis dem, at du tænker på dem med denne XXL-chokoladebar. Overrask dine naboer med en Frank about-teæske

Hvis I kan lide at mødes og nyde en god kop te, er denne personlige Frank about-teæske perfekt. Ud over teæsken indeholder denne gave også to ikke-personliggjorte te-glas og Frank about te-sorter. Frank about tea blev født ud af en passion for forandring i tebranchen. Frank about tea stræber efter at levere lækker te, startende med frisk te direkte fra kilden, lige til din dør.

Tak dine naboer med en personlig vandflaske

Måske har du en nabo, der er sporty og træner regelmæssigt? I så fald er det vigtigt, at han eller hun har masser af vand med, især når solen skinner. En vandflaske er lige så praktisk til mindre anstrengende aktiviteter, såsom at læse en bog i haven. Denne vandflaske vil holde dit produkt køligt i lang tid, uanset hvilken aktivitet din nabo foretrækker!

Teæske

Teæske

Kæmpe XXL Cote d'Or chokolade

Kæmpe XXL Cote d'Or chokolade

Drikkedunk med eget design

Drikkedunk med eget design

Tørrede blomster i holder af træ

Tørrede blomster i holder af træ

Tak dine naboer med noget sødt

Hvis naboens børn ofte kommer forbi for at lege med dine børn eller hjælper dig med at lufte din hund i ny og næ, er dette personlige slikglas fyldt med lækre godbidder den perfekte måde at få et smil på deres læber!

Organiser en nabofest

Hvis du gerne vil lære de nye naboer at kende eller bare gerne vil hænge ud med dine eksisterende naboer, er en nabogrillfest den perfekte måde at gøre det på! Få alle til at forberede og medbringe en ret, så der er rigeligt til alle, og I kan prøve nye retter sammen.

Tak dine naboer med et personligt grillforklæde

Hvis du har en bestemt nabo, som er kongen eller dronningen af grillen, kan du overraske vedkommende med hans eller hendes helt eget forklæde. Dette læderforklæde er lavet af vegetabilsk garvet bøffellæder af høj kvalitet. Læderforklædet kan indgraveres med et cool design og et navn eller en tekst efter eget valg.

Personlige forklæder til børn

Hvis der er små børn i nærheden, som gerne vil hjælpe til, så overrask dem med deres helt egne små hjælperforklæder! Vores børneforklæde er lavet af en behagelig, robust bomuldsblanding og fås i forskellige smukke farver. Tilføj navn, foto eller tekst efter eget valg, og se børnenes ansigter lyse op, når de modtager deres helt eget forklæde.

Slikgave - Tårn

Slikgave - Tårn

Grillsæt i læderetui

Grillsæt i læderetui

Læderforklæde med Navn

Læderforklæde med Navn

Forklæde til Børn

Forklæde til Børn

Dekorer dit bord med personlige servietter

Personlige servietter med fotos af alle i nabolaget er en sjov måde at pynte bordene på til jeres nabofest. Gør dem personlige med fotos, navne eller en collage. Vælg blot det antal servietter, du vil bestille, og gå i gang med at personalisere! Servietterne er lavet af bomuld af høj kvalitet, hvilket gør dem stilfulde og holdbare.

Hold det køligt med en personlig vinkøler

Hvidvin og rosévin serveres bedst kolde og er dejligt forfriskende på en varm dag, og derfor er det praktisk at have vinkølere på bordet til din grillfest. Vores vinkøler er lavet af dobbeltvægget rustfrit stål, som sikrer, at vinen forbliver afkølet til sidste dråbe. Du skal blot tilføje et navn eller en tekst efter eget valg og vælge et af vores designs i online-editoren.

Hvis du arrangerer lege, så tag et kig på disse seje præmieidéer:

Personlige servietter

Personlige servietter

Vinkøler i rustfrit stål

Vinkøler i rustfrit stål

Trofæ

Trofæ

Blog

Blog