Personlige gaver med foto og/eller tekst

Send gaven direkte til modtageren

100% tilfredshedsgaranti

Personlige gaver med foto og/eller tekst

Gaven fra os er altid unik, fordi du selv har været met til at designe den. Du kan være sikker på at finde den perfekte gave til enhver lejlighed. Selv de små øjeblikke, hvor du bare vil sige tak eller fortælle nogen, at du tænker på dem.

Send gaven direkte til modtageren

Hvis du vil overraske et familiemedlem, en ven eller en kollega men kan du ikke fysisk være til stede, så send gaven direkte til deres adresse. Mange af vores gaver passer endda i postkassen.

100% tilfredshedsgaranti

Hver eneste gave bliver lavet med kærlighed og præcision. Men skulle der imod al forventning være gået noget galt, så tag endelig fat i vores kundeservice, så står de klar til at hjælpe og sørge for at alt bliver som det skal være.

Er du single i ferien? Bare rolig, du kan stadig gøre det til en super sjov fest med din familie. Det er især vigtigt at vide, at selvom det nogle gange kan føles, som om du er det femte hjul, så er du det absolut ikke. Med disse tre tips overlever du ferien med lethed. Skal en veninde også opleve ferien alene for første gang? Så giver vi fire søde gavetips til sidst, som du kan overraske dem med.

Tip 1: Nyd din status som single

I juledagene bliver par sat på noget af en prøve. Hvert år skal de beslutte, hvilken juledag de skal tilbringe sammen med hvilken familie, og det er ofte forbundet med en vis spænding. Det behøver du slet ikke at bekymre dig om i år, hvor du kan nyde din stressfri singlestatus. I år vælger du selv, hvilken dag du vil se dine slægtninge og overraske dem med gaver. Hvem ved, måske vælger du i år en ekstra single-solo-juledag ved at dykke ned i et wellnesscenter eller tage på ferie alene. Du skal ikke have dårlig samvittighed, hvis du tænker godt om dig selv og dine egne ønsker i ferien i år. Det skal også være en fest for dig!

Tip 2: Håndtering af irriterende spørgsmål under julemiddagen

Hvert år kommer det klassiske spørgsmål fra tid til anden. Du sidder med hele familien til julemiddag, og efter et stykke tid kommer spørgsmålet over alle spørgsmål: "Har du ikke en kæreste endnu?". Men i år er spørgsmålet måske rettet mod dig i stedet for din søskende. Lad dig ikke slå ud af disse irriterende spørgsmål, men kom i stedet med et sejt comeback! I stedet for at svare "nej, ikke mere/ikke endnu", så kom med et parat svar i år. Lad spørgeren vide, at dette ikke er tidspunktet at diskutere forhold på, og at du ikke er tjent med den slags spørgsmål. På den måde har du tacklet spørgsmålet med det samme, og du kan fortsætte med at nyde julemaden.

Tip 3: Køb den allerbedste gave til dig selv

Det budget, du tidligere reserverede til din partner og hans familie til Secret Santa, kan du nu bruge pænt på dig selv! Køb det stykke tøj, du har haft kig på i et stykke tid, køb den bogserie, du elsker, eller tag væk et par nætter for at tilbringe lidt tid alene. Der er slet ikke noget galt i at forkæle sig selv en gang imellem!

Er din bedste veninde også single i ferien?

Så leg deres hemmelige julemand og læg en snedig gave under deres juletræ. Med disse fire gaver kommer du langt med at overraske dem i denne højtid. Vis, at du tænker på dem, og tilføj en personlig besked til hver gave.

Hvad med disse luksuschokolader til jul? Du vil trylle et smil frem på din bedste vens ansigt med denne luksusbonbon-gaveæske. Gaveæsken er fyldt med de lækreste, håndlavede chokoladebonbons. Eller måske elsker din bedste ven bare øl! Så giv ham en personlig ølbrygningspakke i gave. Så kan han selv opleve hele processen med at brygge øl én gang. Skal du have et Netflix-maraton med din bedste ven i ferien? Så er denne personlige Peaky Blinders-whiskey en fed idé. Men hvad der også er en rigtig fin gave, er dette hjertehalskædevedhæng. Få det indgraveret med en personlig besked som "bedste venner", og overrask din bedste ven med dette unikke vedhæng.

Luksus Chokoladegave med eget Design

Luksus Chokoladegave med eget Design

Blog

Blog